Blog Giftology

Top 5 idei de cadouri pentru un decembrie calduros

Top 5 idei de cadouri pentru un decembrie calduros

Pentru iarna care a venit deja, trebuie să recunoaștem că vom căuta cadouri ca pentru o iarnă polară. Foarte simplu, nu știm cum să caracterizăm generic cadourile pe care va trebui să le facem în luna următoare. Nu uitați că după Sfântul Nicolae vine Crăciunul și apoi Anul Nou. Toate prilej de cadouri. Pe toate astea le prezentăm drept cadouri de toamnă, căci e încă bine pe afară și putem să facem o plimbare după cadouri.

În sinea noastră însă, sperăm să nu fie prea friguroasă, mai ales la oraș și, dacă se poate să fie zăpadă numai la munte, fix când ne ducem noi acolo în vacanță.

Dar cadourile sunt cadouri și cei de la Giftology au creat o categorie specială, accesorii de iarnă, pentru a ne ușura alegerea și a ne soluționa problema. Încă odată merită să mergem pe mâna lor.

  • Mănușile pentru touchscreen Deluxe, de culoare crem, sunt un cadou util pentru iarna care se apropie. Mănușile nu sunt numai pentru a ne feri mâinile de frig, sunt de fapt speciale pentru a face plăcere tuturor împătimiților de gadgeturi, celor care nu lasă telefonul din mână și tastează în permanență. Vor veni sărbătorile din decembrie, iar numărul de mesaje transmise, va fi mereu în creștere. Dacă e frig afară e sigur că aceste mănuși vor fi soluția. Gândește-te că trebuie să iei legătura cu atâta lume, pentru că ai atâtea de comunicat….

Comode și călduroase, ele sunt compatibile cu device-urile cu touchscreen. Nu trebuie să le scoți atunci când vrei să dai un telefon sau să citești ultimul email. Derulare sau tastare, orice operațiune pe ecranul smartphone-ului sau tabletei tale va fi exactă, făra a renunța la confort în aerul rece de iarnă. Fotografii nu vor mai rata de-acum încolo fotografiile importante, din cauza frigului.

Materialul de calitate are grijă și de device, nu doar de mâinile tale, având în vârful degetelor, mare, arătător și mijlociu, un material care transmite impulsurile electrice de la degete la touchscreen. Aceste mănuși nu vor zgâria ecranul. De asemenea, palma specială cu piele va asigura aderența device-ului la mănușă, astfel încât să nu-ți alunece din mână.

Poți alege și varianta de Mănuși pentru touchscreen negre, dacă nu ții neapărat ca mănușile să fie prevăzute cu palme cu piele. Husa telefonului tău asigură deja aderența de care ai nevoie.

  • Pătura cu mâneci Deluxe – este un cadou foarte plăcut, o pătură extrem de moale și pufoasă, cu mâneci, cu care să te înfofolești într-o noapte rece de iarnă și să stai pe Internet, pe canapea. Cu această patură cu mâneci va fi mai ușor să-ți păstrezi și mâinile calde. Nu te vei mai dezveli când te vei întinde după cana cu cafea.

Mai mult pătura are și câteva șmecherii pentru confort maxim. Are un buzunar de piept pentru telefonul mobil, ochelari sau pix. Este un mod ideal de a acționa pe timp de iarnă, mai ales pentru cei care agrează, că iarna este mai frumoasă vazută de la fereastră.

Pătura este disponibilă atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Pentru adulți pătura poate fi găsită varianta de culoare crem, iar pentru copii doar roșie.

  • Șosetele amuzante cu animale –  sunt un cadou care își va dovedii utilitatea în frigul iernii ce vine, ele putând să încălzească picioarele într-un mod amuzant, cu pozele lor speciale de animale. Ele sunt un cadou ideal pentru proprietarii de animale, datorită designului draguț și plin de caracter.

Fie că esti proprietarul unui câine, al unei pisici sau un iubitor de pinguini, șosetele sunt o alegere excelentă. Pisica de pe șosete are culoarea gri și dungi, câinele este dalmațian și pinguinul alb-negru.

Termosul este ideal pentru transportarea ceaiului sau cafelei atunci când ești în întarziere și nu ai timp să le savurezi acasă, sau când te pregătești de cu seară, sau poate pentru o călătorie lungă și obositoare. Iar dacă afară e frig și iarnă, ce bun e un ceai cald, când ești la ski sau pe patinoar. La fel și o cafea.

La Giftology oferta de căni-termos este suficient de mare, dar este cu direcție precisă, pentru fanii diverselor sequeluri la modă.

  • Termosul Stormtrooper – va crea o satisfacție maximă pentru fanii Star Wars, fiind un produs marca Rogue One. Printre cele mai importante personaje se numară stormtrooperii. Termosul Stormtrooper este de culoare albă, asemenea echipamentului soldaților și este ideal pentru transportarea ceaiului sau a cafelei.
  • Termosul Call of Duty – este pentru fanii acestui joc video, fiind perfect pentru misiunile de pe teren sau de la birou. Termosul este de culoare neagră și este completarea perfectă a colecției COD.
  • Termosul Superman – are culoarea albastră precum culoarea costumului supereroului. Superman este cel mai puternic și mai plin de energie supererou, având puteri extraordinare care îl ajută în lupta împotriva răului. Superman nu obosește niciodată, deși își împarte timpul între munca de jurnalist, la ziarul Daily Planet, și salvarea lumii.
  • Termosul Iron Man –  cu culoarea sa roșie cu galben, precum costumul eroului, este practic termosul fanilor lui Tony Stark, pentru a avea energie și a fi mereu cu zâmbetul pe buze, chiar și în situațiile tensionate.
  • Termosul Batman cu pahar – este un termos ideal pentru fanii Cavalerului Negru, cel ce acționează de cele mai multe ori noaptea. Textura sa mată îl face și foarte ușor de ținut în mână, deci nu alunecă și, în ultimă instanță, poate fi folosit și fără învelișul de silicon, pentru atunci când vrei să fii Batman sub acoperire. În plus, are și un capac în formă de pahar din care îți poți bea liniștit cafeaua sau ceaiul.

Totul este bine, cum zicea marele dramaturg, că am soluționat problema cu bine. Cum s-or descurca ceilalți cu cadourile pentru iarnă, că eu m-am scos cu aceste accesorii de iarnă haioase pentru vremuri cool.

Dacă ești în căutare și de alte idei, citește și Cadouri stiintifice pentru pasionati de toate varstele.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului