Blog Giftology

5 kendama pentru colectia ta de primavara

5 kendama pentru colectia ta de primavara

După campania “indoors” de pregătire, odată cu primăvara trebuie să apară și kendame mai proaspete, cu look cool.

Unul dintre avantajele jocului cu kendama este că poate fi jucat oriunde și oricând, dar mai ales cu gașca, în aer liber. Plăcere, răbdare și îndemanare să ai, cu trick-urile de senzație.

Ai nevoie de o kendama mai profi, care să respecte standardele de nivel mondial și, în același timp, vopsită în culorile care te reprezintă și te inspiră.

Se cere o înnoire!

Pentru o demonstrație completă, echipa Giftology ți-a pregătit câteva piese de la branduri de top, cu design pe măsură, numai kendame cool, cu care să-ți completezi colecția de primăvară pentru tot felul de competiții.

kendama primavara colectie kaizen1. Kendama USA Kaizen Exotic Wenge Ești un tip ambițios și vrei să le ai pe toate? Vrei să-ți impresionezi prietenii, dar să ai și cel mai spectaculos model de Kendama? Soluția ideală este Kendama Exotic din lemn wenge.

Colecția ta de kendame se va completa miraculos, cu acesta piesă meseriașă realizată după modelul Kaizen. Kaizen este o filosofie japoneză ambițioasă, inspirată de îmbunătățirea constantă. Fiecare parte a kendamei a fost gândită meticulos, pentru a realiza cele mai rezistente și ușor de folosit kendame.

Wenge este un lemn de culoare închisă, asemenea ciocolatei, într-o combinație spectaculoasă cu striații deschise. Din păcate, deși arată de-a dreptul wow, lemnul de wenge nu este foarte durabil. Se sparge ușor și de aceea se recomandă realizarea trick-urilor cu mare atenție.

Pachetul include ață de rezervă, sticker și instrucțiuni de folosire.

2. Kendama Play Grip II Spring – Primăvara este cel mai așteptat anotimp dintre toate, mai ales pentru practicarea sporturilor. Deși kendamiștii pot juca Kendama tot anul, nu strică să profite și de vremea frumoasă. Chiar dacă nu e soare, Kendama te încălzește oricum. Pun pariu că dacă ești prins de joc, nici nu ai simțit că a început ploaia demult…

Kendama originală, omologat pentru competiții, este un prieten de nădejde care te poate ajuta să te mândrești, în parc, cu trick-urile tale de senzație.

Gama Spring Kendama înclude 2 modele fresh:

  • Kendama Sunset Flip – colorată în bleu și portocaliu, cu ața mov
  • Kendama Greenberry – colorată în verde și albastru, cu ața verde

Kendama Play Grip II este un brand premium produs de către prima companie Kendama din Europa: Kendama Europe. Produsele sunt bine echilibrate, iar Kendama Europe este considerat cel mai bun brand din afara Japoniei. Toate modelele sunt omologate pentru competiții, și au material, dimensiuni și greutate conform standardelor oficiale.

Pentru a crea forma perfectă pentru balansul ideal, în construcția Kendama Play Grip II, s-a folosit lemn de fag de cea mai bună calitate. Fiecare pachet include și ață de schimb.

kendama primavara colectie krom3. Krom Kendama Metallic Series – Vrei să strălucești printre prietenii tăi ca un adevărat campion? Impresionează-i cu o demonstrație cu Krom Kendama Metallic, o nouă gamă a cunoscutului joc de îndemânare care a impresionat toată lumea. Și poate mâine o să poți să îți creezi și tu propriul model Kendama, ca un adevărat campion.

Efectul metalic, auriu, alb, roz, mov, argintiu, al vopselei folosită pe bilă îi oferă o strălucire aparte. Designul acesteia a fost dezvoltat de unii dintre cei mai importanți jucători din Europa.

Mai mult, ca în majoritatea sporturilor, jucătorii celebrii încearcă să își pună amprenta pe joc, personalizând și creând noi modele. Krom Kendama s-a născut în 2012 sub tutela campionului mondial, Thorkild May, Catch & Flow – World Freestyle Winners și a campionului european, Philip Eldridge, având ca obiectiv producția de Kendame de cea mai înaltă calitate, atât pentru profesioniști, cât și pentru jucătorii începători. Sloganul lor este “Creat de jucători pentru jucători”. Cine altcineva să înțeleagă mai bine nevoile unui jucător de Kendama, dacă nu chiar campionii?

4. Kendama USA Kaizen Translucent – Încearcă noua Kendama Kaizen Translucent din lemn de cireș, potrivită pentru jucătorii care preferă kendamele mai grele, trick-urile avansate fiind mai ușor de realizat.

Kaizen este o filosofie japoneză ce constă în îmbunătățirea constantă și care promite să incite intelectul, imaginația și ambiția fiecărui jucător. Kendama Kaizen este realizată din trei părți, mânerul putând fi demontat, acesta ajutând la balans și la ușurință pentru realizarea unor trick-uri. Filosofia Kaizen constă și în micșorarea spike-ului.

Este o kendama surprinzătoare, cu un design simplu rustic, de culoare maro, care amintește de frunzele de toamnă sau de scorțișoară. Vopseaua semitransparentă a bilei se asortează perfect cu mânerul, creând o imagine spectaculoasă. Ceva simplu, cu care poți realiza lucruri complicate.

kendama primavara colectie ozora5. Kendama Ozora – Sakura – Pentru un upgrade spectaculos, ce poate fi mai potrivit pentru primăvară decât modelul Floare de Cireș? Ceea ce în limba Kendama, înseamnă Sakura, unul dintre cele mai noi modele de kendama Ozora, recomandat de cei mai pricepuți campioni japonezi.

Bila acestei kendama este decorată cu flori de cireș, ea fiind la bază roz sau neagră. Este realizată din lemn de fag și se poate lăuda cu o durabilitate și un balans excelent, fiind potrivită atăt pentru jucătorii începatori, cât și pentru cei profesioniști.

Ozora este unul din cele mai populare brand-uri de kendama, remarcându-se prin rezistența și ușurința în realizarea trick-urilor. Este perfectă pentru jucătorii începători, dar și pentru cei profesioniști. Acestea se află printre modele preferate de Asociația Japoneză pentru Kendama (JKA).

Echipa Giftology îți urează o primăvară frumoasă, cu multe trick-uri reușite și speră că tips-urile despre cele mai tari kendame îți vor îmbogăți colecția și îți vor testa limitele.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului