Blog Giftology
Batalia Cuplurilor - jocul de societate care testeaza relatiile

Dragostea „este un lucru foarte mare, care poate învinge chiar și gravitația.” Mai ales acum în februarie.

Care lună februarie, era pentru cei bătrâni luna frigului și viscolului, făurar de unelte pentru munca câmpului. Mai nou, pentru alții, mai tineri, este luna îndrăgostiților.

Pentru îndrăgostiții cu simțul umorului și al auto-ironiei, cu greutatea multor discuți legate de picior, în sfârșit a venit timpul unei evaluari adevărate. Iar dacă tu și iubitul tău nu sunteți genul înnebunit după inimioare și petale de trandafir, atunci ceva de genul boardgames de jucat în cuplu va fi mai potrivit cu relația voastră.

Dragostea e cel mai frumos joc

Nu știu cine a zis asta, pentru că erau mai mulți, da’ bine ziceau.

Pentru că în luna îndrăgostiților, Bătălia Cuplurilor poate evalua atât cuplul, căt și cuplurile între ele, atât la rezistență cât și la simțul ridicolului. Jocul de societate Bătălia Cuplurilor poate fi jucat atât de un singur cuplu, cât și în varianta cuplu contra cupluri. Jocul condimentează relația de cuplu printr-o evaluare cool, dacă ai tăria de a evalua asta.

Crezi că îți cunoști perechea? Surprizele se vor ține lanț… Vă dați seama că se poate lăsa cu supărare și lacrimi de râs.

Pentru prima dată în Romania cuplurile își pot testa rezistența, nu numai prin contorizări meschine, de genul:

  • A face complimente,joc societate batalia cuplurilor
  • A face curățenie,
  • A spăla podelele,
  • A bucătări a la Master Chef,
  • A călca maldărele de rufe,
  • A face sex până fug copiii prin vecini,

ci și în cel mai haios mod, care să le poate arăta:

  • Cât de bine ne cunoaștem?
  •  Ne gândim la același lucru?
  • Ghicești ce desenez?
  •  Despre ce crezi că vorbesc?

Acestea sunt cel patru grupe de cărți din care se vor extrage întrebările ce vor diagnostica cuplurile. Cerințele de pe cartonașe îți vor provoca imaginația, iar caricaturile celebrului caricaturist Andrzej Mleczko, vor fi un plus de destindere adus jocului.

Tabla de joc are două versiuni, pentru ca jocul să fie jucat în cuplu sau între cupluri. Jocujoc societate batalia cuplurilorl îl va începe femeia din cuplul cel mai tânăr, iar jucătorii vor înainta câte o poziție atunci când le vine rândul. Urmează celelalte partenere din cuplurile participante, iar dupa ce termină acestea, le vine rândul bărbaților, în aceeași ordine.

Obiectivul jocului este de a strânge cât mai multe jetoane Cupidon, pentru că și dacă ar vrea, nimeni nu ar da altceva

Condimentează-ți relația cu noul joc de societate Bătălia Cuplurilor și alungă monotonia serilor de weekend, provocându-ți prietenii să participe într-o bătălie inedită și să descopere noi provocări în cuplu, cu rezultate pline de surprize și bună dispoziție.

Cu jocul de societate Bătălia cuplurilor, experimentezi lucruri noi, menite să dinamizeze relația. Începând cu lucruri esențiale, precum cât de bine vă cunoașteți, până la descifrarea desenelor din taskurile jocului. Transformă serile banale, în nopți amuzante alături de partener sau alte cupluri.

Bătălia Cuplurilor este tradus de echipa Giftology și adus pentru prima dată pe piața din Romania, după jocul anului 2017 în Polonia. Conceptul acestui joc creat de Paweł Loroch, cu designul lui Jaroslaw Zenczykowski și caricaturile lui Andrzej Mleczko, este creat special pentru adulți, fiind interzis minorilor. Numeroasele caricaturi, precum și sarcinile ce trebuiesc îndeplinite în timpul jocului, cu siguranță vor provoca amuzamentul jucătorilor în general și lungi melancolii de cuplu.

Pentru mai multe jocuri de societate, vizitati site-ul nostru dedicat, Gameology – www.gameology.ro

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului