Blog Giftology
Patru tipuri de prieteni și jocul de Monopoly potrivit

Când vă adunați la boardgame night, cine comentează cel mai mult, cine aduce gustările și pune muzică, cine se plânge mereu că e nedreptățit și ciiiine uită mereu regulile? Deja i-ai reperat pe amicii tăi, suntem convinși. Noi ne-am gândit să îi catadicsim cu un joc dedicat loc. Sărbătorim fasoanele și alinturile fiecăruia cu câte un joc Monopoly nou și cu totul inedit, așa cum știți și voi că merită!

Când vă adunați la boardgame night, cine comentează cel mai mult, cine aduce gustările și pune muzică, cine se plânge mereu că e nedreptățit și ciiiine uită mereu regulile? Deja i-ai reperat pe amicii tăi, suntem convinși. Noi ne-am gândit să îi catadicsim cu un joc dedicat loc. Sărbătorim fasoanele și alinturile fiecăruia cu câte un joc Monopoly nou și cu totul inedit, așa cum știți și voi că merită!

E clar că pornim de la ideea că vă adunați la tine acasă și ați vorbit că de data asta alegi tu jocul. Bun, ai libertatea de a impresiona cu un joc Monopoly altfel – un clasic reinventat. Ai o colecție întreagă la dispoziție, iar pentru patru tipuri de prieteni ai câte o sugestie din partea noastră. Uite la ce ne-am gândit:

1. Pentru prietenul care uită mereu regulile jocului: amicul ăsta e enervant și nu ești încă hotărât dacă se joacă cu răbdarea ta sau chiar e atât de uituc încât la fiecare întâlnire de-a voastră el iar nu mai știe ce are de făcut pe tabla de joc, mai ales la Monopoly. El e cel care merită o variantă mai șocantă, să-i rămână țintuită în cap ca o scenă fatală din Game of Thrones. Da, există Monopoly Game of Thrones și trebuie să-l jucați la următoarea seară de boardgame.

2.  Prietenul care insistă să pună el muzică: artistul neînțeles, dragul de el. E atât de mândru de playlist-ul lui încât nu vă mai lasă să vă apropiați de laptop toată noaptea odată ce l-ați scăpat la butoane. Lui i se cuvine să-l sărbătoriți cu o apreciere a talentului de DJ.

Arată-i că are gusturi bune și ai observat și sugerează-i să mai adauge și niște piese consacrate printre ultimele hituri. Niște Queen, poate? Pune-i o tablă de Monopoly Queen în față și-l vei lăsa fără cuvinte – nu și fără playlist, asta e clar.

3. Prietenul care se plânge mereu că e păcălit și nedreptățit: nu recunoaște că n-a înțeles bine regulile fiindcă se grăbește mereu să înceapă jocul. El e eternul fentat 🙂 Are senzația că restul grupului fix de asta are chef în seara în care vă adunați la jocuri: să-l facă pe el să piardă prin păcăleli și scheme periculoase.

Spune-i să fie serios, a jucat prea mult Assasin’s Creed și i se pare că trebuie să se ascundă ca să câștige și el bătălia. Pardon, jocul de Monopoly. Jocul Monopoly Assasin s Creed Syndicate  e numai bun pentru el. Vă plimbați prin Londra și vă feriți de taxe și impozite cu pioni precum pistolul, turnul Big Ben sau corabia cu aburi. Iar detaliile de pe tabla jocului Monopoly sunt de-a dreptul fascinante.

4. Super-prietenerul mereu super-pregătit pentru orice: chiar și când vă adunați la distracție, el e ready to roll!

E cel care vine cu ronțăielile și ceva de băut pentru toate gusturile, el se duce să cumpere gheață dacă e nevoie, comandă pizza și calculează cât aveți de plătit fiecare 🙂 Pentru că e așa un super-prieten, jucați împreună Monopoly Dc Comics Retro!

Lasă-l pe el să-și aleagă super-pionul primul – Batman, Superman, Wonder Woman, Flash? Se va simți apreciat și veți avea ocazia să vă amintiți de fiecare film cu personajele DC – deci aveți subiecte de discuție din plin.

 

Așadar, avem prietenii, avem jocurile care li se potrivesc mănușă, amicul nr. 4 a adus gustările și tot ce vă mai trebuie pentru seara de boardgames – HAVE FUN! Sperăm că ați lăsat-o pe vineri, fiindcă sigur se la lungi jocul de Monopoly  până dimineață.

Pentru mai multe jocuri de societate, vizitati site-ul nostru dedicat, Gameology, iar dacă simți că ai nevoie și de alte idei de jocuri citește și Cluedo – jocul de mister care poate distruge prietenii.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului