Blog Giftology
Jocuri de societate pentru petreceri de toamna

Toamna este anotimpul în care vremea și culorile se schimbă. Încep școlile, alte preocupări, alte griji… Inițial intri în panică, te gândești că se închid terasele din cauza frigului și a ploii, dar în ultimul moment îți amintești că omul gospodar, în timpul verii și-a cumpărat radiatoare cu gaz pentru încălzit terasa, nu te lasă niciodată la greu.

Deci vine toamna și nu se închid chiar toate terasele. Nici umbreluțele de pe ele nu se închid… că dacă apar niște stropi de ploaie să nu fugi cu berea neterminată.

Așa că trebuie să reformulăm. Toamna este acel anotimp în care lumea se schimbă puțin, asta pentru că suntem departe de vacanță și pentru că nu am uitat total cum am petrecut atunci. Neavând altceva serios de făcut, pentru a nu ne ieși total din mână, mai dăm câte o petrecere.

Tot toamna se adună recolta și se face tulburelul. Altă platitudine devenită stereotip. Dacă te-ai obișnuit cu berea, ce rost mai are să o schimbi? Dacă vrei ceva mai special, dă un ”shot”, eventual mai multe.

Un lucru este sigur: și toamna se fac petreceri. La toate aceste petreceri, la un moment dat lumea obosește, și nici muzica, nici dansul, câteodată nici băutura nu mai reușesc să anime distracția. Este acel moment de cumpănă, când e nevoie de puțină adrenalină, de niște jocuri de societate speciale.

Echipa Giftology are câteva idei salvatoare de jocuri haioase cu care să îți provoci prietenii și să faci o petrecere memorabilă.

Nu uita însă de vârsta din buletin, trebuie să fii responsabil când bei și să ai mai mult de 18 ani.

  • Jocul Regilorjocuri petrecere toamna societete darts bere shoturi este un joc ușor, potrivit unei petreceri cu mai multă lume, și include un pocal și foarte multe provocări. Jocul regilor este soluția ideală pentru o noapte de neuitat sau … de uitat, în care nimeni nu o să se plictisească. Nu este un simplu joc de cărți.

Jocul conține un pocal care se așează în mijlocul unei mese mari și se umple cu bere. Cărțile cu provocări se pun în jurul pocalului, cu fața în jos. Nu exista restricții cu privire la numărul de jucători. Începe cel mai treaz și se continuă spre stânga. Pe rând se trage câte o carte și se indeplinește porunca. Dacă în timpul jocului cineva întrerupe inelul de cărți din jurul pocalului, sau dacă refuză provocarea sau nu o duce la bun sfârșit, este nevoit să bea berea. Jocul are numeroase provocări interesante, iar regulile se pot negocia la început.

Atenție! Nu amestecați băuturile pe care le consumați în timpul jocului. Am zis bere, bere să fie!

  • Joc de societate cu shoturi este pentru prietenii din grupul tău, care nu vor să bea oricum, fără măsură, ci vor să bea organizat. Asta nu este de loc complicat. Jocul este din seria celebrului „Nu te supăra frate!”, de pe vremea cand beam lapte, cel mult cola sau suc.

Jocul include o tablă împărțită în 36 de de pătrățele, pe care sunt trecute diferite porunci. La începutul jocului se umple paharul cu băutură și apoi se dă cu zarul. Paharele țin locul pionilor. În momentul în care ai dat cu zarul, muți paharul pe pătrățica unde te conduce zarul și trebuie să respecți ce spune căsuța respectivă. Fie trebuie să bei un shot, fie să dai pedeapsa mai departe, fie să faci alte pedepse amuzante.Te vei bucura cu prietenii de cel mai distractiv joc de societate. Primul care termina traseul caștigă… sau poate cel ce rămâne în picioare, voi decideți.

  • jocuri petrecere toamna societete darts bere shoturiRuleta ghinioniștilor este un joc de petrecere din seria ”Roata norocului”. Este un joc de pierderi nebune, îndrăznețe și multă băutură. Pe roată sunt 20 de pedepse ce trebuie să le îndeplinești în cazul în care după rotire, roata se oprește în dreptul indexului. Pedeapsa citită în dreptul indexului implică diferite sarcini fizice, inclusiv multă băutură. Nu există o limită de jucători, cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Lasă roata să-ți decidă soarta.
  • Darts cu shoturi este un alt joc de distracție maximă, este un altfel de joc de Darts. Jocul de Darts cu Shoturi pune abilitățile fiecăruia la încercare și invită pe toată lumea la un consum de băutură în cantități rezonabile.

Setul include o tablă de darts magnetică, pe care sunt scrise diferite porunci, 4 săgeți magnetice și 4 pahare de shoturi. Fiecare persoană trebuie să își încerce norocul și îndemânarea pe tabla de darts și apoi să îndeplinească porunca nimerită. Amatorii de băutură se vor bucura dacă vor nimeri poruncile cu 1-2 shoturi obligatorii. Jocul poate fi cadoul ideal pentru prietenii apropiați și apoi vă puteți bucura împreună de el. Deci ve-ți bea numai dacă aruncați.

  • Joc de construcție cu shoturi este un joc distractiv în care puteți vă puteți bucura de unul sau mai multe shoturi împreună cu gașca. Totul e să nu regretați dimineața, dar deocamdată, să lăsăm discuția despre mahmureală deoparte și să ne bucuram de turnul Tipple.jocuri petrecere toamna societete darts bere shoturi

Setul de construcție include patru shoturi și cincizeci și patru de piese paralelipipedice din lemn, pe care sunt scrise diverse porunci, de genul ”bei doar tu”, ”doar tu nu bei”, ”bea cu cel din stânga”, ”bea cu cel din dreapta”, ”bea două cu cel din dreapta” și altele asemănătoare.

Trebuie să stivuiți piesele din lemn într-un bloc de câte trei piese pe rând. Pentru mărirea stabilității construcției, rândurile succesive vor fi cu orientarea pieselor în direcții diferite.

Într-o ordine stabilită, încercați să extrageți piese de lemn fără a dărâma turnul. Cel care dărâmă turnul Tipple va câștiga dreptul de a bea conform poruncii scrise pe piesa care a produs acest dezastru.

Regulile de geniu ale jocului pe care trebuie să le respectați cu sfințenie sunt că toată lumea trebuie să ajute la construcția turnului, după prima dărâmare urmează a doua construire, distracția crește cu cât turnul Tipple este dărâmat de mai multe ori, dimineață … totul va fi bine și nu vă faceți o obișnuință din dărâmarea construcțiilor.

  • Bătălia shoturilor este un joc bonus, fiind un joc pentru băut, când nu mai sunt mai mulți de doi combatanți. Jocul este din seria jocului ”Vaporașe”, dar este varianta 18+ a celebrului joc, ce ne-a bucurat copilăria. Fiecare jucător trebuie să-și așeze ”shoturile” pe o tablă cu indice de poziție, iar adversarul trebuie să le nimerească poziția. Incercările sunt câte una, pe rând. O dată ce un ”shot” a fost nimerit, jucătorul câștigător va putea să-l bea. Toată lumea câștigă.

Toate aceste jocuri haioase sunt ideale pentru o seara cu prietenii, putându-vă distra în timp ce vă puneți îndemânarea la încercare, … îndemânarea la băutură, bineînțeles.

Pentru mai multe jocuri de societate, vizitati site-ul nostru dedicat, Gameology – www.gameology.ro

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului