Blog Giftology

Cadouri haioase pentru colegi stresati

Cadouri haioase pentru colegi stresati

Apropierea toamnei și îndepărtarea de vacanța deja terminată, sperăm că nu au favorizat apariția stresului, pentru cei mai slabi de inimă. Oricum ar fi, noi trebuie să fim pregătiți din timp pentru astfel de momente inevitabile, achiziționând cadouri haioase, antistres. În altă ordine de idei, perioada cadourilor binevenite nu se încheie niciodată și e bine așa.

Ca de obicei, ideile vor fi mai ușor de găsit, dacă veți acorda încă odată încredere echipei de la Giftology și vă veți inspira din noutățile, pe care aceștia le recomandă pentru colegii stresați.

Așa scăpați și voi de stres.

Kururin – noua jucărie antistres promite să îți elibereze colegii de stres

cadouri haioase colegi stresati Kururin nisip galactic yoyo gandacei luminosi fidget spinner sfere magneticeCea mai nouă jucărie Kururin, se va dovedi și cea mai pe placul tuturor, stresați sau nu. Oricum e un cadou plăcut, pentru că e bine să previi boala din timp. Kururin Roșu și Kururin Crackle, sunt variante de culoare ale aceleași jucării japoneze, devenită extrem de repede, foarte populară în ultimii ani, ca și spinnerul. Este o jucărie cu care se joacă pe masă, foarte distractivă, inspirată din kendama, care provoacă creativitatea, precizia și coordonarea mână-ochi.

Designul kururinului este ca un fel de picior de mobilă mai scurt, sau ca un butoi de whisky, care a slăbit în urma unei diete drastice și fără compromisuri, bombat ușor în centru și cu capetele plate. Capetele sunt acoperite cu un fel de material cauciucat, pentru a oferi posibilitatea de oprire a jucăriei, atunci când o răsturnați și o opriți.

Dându-i bobârnace, răsturnându-l și oprindu-l, așa ne vom juca cu kururinul. Țineți-l în picioare, apoi încercați să-l loviți lateral, pentru o răsucire totală de 180 de grade, oprind-o cu doar un deget sau două. Cu 2 sau 3 bobârnace îl veți face să se învârtă în succesiune rapidă înainte și înapoi, astfel încât la final să aterizeze în picioare.

În interiorul kururinului, se găsesc două greutăți, una la fiecare capăt, aceasta făcându-l să se rostogolească continuu și să aibă tendința de a se opri pe capetele plate. Principiul este asemănător cu al unui hopa mitică.

Urmărind pe cineva care se joacă cu un kururin aveți senzația că urmăriți o jonglerie. Este fascinant și în același timp, dă impresia că poate fi ușor de stăpânit de oricine, cu foarte puțină imaginație.

Colegii depășiți de taskuri vor renunța la rosul unghiilor pentru un fidget spinner

cadouri haioase colegi stresati Kururin nisip galactic yoyo gandacei luminosi fidget spinner sfere magnetice

Alt cadou ideal pentru relaxare în pauze, chiar pe stradă, sau acasă este Fidget Ninja Metal Spinner – Argintiu.  Fidget Spinner este jucăria care, într-un timp record, a crescut masiv în popularitate și s-a răspândit rapid în întreaga lume.

Fidget Spinnerul este considerat jucăria anului 2017. Spinnerul cu carcasă din aluminiu, tip Premium 6061, pentru o rezistență sporită, care dispune de rulmenți de calitate superioară, se remarcă prin durata record de învârtire, 45 secunde în ambalaj și 4 minute în mână.

Nu este numai argintiu, este și roșu, albastru și negru. Fidget Ninja Metal Spinner este realizat să se potrivească perfect în mâna jucatorului. Datorită acestui timp de rotire prelungit, veți putea realiza o serie de trickuri foarte diferite, care nu se pot efectua cu un spinner obișnuit. Acest spinner se rotește silențios, astfel încât te poți juca cu el oriunde, oricând, fără să îi deranjezi pe cei din jur. Normal că nu în timpul orelor de școală sau la birou, în timpul sedințelor.

Potrivit pentru eliberarea de stres, anxietate, ADHD și se potriveste perfect și în buzunar.

Pănă și colegii care se pricep să învârtă lucrurile destul de ușor se pot stresa, așa că oferă-le un cadou pe măsură: un Yoyo.

Destresarea și relaxarea trebuie luate în serios și acest lucru poate fi făcut cu o jucărie pentru campioni. Yoyo Shutter Splash este yoyoul despre care cei de la YoYoFactory spun că “Este nevoie de mai mult de un mare yoyo pentru a fi un campion, dar un mare yoyo este ceva de care are nevoie fiecare campion”. Acesta este “Shutter Splash”.

Până în octombrie 2013 Gentry Stein făcuse multe, dar nu totul. Nu avea o cameră plină de trofee. Nu avea nici un titlu național. Aceasta păstrându-l în mare formă, dar și mare foame de super rezultate, făcându-l cel mai angajat jucător yoyo al planetei.

Introducerea modelului “Shutter Splash”, modelul de semnătură al dublului campion național al SUA și campionului mondial în 2014, Gentry Stein, a rezolvat problema.

Cu un design construit de la bază, Shutter Splash are o distribuție a greutății care oferă putere, viteză și control combinațiilor tehnice lungi și oportunități unice de rotire pe ambele fețe interioare.

El se remarcă și printr-un spectaculos joc de culori, găsindu-l în trei variante de culoare.

cadouri haioase colegi stresati Kururin nisip galactic yoyo gandacei luminosi fidget spinner sfere magnetice

Pentru colegii care nu au renunțat la gândul că a venit toamna și încă visează la mare, oferă-le un cadou antistres cu „tematică”.

Cea mai bună soluție antistres, Nisipul Galactic este în acest moment în primele trei cele mai preferate jucării din lume, preferate de copii de toate “vârstele“, deoarece este ecologic, non-toxic, potrivit atât printre jucăriile de acasă, cât și la birou, în orele de modelaj sau în pauze.

Nisipul Galactic este cinetic, adică „se lipește de el, dar nu și de tine”. Așa că se scurge lent, se mișcă și se „topește” în fața ochilor tăi. Se prelinge printre degete ca un material vâscos, dar îți lasă mâinile „curate și uscate”.

Posibilitățile sunt nelimitate de joacă cu acest nisip „cosmic” care creează dependență, orice se poate face cu acest material unic. Creați forme de nisip uimitoare și structuri care sfidează gravitația, poate fi modelat în formă, dar nu se lipește de alte suprafețe sau materiale.

Se manipulează și modelează în diferite forme, iar nisipul se va manifesta înnebunitor și hipnotic, așezându-se în moduri neobișnuite, care vă vor umple de mirare și vor genera, în final, divertismentul.

Nisipul Galactic este catifelat, plăcut la atingere, încurajând dezvoltarea abilităților tactile și de motricitate fină. Modelarea cu ajutorul palmelor sau a vârfurilor degetelor, oferă o experiență relaxantă și creativă tuturor.

Este recomandat și pentru adulți, ajutând foarte mult la relaxare și reducerea nivelului de stres.

Și colegii pasionați de decorațiuni se pot stresa destul de ușor, așa că ai putea alege pentru ei o decorațiune cu efect antistres.

Un alt cadou inegalabil pentru o persoană predispusă la stres, constă în Sferele Magnetice, bune pentru când ești singur în birou și ai nevoie de o destresare rapidă, în momentele grele.

Sferele magnetice antistres decorează biroul într-un stil unic și elegant, fiind perfecte în locul în care le pui să stea. În momentele cănd stressul te copleșește fiind singur, poți strica vechiul design și îți poți pune imaginația în funcțiune, creând forme diferite de fiecare dată. Sferele sunt de diferite mărimi și se așează pe un stand magnetic.

Unii colegi se relaxează doar ajutându-i pe alții să scape de stres, așa că un cadou care să-i ajute în această misiune le-ar fi de folos.

cadouri haioase colegi stresati Kururin nisip galactic yoyo gandacei luminosi fidget spinner sfere magnetice

Sferele magnetice vor fi decorațiunea perfectă pentru birou, și în același timp aliatul tău secret împotriva stresului sau plictiselii.

Dorești să-ți uimești prietenii, cu o demonstrație antistres, cu Bright Bugz Evolution sigur vei reuși. Gândăceii luminoși sau Bright Bugz Evolution sunt un truc super cool, care face saltul de la o mână la alta. Se arată, merg și strălucesc. Și toate sub comanda ta.

Cu un set de gândacei luminoși, și puțină răbdare …, poți apuca lumini strălucitoare din aer subțiri și să le dai din mână în mână sau prin obiecte solide.

Acum, Bright Bugz Evolution sunt compatibili cu aplicația Bright Bugz, „gândăceii” putând intra sau ieși din telefon. Aplicația este disponibilă atât pe iPhone, cât și pe Android. Puteți afla mai multe trucuri, dacă aruncați un gândăcel în telefonul dumneavoastră și acesta devine prins prin magie înăuntru. Săriți-l în jurul ecranului, apoi aruncați-l înapoi în mână pentru a vă uimi audiența. Aplicația este gratuită pentru descărcare. Aceasta include animații pentru toate cele șapte culori luminoase ale gândăceilor. Apoi puteți achiziționa animații modernizate și puteți realiza chiar mai multe iluzii impresionante.

Bright Bugz Evolution este disponibil în mai multe culori, verde, albastru, roz, galben, roșu și portocaliu.

Micii „gândăcei” luminoși au un sistem de prindere pe degete, există trei mărimi S/M/L, și se pot muta dintr-o mână în cealaltă la comanda ta, ajutându-te să realizezi trick-uri uimitoare doar prin simpla apăsare a unui buton. Magie pură și destresare sigură.

Ce rost are să aștepți să apară criza, mai bine preiei frâiele din timp și toată lumea va fi fericită și desigur nestresată cu cadourile și noutățile de la Giftology.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului