Blog Giftology

10 idei de cadouri pentru seful tau

10 idei de cadouri pentru seful tau

rollercoaster cadou sefCumpărarea unui cadou este un lucru dificil și delicat, chiar și când e vorba de cei apropiați. Dar dacă este vorba de ziua șefului tău?! Fie că este vorba de ziua de nume, de ziua de naștere sau de 16 octombrie – Ziua Internațională a Șefului – momentul nu este ușor deloc.

Poți să ai o relație de prietenie cu angajatorul tău sau doar o relație profesională, dar cadoul trebuie să exprime respectul pe care i-l porți. Să îl caracterizeze din punct de vedere profesional, dar și din punct de vedere comportamental. Cadoul ar trebui să îi arate că știi despre preocupările și pasiunile sale. Și poate ar trebui sa fie ceva pe care nu l-ar cumpăra nici el singur, nici familia.

Nu trebuie să te stresezi, dar ar trebui să ții cont de câteva lucruri atunci când faci un cadou unui șef. Bineînțeles, asta în afară de suma de bani și de cât de bine îl cunoști:

  • Să fie un cadou de calitate;
  • Să fie un cadou office;
  • Să nu fie un cadou cu tentă personală.

Și de asemenea trebuie să ții cont de cele 2 posibilități pe care le ai atunci când cumperi un cadou pentru șef:

  • Cadou colectiv pentru șef – Cumpărați un cadou în echipă, conform regulior generale pentru cadourile business;
  • Cadoul individual pentru șef  – Dacă nici unul dintre colegi nu vrea să participe, atunci toată sarcina rămâne în seama ta.

Noi știm cât de greu este să faci cadouri perfecte, mai ales că este vorba de ziua șefului tău și vrem să te ajutăm cu câteva idei. Până la urmă și șefii sunt doar niște oameni cu pasiuni și gusturi normale. Credem că important pentru ei, este de fapt, mai ales, mesajul: „Ne-am gândit la tine!„.

pendulul lui newton cadouri pentru sef1. Pendulul lui Newton – Este greu să găsești un cadou deosebit pentru cineva care are și bani și în general de toate. Ăsta este cazul șefilor! De aceea trebuie să îi surprinzi, cu ceva care să îi facă să te țină minte… de bine. Optează pentru cel mai clasic cadou de pe piață, o adevărată piesă de rezistență în orice birou. O exemplificare perfectă a mecanicii newtoniene, care va spune multe și despre imaginea pe care o ai despre ei. Este cadoul perfect pentru iubitorii de știință și pentru cei ce își doresc un obiect de decor interesant. Pentru cazul în care faceți un cadou colectiv analizați și varianta Pendul în valuri.

2. Roller Coaster – Dacă vrei sa îi iei șefului tău un cadou sofisticat, pentru o imagine deosebită la birou sau acasă, acest set de construcție Space Rail este ideal. Este un joc superb pentru adulți, un roller coaster pentru bile, incluzând lifturi, porți de trecere, loop-uri și balansoar, care va trezi maestrul constructor din oricine, garantând ore intregi de distracție. Există și varianta fascinantului Roller Coaster Fosforescent, care te prinde și nu îl mai lași din mână. O șansă în plus pentru unii, ca șeful să fie obosit de dimineață.

3. Plantarium Pet – Nu credem că există cineva căruia să nu-i placă plantele. Problema pe care o avem cu micii noștrii prieteni verzi este că ei necesită o ingrijire continuă, pe care nu le-o poți întotdeauna asigura. Dacă șeful tău este pasionat de botanică și grădinărit, un plantarium ca acesta, este cadoul ideal. Cu Plantarium Pet poți vedea minunățiile naturii într-un simplu borcănel din plastic, fară sa fie nevoie să participi. Faptul că aceste ecosisteme au la bază o tehnologie de creștere a plantelor inventată de inginerii de la NASA, nu va face decât să sporească curiozitatea șefului tău…

pinart cadou sef4. Pinart – Cu acest cadou o să creezi o impresie puternică șefului tău. Este vorba de o piesa clasică de birou din anii ’80, care revine în forță. Artistul din el își va folosi imaginația pentru a realiza sculpturi originale cu care să-și uimească familia și prietenii. Plus că după se plictisește poate crea alta.

5. Cană cu capac Darth Vader – O cană în care să savurezi cafeaua sau ceaiul la birou este de nerefuzat. Iar dacă nu ai alte idei și nici fonduri, este o rezolvare plăcută, chiar și pentru un șef. Bine ar fi dacă acesta este întâmplător și fan al francizei Star Wars. Darth Vader va veghea asupra băuturii preferate a șefului, lichidul nu se va răci prea repede din cauza capacului, care va feri conținutul de ochii curioșilor. Drink deeply from the dark side!

6. Funicularul din San Francisco – Ai un șef pedant, care iubește călătoriile și căruia îi place să monteze singur diverse lucruri pe care le colecționează? În acest caz Funicularul din colecția de miniaturi din metal (Metal Works) îl va cuceri. Îi va aduce aminte de America, pe care sigur a vizitat-o în vreo delegație. Funicularul din San Francisco reprezintă ultimul sistem funcțional din lume, cu operare manuală permanentă și este printre cele mai renumite atracții turistice din oraș

7. Ceas de perete Thumbs Up – Ceasul de birou sau de perete este un accesoriu indispensabil pentru orice șef serios, care are programul încărcat și vrea ca subordonații săi să știe că este o persoană ocupată. Dacă șefului tău îi place punctualitatea și are simțul umorului, sigur va aprecia acest ceas din sticlă albastră. Mai ales că el poate fi orientat pe perete în funcție de dispoziția șefului și în funcție de cine este chemat la biroul lui. Așa vă veți putea da seama daca este o zi proastă sau bună… În plus, șeful își va putea respecta agenda.

acvariu meduze cadou sef8. Acvariu cu meduze – Ai aflat că șefului tău îi plac peisajele acvatice ca element decorativ, dar în acelasi timp nu are cum să aibă grijă de un acvariu standard cu pești? Fă-i cadou acest acvariu cu meduze artificiale capabile să reproducă foarte realist mișcările naturale ale unora adevărate. Plus că nu necesită operațiuni de întreținere. Mai mult decât atât, pentru a crea un element de interes maxim inclusiv pe întuneric, un set de LED-uri colorate în 12 culori diferite, va oferi un spectacol deosebit, prin unul din cele 5 efecte luminoase incluse. În funcție de numărul de colegi implicați, poți încerca și varianta Acvariu cu meduze – Deluxe.

9. Set de poker Joker – Este un cadou special, pe care seful tău îl va aprecia cu atât mai mult, cu cât poate el nu și l-ar cumpăra singur. Dar sigur va aprecia jocul, în zilele cu invitați după o petrecere și poate își va aduce aminte de la cine l-a primit. Norocul și-l face omul cu mâna lui… Pe langă faptul că arată bine, gen Joker style – cel mai temut infractor din Gotham City – setul de cărți este dotat cu jetoane, buton de dealer și se află într-o cutie din metal foarte haioasă.

10. Proiector pentru Smartphone – Dacă șeful tău este pasionat de filme, proiectorul pentru Smartphone este un cadou perfect. Cu acesta șeful tău va putea experimenta mersul la cinema, chiar în propria sufragerie sau la birou. Acest gadget îl va ajuta să își susțină prezentările la birou și să iasă în evidență în fața clienților sau subordonaților. Este ușor de utilizat și are opțiunea de a-ți introduce telefonul în el, conectat la încărcător. În plus, proiectorul amplifică semnificativ sunetele produse în timpul proiectării.

În final, vei opta pentru un cadou care să simbolizeze respectul și considerația pentru persoana căreia îl oferi și de aceea credem că lista noastră de cadouri te poate ajuta.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului