Blog Giftology

10 machete de oferit colectionarilor de avioane in miniatura

10 machete de oferit colectionarilor de avioane in miniatura

Multora li se trage de la Icar, zic ei. Nu pot zbura sau pilota un avion, dar dorința a rămas mare.

La orice vârstă, dorința de a avea jucării e maximă. Mimează toți că nu sunt interesați dar mai apare un Top Gun sau ceva de același gen și imaginația o ia razna.

Și uite așa apare colecția de avioane miniaturale, că de cele mari nu ai loc în casă, că altfel….

Când se întâmplă așa ceva, ai rezolvat marea problemă a cadourilor, pentru orice colecționar, un nou membru al colecției este binevenit oricând.

În plus, echipa Giftology te ajută cu miniaturi pe care le poți construi singur, satisfacția fiind dublă. E sigur că vei fi cucerit de avioanele din colecția de miniaturi din metal (Metal Works). Fiecare piesă este tăiată de un laser de mare precizie. Fiecare pachet include, evident, și instrucțiunile de asamblare. Nu va fi un mare efort, dar se cere multă răbdare și atenție, rezultatul find peste așteptări.

Pentru a asambla mai ușor miniaturile este bine să achiziționați și setul de unelte pentru miniaturi de metal. Acest set de unelte a fost creat pentru a lucra în tandem cu seria de miniaturi de metal Metal Earth.

Există o colecție de avioane și elicoptere, cu exponate din toată istoria aviației, și clasice și vechi ,și mai noi, și de transport și de luptă, având deci de unde să alegeți atunci când veți face un cadou.

Nepăstrând o ordine cronologică, echipa Giftology îți vine în ajutor cu câteva sugestii de avioane în miniatură, care să te ajute să faci cadoul de care să fii mulțumit.

miniaturi avioane metal machete 3D set constructie1. Avionul fraților Wright – este o miniatură din metal reprezentând avionul construit de frații Wright. Frații Wright: Orville și Wilbur Wright au reușit pentru prima oară în istoria aeronauticii să efectueze un zbor dirijat cu un aparat de zbor cu motor, mai greu ca aerul, înălțându-se la 6 m înalțime pe o lungime de 36 m, timp de 12 secunde pe o plaja din Carolina de Nord.

Avionul s-a numit Kitty Hawk. Acesta a fost construit exclusiv din lemn, având aripile făcute dintr-o pânză întinsă pe o ramă. Mărimea miniaturii asamblate este 10 x 5 x 2 cm.

2. Avionul De Havilland Tiger Moth – a fost proiectat de căpitanul Geoffrey de Havilland și inginerul Frank Halford. Biplan DH-82 Tiger Moth a fost dezvoltat în anii 1930 și a devenit standard de avion pentru școală și antrenament pentru Royal Air Force și forțele aeriene din cele mai multe țări din Commonwealth, pe parcursul celui de-al Doilea Război Mondial.

Este foarte ușor de pilotat, dar nu are sistem electric și trebuie pornit manual. Dupa război, mai multe sute de Tiger Moth au ajuns pe piața civilă și au fost folosite ca avioane de agrement sau agricole în întreaga lume. La ora actuală, peste 200 de exemplare mai sunt încă în stare de zbor. Mărimea miniaturii asamblate este 9 x 7 x 2 cm.

miniaturi avioane metal machete 3D set constructie3. Avionul Mitsubishi Zero – a fost avionul de vânătoare japonez din cel de-Al Doilea Razboi Mondial.

La apariție a fost considerat cel mai capabil avion de vânătoare, ținându-se cont de manevrabilitatea sa și de distanța pe care o poate parcurge.

Mărimea miniaturii asamblate este 12 x 10 x 2 cm.

4. Avionul P-51 Mustang – a fost un avion de vânătoare, specializat în escorta bombardierelor deasupra Germaniei.

Fiind propulsat de motoare Rolls-Royce Merlin, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, nu a fost egalat de niciun alt avion cu motor bazat pe pistoane.

Mărimea miniaturii asamblate este 9 x 9 x 3 cm.

5. Bombardierul Lancaster – este proiectat sub supravegherea lui Roy Chadwickal, de la firma A.V. Roe. Lancaster a fost avionul cel mai încununat de succes din rândul „cvadrimotoarelor grele” în cadrul Comandamentului avioanelor de bombardament RAF din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Pană în iunie 1943, bombardierele Lancaster și-au dovedit valoarea, pentru fiecare avion pierdut în misiune, au fost lansate 132 de tone de bombe.

Fiind capabil să transporte muniție de mai mare tonaj decât celelalte bombardiere, Lancaster a fost ales pentru operațiuni speciale, cum ar fi raidul „Dambusters” de pe valea Ruhr-ului și atacul care a scufundat cuirasatul german Tirpitz.

Mărimea miniaturii asamblate este 13 x 9 x 3 cm.

miniaturi avioane metal machete 3D set constructie6. Avionul F4U Corsair – Vought a fost un avion de vânătoare folosit atât în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, cât și în timpul Războiului din Coreea.

Datorită rezultatelor excelente ale acestuia, în perioada 1940 – 1953 s-au fabricat 12.571 de avioane F4U Corsair în 16 modele.

Mărimea miniaturii asamblate: este 11 x 9 x 4 cm.

7. Bombardierul B-17 Flying Fortress – este un bombardier din Armata Statelor Unite ale Americii folosit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

A fost construit să zboare la înălțimi foarte ridicate și avea o rază de lansare a bombelor foarte lungă. Avionul a fost folosit pentru prima dată în 1938, iar pe parcursul războiul i-au fost aduse numeroase îmbunătățiri.

Mărimea miniaturii asamblate este 14.7 x 11.3 x 4.3 cm.

8. Avionul F-15 Eagle – produs de McDonnell Douglas, Boeing, după alipire în 1997, este un avion bimotor cu postcombustie, capabil de zbor de noapte, în toate condițiile meteo, proiectat să penetreze spațiul aerian inamic, să obțină și să mențină superioritatea aeriană.

A fost construit pentru Forțele Aeriene ale Statelor Unite, și a zburat pentru prima dată în iulie 1972. Avionul este una dintre cele mai reprezentative aeronave a erei moderne. Poate zbura cu o viteză maximă de 2.700 kilometri pe oră, la o altitudine de 5.600 kilometri.

Mărimea miniaturii asamblate este 9 x 6 x 3 cm.

miniaturi avioane metal machete 3D set constructie9. Avionul de lupta F-22 Raptor – produs de Lockheed Martin/Boeing este un avion de vânătoare cu un singur loc, face parte din generația a cincea de avioane militare care dispun de supermanevrabilitate și tehnologie stealth. A fost proiectat în primul rând ca un avion de luptă cu superioritate aeriană, dar are și alte capabilitați adiționale cum ar fi atacuri la sol, tehnici de luptă folosind arme eletronice și rolul de interceptare a semnalelor inamice.

Mărimea miniaturii asamblate este 9 x 7 x 5 cm.

10. Elicopterul AH-64 Apache – este un elicopter de atac/antitanc modern, utilizat de armata SUA. A fost creat de Hughes Helicopters, companie cumparată în 1984 de către McDonnell Douglas. În august 1997, McDonnell Douglas a fuzionat cu Boeing, luând astfel naștere Compania Boeing.

Este un elicopter cu reacție rapidă, conceput pentru a lupta și supraviețui în timpul zilei, nopții și în condiții meteo nefavorabile în întreaga lume. Misiunea principală este distrugerea obiectivelor de mare valoare cu rachete Hellfire. De asemenea, este capabil de angajare în luptă cu mitraliera M230 de 30 mm și rachetele Hydra 70, care sunt letale împotriva unei mari varietăți de obiective.

Mărimea miniaturii asamblate este 12.1 x 7.6 x 5.4 cm.

Sperăm că lista noastră impresionantă de avioane, v-a stârnit interesul și poate după ce vei alege cadoul potrivit pentru pasionați, vei alege un cadou și pentru tine.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului