Blog Giftology
3 cadouri pentru pasionatii de magie

Magia a fascinat o mulțime de oameni de-a lungul timpului, fie copii, fie mai bătrâni, cu reprezentări de la Merlin la Gandalf, sau de la David Copperfield la Vlad Grigorescu. Cu riscul de a-l supăra pe Gandalf, magia nu vorbește totdeauna despre vrăjitori, dar nouă așa ne place.

Toate acestea au mers lin și fără zbucium până când Joanne ”Jo” Rowling, cunoscută ca J. K. Rowling, l-a creat pe Harry Potter și am redevenit cu toții pasionați de magie.

Cel mai rău este că ne place magia sau nu, majoritatea am fost sau am devenit fanii lui Harry Potter.

Ce înseamnă să fii fan nu știu să definesc foarte corect, dar am o idee despre cum s-ar putea manifesta un fan Harry Potter:

  • Bea zilnic din paharul termosensibil cu logo-ul ”Hogwarts”, logo-ul ce se colorează în prezența lichidelor reci;
  • Lampa Harry Potter îi luminează la capul patului;
  • Carnețelul ”Hogwarts” este asemenea carnețelelor studenților școlii de magie;
  • Carțile de joc au sigla ”Hogwarts” pe spate, iar cupa, pica, caroul și trefla sunt înlocuite cu siglele caselor ”Griffindor”, ”Slytgerin”, ”Hufflepuff” sau ”Ravenclaw”.

Nu știu dacă este adevărul adevărat, dar pasionații de magie sunt fani Harry Potter, iar fanii Harry Potter se afirmă pasionați de magie.

Pentru toți, echipa Giftology a găsit soluția unor produse cu care să putem apărea în vara asta peste tot, la terasă, și să știe toată lumea cu cine are de-a face, adică cu fani Harry Potter și de magie la pachet.

De asemenea magia lui Harry Potter ar putea sa rezolve și problema de cadouri pentru prietenii voștrii amatori de magie, așa că echipa Giftology va spune “Alohamora“ și va deschide o listă de cadouri originale și haioase.

cadouri harry potter magie carnetel cana abtibilduri1. Carnețelul cu Baghetă Magică – este singurul notes pe care îl vei folosi toată vara. Carnețelele, ca și agendele, sunt magice, pentru că te ajută să te organizezi, să nu uiți ce ai de făcut sau evenimente importante din viața ta. Probabil că ar merge și un pix care scrie singur. Notează tot ce este important în carnețelul Harry Potter și poate prin magie se vor rezolva toate task-urile.

Carnețelul este de culoare vișinie și are un design mistic, care va impresiona pe toata lumea. Impresionantă cu totul, este însă bagheta magică, care este prinsă la vedere, în exteriorul carnețelului. Vraja nu se termină aici, pentru că, bagheta magică este un foarte util creion, perfect atât pentru a nota, cât și pentru a șfichiui în aer, diverse mișcări echivalente complicatelor vrăji, pe care le găsiți desenate în josul fiecăreia din cele 90 de pagini a carnețelului.

Ești pasionat sau pasionată de magie sau vrei să-i vrăjești te cei din jur cu agenda ta magică, sigur îi vei impresiona dacă folosești acest carnețel.

Va fi un cadou minunat și util, pentru orice fan al francizei, plus că un carnețel în plus nu strică niciodată.

2. Cana Harry Potter – este pentru acei ce nu mai pot bea cafeaua sau ceaiul zilnic, altfel decăt din cana cu logoul școlii de magie ”Hogwarts”, școala lui Harry Potter. Astfel vor avea energie pentru toată ziua și gândul la magie îi va ajuta să-și rezolve problemele mai ușor.

Un adevărat fan consideră că pentru a avea forța să lupte împotriva lui Cap-de-Mort, Harry și prietenii lui își beau în fiecare dimineață ceaiul din cana inscripționata cu sigla școlii de magie ”Hogwarts”, pe care ei o urmează.

cadouri harry potter magie carnetel cana abtibilduri3. Abțibildurile pentru gadgeturi Harry Potter – includ sigla școlii ”Hogwarts”, sigla celor patru case de magie, dar și numeroase alte imagini specifice seriei.

Seria de cărți Harry Potter a avut parte de un succes imens. Acest succes a dus la ecranizarea volumelor, filmele având încasări uriașe și au fost văzute de milioane de oameni din lumea întreagă. Povestea se învârte în jurul eroului principal, tânărul Harry Potter care, împreună cu prietenii săi, se luptă cu maleficul vrăjitor Cap-de-Mort. Harry Potter studiază magia la Școala de magie ”Hogwarts”, aici având parte de numeroase aventuri.

Dacă ți-au plăcut povestea și eroii ei, e normal să vrei ca magia sa te însoțească peste tot. Așa că abțibildurile Harry Potter primite cadou, te vor ajuta să-ți decorezi gadgeturile într-un stil magic. Abțibildurile sunt rezistente la apă și pot fi refolosite, pe toate gadgeturile, laptopuri, tablete, telefoane și oricare alte obiecte personale, pe care astfel îl personalizăm.

Ca de obicei vom încheia cu „Finite incantatum” lista de cadouri magice și sperăm să aveți parte numai de momente magice.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului