Blog Giftology

5 kendama cu care poti fi cool vara asta

5 kendama cu care poti fi cool vara asta

Nu trebuie să știi numai să conduci, ci ar fi bine să o conduci pe cea mai cool din cartier. Dacă se poate să fie Ferrari, ar fi perfect.

Cu kendamele, e cam aceeași filosofie. Nu că ai mai scăpat-o pe jos, dar niște lovituri vechi tot mai are. Mulți vor spune să nu te rușinezi de istorie, dar îți mai aduce aminte și de unele întâmplări rușinoase. “Istoria“ o pui în raft, la colecție, “cine n-are istorie nu știe cine e cu adevărat”, și apoi ești liber să te gândești la “new entry“-urile, ultimele kendame cool, pe care echipa Giftology le pune la dispoziție.

kendama cool varausa pro alex smith zack yourd jake wiens kaizen turner thorne1. Kendama USA Pro – Alex Smith – face parte din proiectul ce vrea să evidențieze fiecare dintre jucătorii campioni Kendama din Statele Unite și setările specifice kendama pe care au ales să le utilizeze pentru Kendama World Cup (KWC), adăugând, de asemenea, și fiecare semnătură scrisă manual.

Modelul Alex Smith Pro, realizat din lemn de arțar, prezintă un design de labirint pe ken și tama a fost vopsit cu vopseaua roșie de mătase. Acordând un omagiu țării sale natale, Alex a adăugat, de asemenea, o frunză de arțar canadian pe partea de sus a tamei.

Această kendama este inspirată din locul de unde provin. Am realizat numeroase modele din diferite tipuri de lemn, dar arțarul este preferatul meu, fiind foarte ușor și durabil și, totodată, este specific Canadei. […] Totodată, am adăugat micuța frunză de arțar pe care o întâlnim și pe drapel, în vârful bilei, pentru a-i ajuta vizual pe jucatori. Am adăugat logo-ul Kendama Edmonton deoarece sunt foarte mândru de echipa din care fac parte. Ideea designului de pe mâner mi-a venit pe când eram în Japonia.” – Alex Smith.

Kendama este omologată pentru competiții și include ață de rezervă, sticker și instrucțiuni de folosire.

kendama cool varausa pro alex smith zack yourd jake wiens kaizen turner thorne2. Kendama USA Pro – Zack Yourd – este cu un ken din lemn de fag și tama pictată cu un amestec special de vopsea de mătase rafinată, fiind vopsită în așa fel încât să imite cafeaua.

Îmbinându-și atât stilul de viață, cât și pasiunile sale, gravurile complicate din cultura japoneză ale lucrurilor preferate de Zacks, pot fi găsite în fiecare cupă a kendamei.

Am realizat această kendama gândindu-mă la metoda de fabricare a cafelei, deoarece coincide cu stilul meu de viață și cu lucrurile pe care îmi place să le fac. În lumea cafelei există trei domenii, pe fiecare le realizez într-o zi: cafeaua de dimineață, ceaiul de amiază și berea de seară. Pe aceasta kendama sunt reprezentate toate cele trei băuturi, ingredientele lor principale fiind înfățișate în câte o cupă. Am ales să colorez bila în culoarea chihlimbarului pentru a se putea asemăna cafelei.” – Zack Yound.

Acest model este omologat pentru competitii, el include ața de rezervă, sticker și instrucțiuni de folosire.

3. Kendama USA Pro – Turner Thorne – a fost personalizată pentru a satisface stilul și personalitatea lui Turner. „Mi-am proiectat modelul Pro cu stilul de viață al muntelui. Tama verde de armată pe care am ales-o amintește de culoarea pinilor din pustietate. Gravura pe care am ales-o este un design tradițional cu cruce, cu anul nașterii mele însoțit de copaci și un foc de tabără care seamănă cu dragostea mea pentru camping. Munții de pe creasta cupei mari au fost plasați pentru a observa paharul mare în timpul unor trucuri și seamănă cu legătura mea cu munții.” – Turner Thorne.

Kendama este realizată din lemn de fag și este omologată pentru competiții, ea include ață de rezervă, sticker și instrucțiuni de folosire.

kendama cool varausa pro alex smith zack yourd jake wiens kaizen turner thorne4. Kendama USA Pro – Jake Wiens –  este fabricat din lemn de fag și are o vopsea de gri de stâncă mătăsoasă și o lucrare inspirată din spațiu arsă pe ken.

Fazele lunii sunt desenate pe marginea cupei mari, iar în interiorul acesteia este laboratorul spațial aselenizat pe solul lunar.

A fost nemaipomenit că am avut libertatea de a-mi crea propria kendama. Întotdeaua am iubit relația dintre spațiu și kendama.

De la numele trick-urilor, la colaborarea cu spațiul, am colorat bila kendamei în gri, asemenea lunii.

Firul auriu reprezintă legătura dintre Apollo 11 și lunar lander. Reprezentarea circuitului lunii pe cupa mare ajută vizual jucătorii. Legendarul Apollo 11 Eagle este plasat în interiorul cupei mari și este pregătit să aselenizeze. Există un început pentru orice, trebuie doar să le iei pas cu pas.” – Jake Wiens

Kendama este omologată pentru competiții, ea include ață de rezervă, sticker și instrucțiuni de folosire.

kendama cool varausa pro alex smith zack yourd jake wiens kaizen turner thorne5. Kendama USA Kaizen 2.0 – Bamboo – este din lemn de bambus și este unul dintre cele mai extraordinare modele. Are aceeași greutate cu modelele din lemn de fag și este indicată pentru jucătorii care doresc să învețe repede trick-urile pentru avansați. Dimensiunile cupelor sunt mai mari, acest model făcând parte din a doua versiune de Kaizen.

Kaizen este o filosofie japoneză ce constă în îmbunătățirea constantă a designului. Fiecare parte a kendamei a fost gândită meticulos pentru a realiza cele mai rezistente și ușor de folosit kendame. Acest model de kendama este realizat din trei părți, mânerul putând fi demontat, ajutând la balans și la usurința în realizarea unor trick-uri. Filosofia Kaizen constă și în micșorarea spike-ului.

Kendama USA Kaizen 2.0 – Bamboo este omologată pentru competiții, setul include ață de rezervă, sticker și instrucțiuni de folosire.

Cu atâtea tentații kendama care îți iau ochii, echipa Giftology speră că vei avea o vară cool și cu multe trick-uri noi, iar pasiunea și fantezia campionilor te va contamina și pe tine.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului