Blog Giftology

5 yoyo-uri care te ajuta sa fii cel mai bun din gasca ta

5 yoyo-uri care te ajuta sa fii cel mai bun din gasca ta

S-a întâmplat ca între 5 și 7 mai 2017, la București, la Romexpo, peste 40.000 de pasionați de filme și seriale, benzi desenate, boardgames, anime, cosplay și stand-up comedy să se întâlnească la East European Comic Con.

În afara de asta, la East European Comic Con, echipa Giftology, împreună cu cei de la YoYoFactory, au adus doi campioni / maeștri de yoyo, pe Vashek Kroutil şi pe Ann Connolly. Ei au făcut o minunată demonstrație de jonglerii cu yoyo-urile, dar și lecții de inițiere pentru cei care își doreau.

Așa ne-am amintit despre jonglerii și despre yoyo-uri, și ne-am reamintit că la Giftology ai yoyo-urile cele mai grozave, pentru distracție totală.

yoyo jucarie joc yoyofactory 1. Yoyo Flight – este un yoyo recomandat jucătorilor avansați datorită balansului și lungimii firului. Acesta se bucură de un balans perfect, de un design inedit și de o durabilitate spectaculoasă. Trick-urile realizate cu acest yoyo vor impresiona pe toată lumea, chiar și în timpul competițiilor.

Yoyo-urile sunt împărțite în trei categorii: pentru începători, pentru avansați și pentru looping. Yoyo-urile pentru avansați sunt cele mai greu de folosit. Spre deosebire de cele pentru începători, acestea au firul mai lung, pot ajunge mai departe și nu le poți întoarce doar cu o mișcare a mâinii, ci trebuie realizată mișcarea numită „the bind”. Yoyo-urile din această categorie pot fi folosite în competiții.

Compania YoYoFactory a fost fondată în 2003 de superstarul YoHans, Hans Van Dan Elzen, având ca scop crearea și dezvoltarea unor tehnologii patentate, pentru a transforma yoyo-ul într-o experiență cât mai plăcută.

În prezent, YoYoFactory produce cele mai bune Yoyo-uri din lume atât pentru jucătorii profesioniști, pentru deținătorii de recorduri mondiale, pentru campionii naționali și mondiali, cât și pentru jucătorii începători sau amatori. În oricare categorie te-ai încadra, YoYoFactory are yoyo-ul perfect pentru stilul sau îndemânarea ta.

2. Yoyo Boss – este unul dintre cele mai populare yoyo-uri din metal. Acesta este realizat din aluminiu și este destul de greu de folosit, el intrând în categoria destinată jucătorilor avansați.

Fiind primul yoyo subdimensionat care a ieșit din atelierul YoYoFactory în ultimii câțiva ani, noul Boss a fost o surpriză binevenită. Nu ai experimentat niciodată un yoyo care joacă așa de bine, de nou și la acest preț.

Boss are o formă netedă rotunjită, care stă confortabil în mână și o dimensiune mai mică, care se potrivește perfect în buzunar. Chiar de la prima aruncare, veți observa timpul de învârtire și stabilitatea surprinzător deyoyo jucarie joc yoyofactory bună, împreună cu manevrabilitatea și viteza. Boss este un yoyo superdistractiv de dimensiuni reduse, care a fost construit pentru performanță.

3. Yoyo Hubstack Afterglow – este ideal pentru toți pasionații de yoyo. Datorită ledurilor colorate jucătorii se pot bucura de un joc de lumini incredibil. Hubstack este ușor de folosit datorită greutății sale reduse și materialului din care este fabricat, plastic.

Alegerea primului yoyo este foarte importantă. Jocul de yoyo poate fi destul de complicat la început. De aceea, trebuie să începi cu cel mai potrivit pentru tine. Yoyo-urile sunt împărțite în trei categorii: pentru începători, pentru avansați și pentru looping. Cele pentru începători sunt “sensibile” sau responsive, ele se rotesc, dar se întorc rapid în urma unei simple mișcări a mâinii, ceea ce este crucial în învățarea elementelor de bază ale jocului.

4. Yoyo Replay PRO – Special – este yoyo-ul cu care Gentry Stein a reușit, în anul 2015, să câștige Concursul Internațional de Yoyo. Replay Pro – Special este o variantă spectaculoasă a acestui yoyo celebru. Designul său unic și durabilitatea excelentă, au dus la creșterea spectaculoasă a popularității acestuia. Yoyo-ul este realizat din policarbonat puternic și se recomandă jucătorilor avansați.

A fost un vis pe termen lung de a avea numele meu în spatele unui yoyo de plastic cu preț scăzut. Sunt fericit să spun că acest lucru s-a împlinit acum. Chestia este că noul YoYo Factory Replay PRO nu se joacă ca un yoyo de plastic. Se joacă la niveluri dincolo de orice yoyo, pe care piața le-a văzut la acest nivel de preț.” – Gentry Stein

yoyo jucarie joc yoyofactory5. Yoyo DV888 – este unul dintre cele mai durabile yoyo-uri, acesta fiind confecționat din aluminiu de calitate. DV888 este un yoyo responsive, putând fi folosit atât de începători, cât și de jucătorii avansați. Toți pasionații acestui joc ar trebui să încerce noul yoyo din metal pentru o experiență extraordinară.

Acest model se bazează pe foarte popularul yoyo DV8, al Buzzon Industries care, din cauza problemelor legate de brevete, nu a fost niciodată lansat oficial.

YoYoFactory a colaborat cu Buzzon pentru a da viață acestui design mult dorit. Acest yoyo are o prelucrare precisă, o anodizare superbă și un mic și frumos logo gravat pe o parte. A fost construit pentru o fi complet unresponsive, bun pentru cei ce vor să treacă la trucuri mai avansate.

Intră și tu în lumea magică a jocului de yoyo și încearcă jocul care a impresionat lumea întreagă. Echipa Giftology, fascinată și ea de acest joc, te poate ajuta în alegerea celui mai potrivit yoyo, pentru experiențe de neuitat.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului