Blog Giftology

Cadouri originale pentru prieteni de toate varstele

Cadouri originale pentru prieteni de toate varstele

Vremea de toamnă este poate cea mai specială din an.

Nu este cald ca vara, poate de multe ori e chiar mai bine așa, dar nu-i nici frig încă, ploaia e sporadică, nostalgia verii ne aduce aminte de cele câteva drumeții amânate din cauza lipsei de ”timp”. Asta este de fapt toamna, nu suntem încă pregătiți să intrăm în casă, să ascultăm muzica verii în birou și să începem vizionările pentru Globurile de aur sau Oscar.

Dacă suntem corecți cu noi și încercăm și drumeția de până la căderea brumei, trebuie să fim bine pregătiți și de frig și de ploaie.

Cei de la Giftology au grijă de noi și de data asta, cu mici cadouri originale de mare importanță, pentru orice vreme și pentru orice fantezie.

cadouri originale prieteni hobby calatorii drumețiiPentru cei ce petrec foarte mult timp în aer liber, în călătoriile pe munte, la focul de tabără, la pescuit sau la festivalele și concerte de muzică o Pătura cu mâneci  este ideală. Nimănui nu îi place frigul sau umezeala când trebuie să se așeze la focul de tabără sau în cort. Pentru aceste situații pătura cu mâneci este cel mai nimerit cadou. Este perfectă și dacă vă prinde ploaia, este impermeabilă, rezistă la vânt, putând fi folosită și ca pelerina de ploaie, ea venind la pachet și cu o pălărie de ploaie. Pătura are numeroase buzunare în care îți poți depozita cheile sau portofelul.

Pătura Snug-Rug este suficient de mare pentru a sta pe câteva persoane, cu suportul negru impermeabil și poliesterul moale tip Polar rămânând caldă și uscată în timp ce se află pe pământ. Este ideală pentru a fi folosită ca o haină uscată și a te încălzi după o zi lungă de înot, surfing, canotaj sau navigație. Vine cu o husă de călătorie, perfectă pentru a o ține la îndemână pe barcă sau în bagajele dumneavoastră, pentru serile răcoroase.

Dimensiunile sunt de 168 x 137 cm și are un kilogram. Pătura are două benzi de fixare, de aproximativ 33 cm lungime, care sunt poziționate în partea din spate a păturii pentru a o fixa, menținând confortul și căldura, făcând-o să se potrivească la cele mai multe dimensiuni.

Dacă vă plac călătoriile sau plimbările lungi, dar sunteți mai mâncăcios, atunci, Pătura de picnic în formă de lună este ideală pentru a savura un picnic. Un covor mare de picnic în forma și având designul lunii, pătura este perfectă pentru a scăpa de tot și pentru a vă relaxa împreună cu familia sau prietenii în spațiu liber, fără agitația vieții orașului. Cu o bază de protecție impermeabilă, pătura Picnic On The Moon se va rula cu ușurință, pentru a fi ușor de transportat. Ea face parte din gama de produse Noki, cu accent pe a fi distractiv și funcțional, făcând accesoriile de zi cu zi mai plăcute.

Pixul multifuncțional 6 instrumente în 1 este un cadou cu adevărat practic pentru prietenii iubitori de călătorii. Pe drum nu se stie cănd îți trebuie și ce…. Cu un multi tools rezolvi orice problemă. Pentru omul modern este nevoie aproape zilnic de un pix care face mai mult decât să scrie și care este bine să fie multifuncțional. Include toate uneltele pe care orice meșter respectabil ar trebui să le poarte în orice moment, inclusiv o riglă, o nivelă, o șurubelniță Phillips, o șurubelniță cu cap plat, un pix și doar pentru acei dependenți de smartphone un touchscreen, astfel încât smartphone-ul să rămână curat.

Acest stilou multifuncțional este un cadou perfect pentru orice meseriaș și designul său compact îl transformă în cel mai bun dispozitiv gadget portabil.

În afara călătoriilor, echipa Giftology te ajută și când toamna și ploile ei te bagă în casă, și îți reamintești de pasiunea pentru jocuri, filme, muzică și tot alaiul.

cadouri originale prieteni hobby muzica sistem audio jocuri fidget boxe bluetooth amplificatorAudiția bună sigur face muzica mai bună, și aici ar fi de ajutor un Amplificator smartphone Gramofon, un cadou amuzant vintage, ușor de construit și care funcționează exclusiv cu o acustică inteligentă, astfel încât nu sunt necesare baterii sau surse de alimentare. Acesta este adaptat pentru majoritatea modelelor de smartphone. Setul de construcție amplificator Gramofon este cadoul ideal pentru persoanele pasionate de construcții și pentru cei cărora le place să traiască muzica.

Amplificatorul smartphone Gramofon face parte din gama de cadouri T3K de la Paladone. T3K este o gamă care creează idei de cadouri amuzante și ideale, care transformă produsele desktop și stilul de viață în instrumente funcționale, gadgeturi și accesorii pentru uz cotidian.

Boxa cu bluetooth Helium Aqua nu este o boxă obișnuită cu bluetooth, designul ei integrând într-un mod unic, apă și iluminare, pentru a crea un efect fascinant, care se potrivește perfect muzicii tale. Pierde-te în bulele colorate ale apei. Partea de deasupra a boxei este transparentă și în interior are apă. În momentul în care boxa este pornită, interiorul este luminat cu becuri LED, iar când muzica este pornită, apa „dansează” pe ritmul melodiei.

Boxa este dotată cu Bluetooth, suport de card SD, port USB și cablu AUX, căști sau difuzor. Indiferent de sursa muzicii tale preferate, boxa Helium Aqua este soluția perfectă, poți fie să te conectezi la ea folosind bluetoothul, fie să îți conectezi calculatorul la ea prin fir. Acest dispozitiv wireless este compatibil cu dispozitivele iPhone și Android. Poate funcționa până la 4 ore, fără oprire, din momentul în care este încărcat complet.

Fidget Spinner cu boxa bluetooth permite să te poți juca cu spinnerul pe ritmul melodiei tale favorite și să te bucuri de un joc cu lumini. Soluția ideală este acest Fidget Spinner cu boxă bluetooth și lumini. Acesta nu necesită baterii, se încarcă prin USB, într-o oră și jumătate, funcționând pentru aproximativ 40 minute.

Este un wireless spinner cu efecte luminoase de la Bontempi, care vine cu un upgrade atractiv în care abilitățile motorii se pot combină creativ cu acordurile muzicale favorite. Astfel, spinner-ul nu este doar o jucărie antistres, populară, ci o modalitate practică și inteligentă de a petrece momente distractive alături de prieteni. Prin bluetooth se face conexiunea la tabletă, telefon sau calculator. Încărcarea bateriei cu litium a spinnerului se face folosind un cablu mini-USB, inclus în pachet.

Dacă e o toamnă ploioasă și vei petrece mai mult timp uitându-te la filme, s-ar putea să vrei să încerci să afli mai multe, ocazie cu care vei fi probabil atras de pasiunea pentru regie.

Set „film cu zombie” este un set cu care îți poți crea propriul film horror. Acest set este ceea ce ai nevoie pentru a-ți crea propriul film cu zombie, dacă din când în când ți-ar place să fii regizor.

Setul conține o imagine de fundal, personaje și recuzită. Prin urmare, ai tot ce-ți trebuie pentru a te apuca de filmat.

În funcție de scenariul tău, poți opta pentru carduri cu zombie,cu supraviețuitori, etc., tot ce trebuie să faci este să decupezi piesele pe care dorești să le incluzi în film din foaia inclusă. După ce ai terminat cu decorul și cu scenariul, îți vei duce la capăt „creația” folosind un smartphone sau o cameră de filmat. Adaugă efecte speciale cu ajutorul aplicațiilor video.

Pentru a primi și feedback, îți poți încărca filmul pe Internet, sau poți face concurs cu alți „regizori de ocazie”.

cadouri originale prieteni hobby astrologie sisteme proiectare laserPentru pasionații de astrologie, există o soluție de a intra în tainele bolții cerești și toamna, când cerul este mai toate serile înnorat. Planetariul de cameră Bresser Junior oferă posibilitatea de a descoperi cerul, proiectând pe tavanul camerei imaginea acestuia, în funcție de ora curentă. Poți seta ce dată și timp dorești pentru a ajusta detaliile astronomice conform cu cele reale, observate de la o latitudine de 35° nord. Este în principiu o planisferă iluminată, rotativă, ovală, de maximum 2,2 x 1,8 m, cu o distanță de aproximativ 2 m între lentile și suprafața de proiecție. Proiecția poate fi rotită cu încetinitorul pentru a urmări mișcarea stelelor. Funcția opțională de stea căzătoare aduce un plus spectacolului oferit de bolta cerească care se rotește încet.

Planetariul arată un cer înstelat cu peste 8000 de stele sau unul cu 61 de roiuri stelare cu denumiri. Prin introducerea, cu ajutorul unui sertar special, a discului cu imaginea dorită, se proiectează una din cele două imagini înstelate. Unghiul și distanța de proiecție sunt reglabile.

Oprirea planetariului poate fi programată la 30 sau 60 de minute, timp suficient pentru relaxare și chiar pentru a adormi.

Dar bolta stelară e bună și pentru relaxare. Cu siguranță, frumusețea stelelor și mersul lor pe boltă, te vor liniști, iar muzica va întregi spectacolul pe care îl poți crea, un spectacol de sunet și lumini.

Proiector laser te ajută să ai o nouă dimensiune a divertismentului la domiciliu. “Laser Theater” este o piesă uimitoare, care îți permite să creezi singur un spectacol de lumină laser extrem de profesionist, în interiorul casei, dar și în exteriorul acesteia, pe un perete din grădină. Îți poți imagina un spectacol de lumină laser care poate acoperi un perete în camera ta, sau tavanul, sau perete și tavan, chiar fațada casei sau fațada blocului de vis-à-vis. Există două proiectoare laser extrem de puternice, roșu și verde, pe care le poți controla și care îți permit să creezi spectacole de o claritate deosebită, de la 3 la 30 de metri distanță. Există 4 obiective holografice diferite, alegerea lor crează 39 de combinații laser diferite, astfel încât spectacolul să poată varia. Alege-ți lentilele, alege-ți o viteză pentru ca luminile să se miște controlat și bucură-te de spectacol. Este alimentat de la rețea, adaptorul fiind inclus.

Proiectorul de stele cu laser umple orice spațiu, declanșând un spectacol fascinant, care proiectează pe pereți formațiuni de stele animate și formațiuni noroase, în permanentă mișcare. Din când în când te va surprinde câte o stea căzătoare. Dacă preferi doar una din formațiuni, ai posibilitatea de a alege și a opri, pe fiecare independent de cealaltă.

Tehnologic, spectacolul se bazează pe un puternic laser verde și pe holografie, cu nori nebuloși ultra-violet. Două lentile de sticlă de precizie, încorporate, transformă astfel imaginile încât sunt extrem de clare în orice cameră, de la cel mai mic dormitor până la un depozit de mari dimensiuni.

Proiectorul este perfect reglabil și nu necesită configurare, dând una din cele mai uimitoare lumini la simpla apăsare a unui buton. Pentru a prelungi viața aparatului, este setat ca după patru ore să se oprească automat. Este alimentat de la rețea, adaptorul fiind inclus.

Practic, echipa Giftology speră ca tranziția de toamnă să se facă treptat, iar vremea pe care o vom petrece în casa să fie de calitate, cu ajutorul acestor cadouri originale pentru pasionații de toate vârstele.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului