Blog Giftology
Fidget Spinner - Jucaria antistres

De la kendama la yoyo, jucăriile ce cresc îndemânarea și echilibrul am ajuns la Fidget Spinner  – un fel de titirez cu două sau trei petale, denumit ca fiind cea mai tare jucărie din acest sezon.

De fapt, spinner-ul a fost creat cu două decenii în urmă de către Catherine Hettinger din Florida pentru a o distra pe fiica sa de șapte ani, pe când suferea de miastenia gravis, o tulburare autoimună ce provoca slăbiciune musculară. Chiar dacă la noi a ajuns mai târziu, e clar că asta nu ne-a împiedicat să o clasificăm drept jucăria anului 2017 și nu o spunem noi, ci Forbes.com.

Ce este fidget spinner-ul de fapt?

Fidget Spinner-ul este o jucărie de mici dimensiuni, ce are un centrifug de bază compus dintr-un rulment în centru și două sau trei petale.

Spinner-ul este realizat dintr-o varietate de materiale, inclusiv alamă, oțel inoxidabil, plastic, titan sau cupru și este disponibil într-o varietate de culori, lucru care te va provoca să cumperi mai multe.

Un Fidget Spinner este o jucărie anti-stres, care are ca scop relaxarea utilizatorului, ajutându-l chiar să se concentreze, acesta din urmă fiind și motivul pentru care jucăria a început să fie introdusă în tot mai multe școli.

Dar fidget spinner-ul nu este doar o jucărie pentru copii, ci și pentru adulți. Câte persoane nu cunoaștem care au tot felul de ticuri nervoase cum ar fi rosul unghiilor, tremuratul picioarelor sau jocul cu pixul? Toate acestea devin enervante la un moment dat pentru persoanele din jur, așa că fidget spinner-ul poate înlocui cu succes aceste ticuri, eliberând stresul în mod distractiv.

Spinner-ele au început inițial să fie utilizate în terapia persoanelor care suferă de ADHD sau anxietate, întrucât satisfac nevoia constantă de a avea o activitate, permițându-le în același timp să se concentreze și pe alte lucruri.

Acest lucru, demonstrează că pe lângă activitatea distractivă, spinner-ele au la bază dorința de a ajuta persoanele cu deficit de atenție.

Cum funcționează?

E drept că numele acestuia trădează întrebuințarea lui, desemnându-l ca fiind “jucăria care se rotește”. Practic, ții această jucărie între degete și imprimi o mișcare de rotire, după care aștepți. Practic, 3-5 minute sunt suficiente pentru a elibera stresul sau pentru a alunga plictiseala.

Pe lângă aceste beneficii, adăugăm și faptul că această jucărie de mici dimensiuni este complet silențioasă, deci nu va exista riscul să deranjezi pe cineva atunci când o folosești.

Deși nu pare o jucărie cu care te poți juca în multe feluri, trebuie să îți spunem că există diverse trick-uri pe care le poți face cu aceasta. În plus, dacă ești mai norocos, poți dispune de un model de Fidget Spinner Fosforescent  care îți va permite să te bucuri de un spectacol de lumini în întuneric sau de un Fidget Spinner cu Boxa Bluetooth care te va ajuta să te distrezi și relaxezi pe ritmul melodiei preferate. Ambele sunt realizate să se potrivească perfect în mâna jucătorului, ambele se învart 45 secunde în pachet si 2 minute liber.

Echipa Giftology “a prins” un truc pe care profesioniștii îl folosesc pentru a se asigura că jucăria se învârte tot mai mult și s-a gândit să îl împărtășească cu voi. Așadar, aplică o cremă intens hidratantă pe mâini înainte să începi să te joci spinner-ul tău se va învârti mai mult. Urmărește demonstrația ca să înțelegi mai mult.

Fidget Spinner -ul este accesibil ca preț și ușor de achiziționat de pe giftology.ro, oferindu-ți posibilitatea ca într-un timp scurt să te bucuri de beneficiile pe care ți le oferă.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului