Blog Giftology
Idei de cadouri de 1 Martie

Apropierea primăverii ne binedispune pe toți, lumina și căldura de afară, ne dau un sentiment de bine și ne fac să fim mai îngăduitori și mai generoși. Probabil că acest sentiment te va copleși curând și pe tine. Și atunci o să-ți aduci aminte, că luna martie ne va lua cu asalt curând și că răsfățatele acestei luni sunt toate femeile din viața ta: mame, prietene, surori, colege, diverse cunoștințe numite obligații…

Noroc că luna de răsfăț începe brusc pe 1 și se sfârșește la fel, pe 8 Martie. Cool, nu? Așa că bine ar fi să-ți pui mintea și portofelul la bătaie din timp și să surprinzi pe toată lumea de pe listă, cu un cadou inedit. La nevoie mai poți să dai fuga și până la florăria din colț, dar uită te rog de vechile și dragele mărțișoare demodate de altădată. Cu simbolistica nu mai ține în ziua de azi, poate doar la mătușa sau bunica…

Pentru că și noi am trecut prin aceste probleme, echipa Giftology îți vine în ajutor cu câteva idei de cadouri proaspete și cu parfum de originalitate, care să te ajute să treci cu bine peste provocările lunii martie.

1 martie cadouri minioni1. Brelocuri Minions – Dacă îți dorești ca pentru 1 Martie să faci un cadou 2 în 1, adică un mărțișor, care să poată fi folosit și să rămână amintire și după această perioadă, o idee bună ar fi brelocurile sau jucăriile de pluș. Dar de data aceasta, urmărim să găsim cele mai drăguțe și mai adorabile obiecte.

O idee foarte bună ar fi minionii. Minionii sunt simpaticii protagoniști ai seriei de filme “Despicable Me” (Sunt un mic ticalos). Mărunți, cilindrici și cât se poate de galbeni, cu unul sau doi ochi, sunt creaturi impulsive, care nu prea au auto-control, lucru compensat însă de o ciudată candoare și curiozitate față de lumea înconjurătoare.

Sunt galbeni, adorabili și foarte amuzanți, deci niște mărțisoare pe placul oricui. De exemplu, Breloc Minions – 7 cm, din care poti alege dintre 3 modele diferite, sau Minions din pluș – 13 cm, care pot fi folosiți și ca brelocuri. Mai lipsește șnurul adecvat și devii colegul/ iubitul/ prietenul/ copilul preferat.

2. Geek gems – Pentru persoanele apropiate inimii tale, niște bijuterii originale, de argint și cu design original, ar fi cele mai cool cadouri de 1 martie. Le poți oferi delicații Geek gems cerceii ADN, sau un colier haios precum Geek gems – atomul și vei obține cadouri cu o semnificație aparte, cu care vei fi premiant și anul acesta.

Ambele bijuterii au o semnificație personală. AND-ul, acidul dezoxiribonucleic, are un rol fundamental în ereditate, el fiind purtătorul informației genetice. Acesta are capacitatea de replicare, de a transmite informația genetică de la o generație la alta. Cât privește atomul, cea mai mică parte a materiei, cu o comportare fizică nepredictibilă, are de data aceasta un design wow, care probabil că o va impresiona pe prietena ta și îi va înveseli zilele.

1 martie cadouri flori cristale3. Floare din cristale roz – „I love you” – Florile sunt cel mai simplu mod în care îți poți exprima sentimentele pentru cineva. Sub această formă de cristale roz, te vei putea exprima într-un mod inedit, care sigur îi va face plăcere persoanei (mamă/ iubită/ prietenă) care îl va primi cadou, mai ales dacă e o persoană romantică. Floarea din cristale roz crește în timp, fiind luminată multicolor de un led, aflat în dopul de plută.

Sunt nenumărate modalități de a transmite mesaje de iubire, iar acest „borcanaș” poate fi un mod original. E suficient ca persoana care îl primește, să pună cristalele incluse în pachet în apă, să amestece și apoi să le lase să crească. În 24 de ore se vor vedea primele rezultate, iar în timp va crește o frumoasă floare roz din cristale. Dopul din plută conține un led care luminează în diferite culori, astfel încât pe întuneric, floarea se va defini ca o adevarată piesă de design.

4. Cristale magice – Dacă te-ai săturat de cadourile banale din alți ani și vrei să surprinzi prin originalitate, soluția ideală este Cristalul Magic. Magia cristalului constă în faptul că acesta trebuie construit doar de primitoarea cadoului. În pachet se găsește o pudră peste care se toarnă apă pentru ca ea să se dizolve. După ce pudra s-a dizolvat, se introduce “sămânța” de cristal și se lasă să crească.

Procesul de creștere durează în jur de 2 săptămâni și rezultatul este unul spectaculos. Cristalul este disponibil în 4 culori: Roșu, Mov, Albastru sau Verde. Pachetul include un suport în care se construiește cristalul, praf de cristal și sămânța pentru creștere. Este, într-adevăr, un cadou unic și special, prin care sărbătorita își va construi propria floare de cristal.

1 martie cadouri miniaturi metalice machete 3 D turn pisa catedrala notre-dame tour eiffel5. Miniaturi de metal – Machete 3D – ICONX – Ai cumva prietene pasionate de călătorii, care au colecții întregi cu amintri de pe unde au fost? S-ar putea să le cucerești cu aceste colecții de miniaturi de metal (Metal Works), reprezentând simboluri pentru diverse orașe, din toată lumea.

Mai mult, miniaturile trebuie montate conform unor instrucțiuni, rezultatul fiind spectaculos. Fiecare piesă componentă este tăiată de un laser de mare precizie, dintr-o singură foiță metalică. Le vei încânta cu miniaturile spectaculoase, care reprezintă Turnul din Pisa, Catedrala Notre-Dame sau Turnul Eiffel. Singurul defect al acestor miniaturi metalice este faptul că provocă dependență, au sindromul de „încă” și întotdeauna o miniatură va fi urmată de alta.

6. Set magneți Social Media – Magneții sunt cel mai banal, dar și cel mai drăguț cadou pe care îl poți primi, de la o persoană, de la care nu te aștepți să primești ceva. Plus că toată lumea are colecție de magneți pe frigider, deci nu ai cum să dai greș cu magneții – cadou.

Va fi un mărțișor cool pentru colegele de birou sau pentru acasă, mai ales dacă simți nevoia unui upgrade la metodele de comunicare prin post-it-uri pe frigider? Evident, magneții pot fi utilizați pe orice suprafață metalică, astfel încât ar constitui, exact ingredientul necesar unei comunicări eficiente la birou.

Prin intermediul acestui set de magneți, ai la dispoziție 18 icon-uri și categorii clasice în social media, pentru a adăuga o notă amuzantă, originală sau practică mesajelor tale: unfriend, dislike, events, chat, trash

1 martie cadouri pendul newton7. Pendulul lui Newton – Dacă vrei un cadou interesant care să acopere o gamă largă de posibilități, prieteni, colege, partenere de afaceri, optează pentru cel mai clasic cadou de pe piață, o adevărată piesă de rezistență în orice birou. Pendulul este cadoul perfect pentru iubitorii de știință și pentru cei ce iși doresc un obiect de decor interesant.

Dacă este oferit cadou, această exemplificare a mecanicii newtoniene, spune multe în modul flatant și despre imaginea pe care o ai despre ele. Cadoul va surprinde și sigur va rămâne printre cadourile de ținut minte. De reținut și cealaltă variantă de pendul, Pendulul în valuri. Oricum, datorită acestui pendul, se va plictisi și iubita ta mai puțin, în zilele cand întârzii…

8. Perna Superman – Pentru sărbătoritele cu simțul umorului, un cadou de genul pernei Superman este chiar super. Dacă sărbătorita este fan Superman va fi chiar un must have.

Îi va face plăcere să adoarmă cu gândul la celebrul erou și mai ales la celebrii actori care l-au interpretat. Pe iubita ta ar trebui să o avertizezi că perna este numai un apropo pentru tine… De asemenea, poate fi și un cadou de “casă nouă”.

9. Plantarium Gardener – Până la urmă, indiferent de vârstă, orice persoană este interesată de minunatul fenomen de creștere a plantelor Dacă una din cunoștințele tale, este puțin hipsteriță și pasionată de botanică sau grădinărit, un plantarium, este un cadou ingenios și binevenit.

Plantele, mai ales sub formă de flori sau exotice, sunt un cadou tradițional, dar seturile din gama Plantarium pot oferi o modalitate mai mai prietenoasă și mai interesantă, de a intra în contact cu lumea frumoasă a plantelor vii. Contează și faptul că prietena ta, mai ales dacă e o persoană ocupată, nu va trebui să participe cu nimic la creșterea lor, va fi doar un simplu observator.

Mai mult, curiozitatea ei va fi sporită și de faptul că aceste ecosisteme au la bază o tehnologie de creștere a plantelor, inventată de inginerii de la NASA. Unul din cele mai interesate mini-ecosisteme, este setul Plantarium Gardener, cu semințe tematice. Dacă prietena ta iubește florile, se va bucura de frumusețea lor mai mult timp și va putea observa cum din semințe vor apărea margarete, violete și mimoze, sau dacă este genul realist, busuioc, roșii și rucola.

1 martie cadouri cana prajitura10. Cană prăjituri – Cănile sunt cadouri utile și salvatoare pentru situațiile când nu mai știi ce să iei cadou, nu ai timp, nu ai bani, nu ai imaginație… De data aceasta, va fi un cadou care va îndulci pe oricine și mai ales pe dependenții de dulciuri. Iar doamnele vor să se răsfețe, din când în când, cu ceva dulce.

Deci cana pentru prăjituri este perfectă pentru ele când sunt oferite cadou de 1 Martie. Poate fi folosită în cuptorul cu microunde, pentru prepararea cupcake-ului preferat. În plus, cana este dotată și cu o linguriță pentru savurarea desertului. Iar în instrucțiunile de utilizare are rețeta deliciosului Chocolate Mug Cake!

Alege mărțisoarele sub formă de cadou, din lista noastră de cadouri inedite, amuzante și originale și răsfață-le pe mult iubitele sărbătorite ale lunii martie.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului