Blog Giftology

Noile Kendama Custom de la Kendama USA

Noile Kendama Custom de la Kendama USA

Cei serioși, vara asta, nu stau la umbră povestind despre datele meteo în vigoare sau despre prognoze, ei caută în continuare noi soluții.

Așa au făcut și cei din echipa Giftology, când au văzut cum se mișcă echipa Kendama USA, cu noua sa serie, Kendama Custom. Au socotit că nu sunt cu nimic mai prejos și au adus pe piață această nouă serie.

Ce este Kendama Custom, noua serie de la Kendama USA?

Se știe despre Kendama USA că își iubește creatorii, atât pe artiștii ce lucrează la noile designuri cât și pe colaboratorii din întreaga lume, crearea unor uimitoare piese de artă funcționale, fiind un desiderat al comkendama custom USApaniei. Kendamele Custom sunt o serie cu un design realizat de artiști talentați, care au adăugat un stil unic și proaspăt, Kendamele Custom sunt o serie cu un design realizat de artiști talentați, care au adăugat un stil unic și proaspăt. Piesele acestei serii sunt de excepție,  sunt acceptate în orice competiție kendama, dar sunt și piese de artă pentru orice colecție.

Rețineți că toate piesele din seria Kendama Custom sunt unice. Fiecare piesă este făcută manual și este normal să existe mici diferențe, variante și mici imperfecțiuni, ce dau această unicitate. Fiecare model este realizat într-un număr limitat, din modelele clasice de Kaizen, Tribute și Pill, iar ediția aceasta nu va mai fi produsă încă odată.

1. Kendama USA Custom Kaizen – Painted Bluu – Kaleidoscope – este o kendama ce are la bază o kendama clasică, Kaizen Tie-Dye. Madison Morabito cunoscută ca „Painted Bluu” a realizat kendama „Caleidoscope”, care este din cele mai frumoase modele ale sale. Painted Bluu, în calitate de artist, a încercat întotdeauna să extindă suprafețele pe care le-a lucrat, ceea ce a însemnat o provocare perfectă, fie că este vorba de pictura, desen sau pirogravură, adică arderea lemnului.

Această kendama este realizata din lemn de mesteacan, bila este învelită în pete de coloare, roz, galben, verde și portocaliu, peste acestea fiind pirogravate motive florale. Tot designul kendamei estkendama custom USAe realizat manual.

Painted Bluu spune despre această lucrare că are posibilități nesfârșite: „Ca artist, munca ta nu se oprește niciodată. În fiecare zi sunt inspirată să creez ceva nou, ceva mai bun. În timp ce desenez sau colorez, în fiecare zi sunt încântată să încep călătoria mea prin tatuaje. În ultima vreme mi-am găsit cele mai mari inspirații în arta artistului tatuator John Larsons, cel care este unul din artiștii mei preferați. Am lucrat în stilul tatuajelor tradiționale americane, învățând cum să converteasc totul la acest stil. De asemenea, sunt foarte influențată de arta din Orientul Mijlociu, mandala fiind des folosită în lucrările mele„.

2. Kendama USA Custom Kaizen – Painted Bluu – Sundarata – Este o altă kendamă al cărui design este gândit și realizat de Madison Morabito cunoscută ca „Painted Bluu”. Custom Kaizen – Painted Bluu – Sundarata pleacă de la o clasică Kaizen, fiind în final una dintre cele mai spectaculoase modele ale Kendama USA.

Kendama USA Custom Kaizen – Painted Bluu – Sundarata este realizată din lemn de mesteacăn și se remarcă printr-un design minimalist, dar extraordinar. La baza bilei kendamei este realizat manual un desen care urcă spre mijlocul acesteia.

Painted Bluu își definește stilul spunând: „Crearea mandalalelor este o mare pasiune pentru mine.kendama custom USA Simetria este reconfortantă„.

3. Kendama USA Custom Tribute – Sean Ricks – Blue Monarch – se remarcă prin designul bilei, ce are desenat manual un fluture albastru Monarch, prin scrierea în japonează a cuvantului „Fluture” și prin strălucirea perfectă, datorată soluției anti-deteriorare.

Sean N. Ricks este acel artist ce transformă suprafață limitată a bilei, numită tama, într-un orizont infinit, spectacolul peisajului reprezentat fiind de o măreție desăvârșită. În seria Custom, Sean N. Ricks are șase lucrări, în general de tip peisagist, ce fac ca tama să fie o adevărată piesă de artă. În același timp să fie mai ușor de manageriat și atunci când bila trebuie să fie jucată după regulile kendama.

În acest caz este reprezentat fluturele „Monarch” în toată splendoarea lui. Kendama „Blue Monarch” este una dintre cele mai iubite kendama, din toate produsele Kendama USA.

Designul este clasicul Kendama USA Tribute, una din cele mai prietenoase și durabile kendama de pe piață, al cărui lemn este de fag.

kendama custom USA4. Kendama USA Custom Tribute – Sean Ricks – Bamboo Valley – este o altă kendama cu design refăcut de Sean N. Ricks. Kendama pleacă de la clasicul Tribute, realizat din fag și considerat una din cele mai populare kendame.

Bambusul este reprezentativ continentului asiatic, în special Japoniei. De asemenea, kendama este atribuită ca fiind de origine din aceeași țară. Kendama USA Bamboo Valley are un design special asiatic, o pădure de bambus traversată de un râu, viziune cel caracterizează pe autor, Sean N. Ricks. Această kendama este vopsită manual și acoperită cu o soluție care îi oferă stralucire și împiedică deteriorarea.

5. Kendama USA Custom Tribute – Maroon Red – este cu adevarat unicat. Echipa The Cook de la Kendama USA are o noua formulă spectaculoasă de a colora kendama, cu vopsea termosensibilă. În intuneric culoarea lemnului este standard, odata pusă în razele soarelui aceasta se schimbă, devine rozalie, dând senzația că ar fi arsă. Aceste kendame sunt colorate cu culori vibrante.

Orice Kendama ai alege, din seria Kendama Custom, vei face parte dintr-un grup restrâns, de posesori de Kendame de colecție, kendame unicat.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului