Blog Giftology

Noul film Star Wars scoate Jedi-ul din tine!

Noul film Star Wars scoate Jedi-ul din tine!

A venit momentul, young padawans! Strângem cana cu Darth Vader puternic în mâini, aducem bolul cu prăjituri Death Star mai aproape și ronțăim fursecuri cu nerăbdare până pe 15 decembrie, când “Ultimii Jedi” ajung pe marile ecrane în România.

E un fel de pre-Crăciun pentru noi, fanii seriei Star Wars, așa că ne pregătim ca atare. Nu cu împodobirea bradului, ci cu revederea trailerului de câteva zeci de ori și cu scoterea din dulapuri a tuturor cadourilor tematice primite vreodată. Știm că pe unele ți le-ai dăruit singur și nu te judecăm, ba dimpotrivă!

Așadar, ne încălzim cu un trailer care stârnește multe teorii și bagă frica în fani: dacă Luke Skywalker trece de partea întunecată?

Dacă atmosfera întunecată e ceva cu care seria Star Wars ne-a obișnuit deja, paralela constantă cu The Empire Strikes Back ne pune pe gânduri. Se pare că frumoasa Rey învață să folosească Forța, ceea ce înseamnă că vom avea parte de scene interesante de luptă – nu ne îndoiam, oricum, de asta. Direcția în care va merge personajul Luke Skywalker este probabil una dintre cele mai mari curiozități: devine noul Yoda (Jedi Master), dar scenele apocaliptice din trailer ne fac să credem că noul său ordin Jedi va fi distrus.

Cu aceste (și încă vreo mie de) întrebări, ne pregătim pentru 15 decembrie cu entuziasm demn de adevărați geeks. Am selectat cele mai simpatice și mai frumos detaliate produse originale Star Wars într-o colecție care l-ar fi impresionat și pe Yoda! Așadar, padawans:

 

  • Puneți la chei brelocul Star Wars cu personajul care v-a făcut să lăcrimați dintr-o singură replică.

 

  • Așezați pe canapea jucăria de pluș Star Wars pe care o veți strânge în brațe după ce vă întoarceți de la cinema și la următoarele revederi după ce cumpărați DVD-ul.
  • cana star warsIntrați în atmosfera Sci-Fi cu lumina potrivită dată de o lampă Star Wars care nu se potrivește cu nimic din cameră, dar care vă va fi atât de dragă încât veți mai modifica restul amenajării pentru ea. 
    • cadouri star wars Pregătiți o băutură caldă delicioasă, dulciuri și ceva bun de ronțăit pentru orele de discuții cu prietenii despre “ce a vrut să spună autorul” în fiecare scenă-cheie din “Star Wars: The Last Jedi”. Evident, toate bunătățile vor prinde un gust și mai autentic într-un pahar cu săbii-laser sau un bol R2-D2.

 

Acum sunteți pregătiți, dragilor. Forța și cele mai faine cadouri Star Wars sunt cu voi. You are the chosen one!

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului