Blog Giftology

10 cadouri geeky si simpatice pentru femeile din viata ta

10 cadouri geeky si simpatice pentru femeile din viata ta

Ne place să spunem că în prima zi de martie vine primăvara și de aceea legăm cu un șnur de mătase colorat roșu cu alb, obiecte mici și frumoase, le numim mărțișoare și le oferim dragelor din viața noastră. Dar tot în săptămâna Mărțișorului, mai precis în ziua a opta, sărbătorim și ziua femeii. Este ziua în care femeile sunt răsfațate cu mesaje frumoase, cadouri și felicitări.

O mică brambureală tot este când, odată cu apariția ghioceilor și a mărțișoarelor, de ziua femei nu știm dacă sărbătorim și ziua mamei, sau nu. Hai să presupunem că este și ziua ei. Pentru că cel mai încăpător și mai sigur loc din lume este sufletul mamei, ne vom gândi pentru început la cadouri pentru mame și bunici.

  • 8 martie cadouri simpatice geeky femei mame bunici prietene iubite colegeNici acum nu e clar dacă se trage de le “babe” sau de la “miei”, dar într-o primăvară ciudată ca anul acesta, când iarna a apărut spre surprinderea tuturor în martie, un cadou binevenit pentru mamele sau bunicile noastre ar putea fi Pătura cu mâneci Deluxe. Este perfectă pentru “cuibărit” pe canapea la televizor sau cafea, dar merge perfect și la ceai. Nu-ți dă posibilitatea să ieși afară și să-ți fie frig la mâini, că de aia are mâneci. Este cunoscută în lumea întreagă ca fiind “pătura ce nu ascunde telefonul”, și asta pentru că are un buzunar perfect pentru el, ca să nu-l lași cine știe pe unde. Ochelarii au și ei loc în același buzunar. Se găsește în vreo trei variante, roșu, bleumarin sau alb.
  • Că tot vorbim despre vremea capricioasă de pe afară, este foarte necesar să vedem cum variază ea în interior, cum este temperatura și umiditatea. Cadoul ideal care vă ajută mamele să obțină cu ușurință toate aceste date, precum și ora și data calendaristică, este Ceasul cu proiecție Stație Meteo. Punctul forte al ceasului este însă faptul că pe întuneric poate proiecta ora, ceea ce o face vizibilă de la orice depărtare.
  • Un alt cadou, suficient de feng shui, pe care să-l faci bunicii sau mamei, cu ocazia acestor zile speciale de primăvară, poate fi Fântâna Tornado, un cadou spectaculos, potrivit și-n living și-n dormitor, ce probabil va face ca “multe” să-ți fie iertate. Apa curge relaxant pe o bază ceramică neagră, producând în interiorul unui bol de sticlă iluminat, o imitație de tornadă. Pe timp de noapte fântâna se transformă întru-un obiect de iluminat discret. În funcție de forma dorită, trebuie să decizi între cele 3 designuri existente, Triton, Neptun sau Poseidon.

Poate mai dificil, dar la fel de important și plin de semnificații, este alegerea unui cadou pentru prietenă, acum la început de Mărțișor. Trebuie să fie pe cât de incitant, pe atât de folositor, pentru a corespunde exigențelor ei și a ne face să-i devenim mult mai dragi.

  • 8 martie cadouri simpatice geeky femei mame bunici prietene iubite colegeUn cadou ideal pentru prietena ta, pentru a o ajuta să te urmărească tot timpul și din când în când să poată să-ți dovedească cu probe de necontestat, chiar stând în fața televizorului, este Mini Drona Spionaj T101 cu camera video HD. Mini drona are o manevrabilitate și un echilibru în zbor foarte bun, camera HD stocând pe un card Micro SD, momentele importante filmate de la înălțime.
  • Una din dovezile de mare iubire este atunci cănd banii de shopping sunt strânși și cheltuiți împreună. Un cadou foarte haios și necesar pentru a dovedi asta prietenei tale este Pușculița His Money/Her Money cu câte un porcușor pentru fiecare, lipiți unul peste altul, pentru a forma un tot. Al tău este normal cel de sus, deasupra, este negru și mai mic, asta doar pentru echilibru. Al ei este jos, de un roz clasic și mai mare. Gravitația, care este o forță aproape la fel de mare ca iubirea, va face ca toți banii strânși împreună, să meargă unde trebuie, la porcușorul mare și roz.
  • Nu este deloc misogin să share-uiești cu prietena ta filmele și popcornul, pe canapea, în fața televizorului. De aceea un Aparat Vintage de Popcorn pare să fie un cadou ideal, pentru că popcornul se va face lângă canapea pentru a nu pierde nici o secvență din film. Când apar prietenii în vizită îți va fi și tie bine, făcând popcornul în fața tuturor, nu singur în bucătărie.
  • Dacă prietenei tale îi plac bijuteriile și lucrurile neconvenționale, atunci o bijuterie din argint, inteligentă și cu un design original, îi vor veni mănușă. Cu un colier haios precum Geek gems – molecula de dopamină vei obține un cadou cu o semnificație aparte, cu care vei trece “la chimie” și anul acesta. Nu-ți fie frică de simbolică, dopamina este o substanță din creier ce influențează emoțiile, miscarea și senzațiile de plăcere și durere. Dopamina are datoria de a regla starea de spirit, comportamentul și somnul. Totodata, ea se află în strânsă legatură cu motivația și va da un nou impuls relației.

8 martie cadouri simpatice geeky femei mame bunici prietene iubite colegeNu vom uita nici de cadourile pentru colegele de birou, pentru că și la ele “a venit primăvara” și un mic cadou va fi greu de uitat și va dezmorți cu siguranță atmosfera.

  • Dacă vrei să faci colegelor un cadou mai puțin banal și nu trecător ca o floare, dar unic și special, un Kit construcție cristale magice fără doar și poate ar fi ideal. Magia cristalului constă în faptul că trebuie construit de primitor, iar cele două săptămâni cât durează creșterea sunt de-a dreptul incitante, cu un rezultat spectaculos. Roșu, mov, albastru sau verde sunt culorile cristaleleor, din care poți să alegi.
  • Un cadou geeky pentru o colegă la fel, ce ar vrea să epateze, mai ales colegii masculi, ar putea fi Ceasul de masă binar. Cu siguranță puțini ar fi cei ce ar recunoaște obiectul ca fiind un ceas și cu atît mai puțin sunt cei ce ar putea să citească ora afișată, prilej de totală mândrie pentru propietară.
  • A urmări lumea de la distanță și/ sau a imortaliza astfel de momente, se poate interpreta ca indiscreție sau ocazie de mare amuzament, mai ales în timp. Urmărirea șefului, de la distanță, când vine sau când pleacă, este chiar o informație importantă, de interes general. Iată suficiente dovezi ce pot face dintr-un Telescop Discovery pentru Smartphone un cadou surprinzător, dar foarte folositor. Va fi ideal și într-o călătorie la munte sau într-o simplă plimbare în parc.

Totul se termină cu bine, pentru că dacă ai de unde să alegi, a face cadouri cu semnificații deosebite nu este o problemă, ba este chiar o plăcere și mai vine și primăvara. Oricum, încercați să răsfățați femeile cu gesturi și cuvinte potrivite și să le apreciați tot anul, nu numai la începutul lui martie.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului