Blog Giftology

10 idei de cadouri corporate originale

10 idei de cadouri corporate originale

Se apropie sărbatorile de iarnă și, odată cu ele, vine sfârșitul de an, care aduce cu el momentul bilanțului. A fost bine? Balanța e pozitivă? Clienții sunt mulțumiți? Și atunci vine momentul în care realizezi cât de importantă pentru afacerea ta, este găsirea cadoului potrivit pentru clienții, partenerii și angajații tăi.

Crăciunul este una dintre cele mai populare sărbători, cu ocazia căreia se fac cadouri, deci momentul trebuie pregătit din timp. Anul acesta renunță la cadourile tradiționale dar previzibile, gen pixuri, agende, calendare și alte obiecte de hârtie promoționale, de care s-a plictisit toată lumea. Renunță și la coșurile cu bunătăți, pentru că e greu să nimerești gusturile tuturor și oricum toată lumea se aprovizionează cu mult mai multă mâncare decât trebuie.

De Crăciunul acesta încearcă ideile de cadouri corporate originale, la care ne-am gândit împreună cu echipa Giftology. Îți vei surprinde partenerii și clienții, pentru că vei dovedi că ai depus eforturi pentru a le cunoaște gusturile și vei arăta că îți pasă cu adevărat de oamenii cu care lucrezi.

cadouri corporate business plantarium1. Plantariu Gardener – Plantele, mai ales sub formă de flori sau exotice, sunt un cadou tradițional, o modalitate de a-ți arăta aprecierea față de parteneri sau angajați. Seturile din gama Plantarium pot oferi o modalitate mai prietenoasă și mai interesantă de a intra în contact cu lumea frumoasă a plantelor vii.

Dacă avem de-a face cu pasionați de botanică și grădinărit, un plantarium, este cadoul ideal garantat. Dar aceste ecosisteme de plante vor fi sigur pe placul oricui. Până la urmă, indiferent de vârstă, orice persoană este interesată de minunatul fenomen de creștere al plantelor. Contează și faptul că nu e nevoie să participi cu nimic la creșterea lor, ești doar un simplu observator. Mai mult, curiozitatea celui care va primi un plantarium cadou, va fi sporită și de faptul că aceste ecosisteme au la bază o tehnologie de creștere a plantelor inventată de inginerii de la NASA.

Cel mai special set este Plantarium Gardener, cu semințe tematice, care te va ajuta să faci diferența între cadouri:

  • Plantarium Gardener in Love – Cei care iubesc florile, se vor bucura de frumusețea lor mai mult timp și vor putea observa cum din semințe vor apare margarete, violete si mimoze.
  • Plantarium Gardener Doctor – Este un set pentru cei care își prepară acasă remediile “preferate”, din plante 100% crescute de ei. Setul include semințe de ricin, gălbenele și cimbru.
  • Setul Plantarium Gardener Traveler – Acest plantarium este un kit perfect pentru cei care iubesc călătoriile. Setul include semințe de alune, porumb și bumbac, adică îți poate asigura hrana oriunde în lume, hrană crescută chiar cu mâinile tale.
  • Plantarium Gardener in the Backyard -. Pentru cei care visează la o alimentație mai sănatoasă, acest cadou care conține semințe de busuioc, roșii și rucola, poate fi punctul de start.

cadouri corporate pendulul lui newton2. Pendulul în valuri – Dacă vrei un cadou interesant care să acopere o gama largă de posibilități, de la clienți, la parteneri de afaceri sau angajați, optează pentru cel mai clasic cadou de pe piață, o adevărată piesă de rezistență în orice birou. Pendulul este cadoul perfect pentru iubitorii de știință și pentru cei ce își doresc un obiect de decor interesant.

Dacă este oferit cadou, această exemplificare a mecanicii newtoniene, spune multe în modul flatant și despre imaginea pe care o ai despre ei. Cadoul va surprinde și sigur va rămâne printre cadourile de ținut minte.

De luat în considerare este și varianta clasică Pendulul lui Newton, cu care puteți face o departajare în ierarhia cadourilor.

3. Clepsidra magnetică – Dacă vreți să faceți un cadou original, care poate sugera cu umor, scurgerea timpului, cu sau fără folos, această clepsidră magnetică poate fi un cadou inedit și plin de umor. Poate fi un cadou sugestiv pentru angajați sau parteneri.

Cu această clepsidră, timpul nu trece degeaba, din pilitura de fier care se magnetizează în diferite forme, se creează sculpturi unice și frumoase. După cele 30 de secunde pierdute sau câștigate în acest mod haios, angajatul relaxat poate trece la lucru. Sau pot fi cele 30 de secunde magice, în care se iau deciziile…

cadouri corporate business ceasuri creative4. Ceas curgător – Ceasurile pentru birou sunt cadouri excelent alese, pentru că sunt recunoscute drept simboluri ale puterii și durabilității, și deci plăcute de majoritatea. La birou sau acasă, ele dau o notă de eleganță și un strop de culoare oricărui decor.

Ceasul fluid inspirat din opera lui Salvador Dali, „Persistenta memoriei”, este o dovadă a gustului rafinat al celui care l-a oferit. Timpul nu este rigid, este fluid, iar acest ceas reprezintă exact conceptul de fluiditate a timpului. Este un ceas sau o operă de artă?

Originalitatea acestui ceas este, de asemenea, pusă în valoare de modul de așezare al acestuia. Este perfect echilibrat astfel încât să pară că se scurge de pe raftul pe care l-ai așezat.

5. Ceas matematic – Dacă vrei să impresionezi cu un cadou foarte sofisticat, care să sugereze subtil, câte ceva despre cel care îl face cadou, atunci alege acest ceas pentru a-l face cadou partenerilor sau clienților. Sau angajaților pentru a-i flata. Este un cadou excelent, care implică și ceva umor și care merge mănușă pentru firme de IT sau orice alt profil mai tehnic.

Este un ceas de perete, foarte original, cu ora criptată sub formule matematice. Prima impresia este că trebuie mai întâi să rezolvi niște ecuații matematice, de diferite grade de dificultate, ca să vezi cât este ora. Niciun motiv de îngrijorare, ceasul este standard, deci răspunsul e, în realitate, foarte simplu.

Chiar dacă nu ai nici cea mai mică idee ce reprezintă formulele, poți să supralicitezi! Cunoașterea este ca și timpul: relativă, important este ca timpul să treacă, în folosul tău.

6. Ceas de perete dropped – Oferind cadou un ceas angajatului sau partenerului, nu numai că îi mulțumești pentru efortul depus la proiectul comun, dar sugerezi o relație de afaceri de lungă durată.

Acest ceas de perete de designer, există în două variante diferite. Ambele modele, din sticlă și cu un design elegant, vor deveni adevarate atracții care vor atrage atenția și vor putea porni o conversație. Două modele diferite de ceasuri de perete, în care, dintr-un motiv sau altul, numerele de pe cadran au „decăzut”.

7. Ceas cu rame foto – Ceasurile și fotografiile sunt cadouri pe gustul tuturor. Dacă primele sunt de perete, iar ultimele nu sunt digitale, atunci vor ocupa mai mult loc decât ar fi de dorit. Acest ceas cu rame foto rezolvă problema într-un mod inedit, realizând unul dintre cele mai personalizabile cadouri cu putință. Ramele au diferite mărimi, pentru a ajuta la o selecție de fotografii pe placul fiecăruia.

cadouri corporate business pinart8. Pinart – Dacă anul ăsta optezi pentru cadouri corporate originale, atunci acest pinart va rezolva problema. Este vorba de o piesă clasică de birou din anii ’80, care revine în forță. În orice om zace un artist, iar acest cadou poate să îl elibereze. Cei care îl vor primi, își vor folosi imaginația pentru a realiza sculpturi originale cu care să-și uimească familia și prietenii. Vor fi momente de destindere, care vor face ca expeditorul cadoului să nu fie uitat.

9. Proiector pentru smartphone – Device-urile și gadget-urile sunt întotdeauna pe primele locuri în preferințele cadourilor corporate. Proiectorul pentru smartphone este cadoul perfect pentru pasionații de gadgeturi, dar mai ales pentru pasionații de filme. Cu el se poate experimenta mersul la cinema, chiar în propria sufragerie sau la birou.

Proiectorul poate fi util la birou, cu el le poți arăta colegilor sursele și planurile de lucru și poți susține o prezentare. Este ușor de utilizat și are opțiunea de a introduce telefonul în el, conectat la încărcător. În plus, proiectorul amplifică semnificativ sunetele produse în timpul proiectării.

10. Roller Coaster – Este un joc superb pentru adulți, un roller coaster pentru bile, incluzând lifturi, porți de trecere, loop-uri și balansoar, care va trezi maestrul constructor din oricine, garantând ore intregi de distracție. Roller-ul este un cadou elegant, care va stârni curiozitate și admirație.

Dacă vrei să îți impresionezi clienții, partenerii sau angajații cu un cadou sofisticat, pentru o imagine deosebită la birou sau acasă, acest set de constructie Space Rail este ideal. Este un cadou care va relaxa și va alunga tensiunea. Există în mai multe variante care te pot ajuta la ierarhizarea cadourilor, plus varianta fascinantului Roller Coaster Fosforescent.

Echipa Giftology crede că aceste cadouri vă vor face să ieșiti din banal. Cadourile se vor remarca din multitudinea celor primite, vor fi așezate sub brad la loc de cinste, iar expeditorul nu va fi uitat.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului