Blog Giftology

10 idei de cadouri ingenioase pentru Sfintii Mihail si Gavriil

10 idei de cadouri ingenioase pentru Sfintii Mihail si Gavriil

Odată cu petrecerile de Halloween, am intrat pe nesimțite în luna noiembrie, care ne surprinde de căteva zile cu o vreme însorită. Și nu e singurul lucru care te va binedispune, dacă ne uităm în calendar, vei vedea că mai sunt câteva zile și iar o punem de petrecere.

Pe 8 noiembrie se anunță una din cele mai mari sărbători, cea a Sfinților Mihail și Gavriil. Sunt sigură, că și tu ai foarte multe cunoștințe și mai ales prieteni cu nume frumoase de îngeri, precum Mihai, Mihnea, Mișu, Mihaela, Gabriel/a, Gabi….. Și pentru că aceștia își vor serba onomastica, e bine să te pregătești cu câte un cadou pentru fiecare. Lasă like-urile de pe facebook și fă-le un cadou surprinzător, care să le arate relația specială dintre voi.

Echipa noastră se găsește într-o situație asemănătoare și pentru că noi ne-am rezolvat problema, îți oferim lista noastră de idei, de cadouri ingenioase, pentru toți cei care iși serbează onomastica pe 8 noiembrie.

beachworld cadouri mihail gavriil1. Beachworld – Ecosisteme Marine – Dacă vreți un cadou elegant cu mesaj generos, pentru un sărbătorit special, ecosistemele din gama Beachworld sunt cadoul ideal. Ecosistemele sunt perfecte și pentru pasionații de științele naturii sau pentru cei care își doresc să aibă niște “companioni” simpatici lângă ei, care nu au nevoie de îngrjire. Nu au nevoie de hrană, de schimbat apa sau de curățat “acvariul”… ei au singuri grijă de mediul și de casa lor. Gama Beachworld este cea mai nouă inovație în materie de cadouri științifice, bazată pe un ecosistem marin perfect sigilat, bazat pe tehnologie NASA testată în spațiu, în care trăiesc creveți, corali și o specie de micro-alge. E adevărat, există viață într-o picătură de apă.

  • Beachworld Egg
  • Beachworld Sferic
  • Beachworld – Drop of life
  • Beachworld – Gorgonia Sferic
  • Beachworld – Gorgonia Egg

plantarium cadouri mihail gavril2. Plantarium Gardener – Dacă ai un prieten/ă pasionat/ă de plante și grădinărit, un plantarium, este cadoul mănușă. Plantele, mai ales sub formă de flori sau exotice, sunt un cadou tradițional, seturile din gama Plantarium îți pot oferi o modalitate mai mai prietenoasă și mai interesantă de a intra in contact cu plantele.

Până la urmă indiferent de vârstă, orice persoană este interesată de fenomenul de creștere a plantelor. Contează și faptul că nu e nevoie sa participi cu nimic la creșterea lor, ești doar un simplu observator. Mai mult curiozitatea celui care va primi un plantarium cadou, va fi sporită și de faptul că aceste ecosisteme au la bază o tehnologie de creștere a plantelor, inventată de inginerii de la NASA.

Unul din cele mai interesate mini-ecosisteme, este setul Plantarium Gardener, cu semințe tematice:

  • Plantarium Gardener in Love – Cei care iubesc florile, se vor bucura de frumusețea lor mai mult timp și vor putea observa cum din semințe vor apărea margarete, violete si mimoze.
  • Plantarium Gardener Doctor – Este un set pentru cei care își prepară acasă remediile “preferate”, din plante 100% crescute de ei. Setul include semințe de ricin, gălbenele și cimbru.
  • Setul Plantarium Gardener Traveler – Acest plantarium este un kit perfect pentru cei care iubesc călătoriile. Setul include semințe de alune, porumb și bumbac, adică îți poate asigura hrana oriunde în lume, hrană crescută chiar cu mâinile tale.
  • Plantarium Gardener in the Backyard – Pentru cei care visează la o alimentație mai sănatoasă, acest cadou care conține semințe de busuioc, roșii și rucola, poate fi punctul de start.

kendama mihail si gavril3. Kendama – Un cadou provocator și foarte la modă, pe care se va bucura orice sărbătorit să îl primească, este Kendama, jucăria japoneză care a pus mintea pe moațe și îndemânarea la încercare, peste tot în jurul lumii. Chiar dacă provoacă ”dependență”, jocul cu Kendama, practicat cu regularitate are numeroase beneficii evidente: îndemânare, echilibru, reflexe, abilități strategice, imaginație.

Așa cum vei afla de la orice pasionat pe care ”microbul” Kendama l-a ajuns, kendama este un joc de atenție, de coordonare, de strategie. Aparent simplu de mânuit, Kendama este un joc dinamic care presupune aruncarea și prinderea unei mingi de lemn în anumite cavităti ale suportului din lemn. În funcție de vârstă si de progresele realizate există mai multe variante:

  • Play Pocket K – Este varianta de buzunar, de dimensiuni reduse, perfectă pentru a fi luată cu tine oriunde ai merge.
  • Kendama Play Pro K – Se diferențiază prin culorile simple, puternice, fiind potrivit atât unui începător, cât și unui profesionist care preferă simplitatea modelului.
  • Kendama Play Pro K – Split – Este un model mai fițos prin „imparțirea” bilei în 2 culori: fie negru cu alb, fie roșu cu alb.
  • Kendama Play Pro K cu dungi – Este un model haios prin dungile specifice, de culori puternice, pentru inițiații care vor să fie în centrul atenției.
  • Kendama PLAY Monster K – Este mai greu de mânuit decât modele de concurs standard, având atât greutatea, cât și dimensiunea mai mari (nu degeaba i se spune Monstru Kendama). Este modelul spre care optezi după mai mult antrenament, când dobândești mai multă ușurință și siguranță în mișcări.

carusel mihail si gavriil cadouri 4. Carusel în miniatură – Pentru sărbătoriții cărora le place să meșterească și să-și monteze singuri lucrurile pe care le colecționează, atunci miniaturile de metal (Metal Works) vor fi un cadou perfect. Despe persoanele care își serbează onomastica pe 8 noiembrie, se spune că sunt artiști înnăscuti, înzestrați cu un rafinament aparte, așa încât sigur vor îndrăgi acest carusel.

Caruselul îi va duce într-o călătorie amuzantă și liniștitoare, într-un parc de distracție, cu personaje din desene animate urcate pe căluți din lemn, care se mișcă pe ritmuri musicale. Și nu uitați să le faceți cadou și setul de unelte pentru asamblarea miniaturilor. Miniaturile dau și ele dependență, pentru că după ce își vor asambla cadoul, sigur sărbătoritul își va dori încă una.

5. Floare din cristale portocalii – Happy Birthday – Se spune că cei care îi au patroni spirituali pe Sfinții Mihail și Gavriil, sunt generoși și primitori, și se dovedesc prieteni pe care te poti baza la nevoie. Dacă vrei un cadou sensibil pentru un prieten și te-ai săturat de felicitările standard și de like-urile de pe facebook, alege aceast cadou ingenious.

Floarea constă dintr-un „borcănaș” și poate juca ambele roluri: cadou plus felicitare. E suficient să pui cristalele incluse în pachet în apă, le amesteci și le lași să crească… În 24 de ore se văd primele rezultate, iar în timp va crește o frumoasă floare portocalie din cristale. Dopul din plută conține un led care luminează în diferite culori, care vor pune în valoare rezultatul final. Astfel încât pe întuneric vei avea o adevarată piesă de design.

bottle puzzle cadouri mihail si gavril6. Bottle puzzle – Vrei să-i faci cadou unui prieten cu simțul umorului, o sticlă de vin dar, în același timp vrei să fii diferit de toti ceilalți? Ce-ar fi să-i faci o surpriză și să-l provoci să elibereze sticla mult dorită, pentru a o putea savura?

Capcana sticlei îl va pune la mare încercare pe sărbătorit și-i va crește pofta de a savura băutura. Atenție, sticla trebuie cumpărată separat, eventual în funcție de gusturile sărbătoritului, dacă le știi. După aceea, plasează sticla de vin în capcană și apoi pune-o înapoi în cutie. Cel care vrea să o elibereze trebuie să descopere cei 7 pași necesari. Dacă nu reușește, va cere ajutor… Atenție, vinul e mai bun dacă e mai vechi.

7. Desfacator de sticle “Millennium Falcon” – Pentru un sărbătorit cu simț practic, acest cadou îmbină utilul cu plăcutul. Ce ar putea fi mai potrivit la o petrecere, decât un desfăcător de sticle în plus? Cu atât mai mult dacă este unul șmecher sub forma navei “Millennium Falcon”, din franciza Star Wars.

Cadoul îi va aminti sărbătoritului de două lucruri: de ce iubim cu toții băutura și filmele, și de vechea zicală: “nu beți înainte să porniți hyperdrive-ul!”

8. Lampa Levitron – Dacă vrei un cadou original și revoluționar, pentru o persoană sofisticată, eventual coleg de serviciu sau șef, această lampă de lux este o alegere excelentă. Lampa îmbină arta cu tehnologia de vârf și va înviora orice decor: abajurul plutește miraculos deasupra bazei.

Superba lampă produce o lumină ambientală prin cele 6 LED-uri integrate în baza acesteia. LED-urile luminează către abajurul, care plutește ca prin magie la aproximativ 3 cm deasupra bazei.

cana batman fosforescenta mihail si gavril cadouri9. Cană fosforescentă Batman – De multe ori cadourile simple, oferite cu suflet, au un feedback pozitiv, neașteptat, din partea celor care le primesc. De exemplu cadoul poate fi o cană haioasă. Și anume o cană neagră și elegantă cu logoul lui Batman, vizibil în întuneric.

Cana fosforescentă poate fi de ajutor, pentru că o vom găsi, precum Batman, și pe întuneric. Cel care o primește își va savura băutura preferată și își va aminti de fiecare dată de la cine a primit-o. O amintire caldă care îi va aduce aminte de tine.

10. Proiector pentru smartphone – Device-urile și gadget-urile sunt întotdeauna pe primele locuri în preferințele oricărui sărbătorit. Proiectorul pentru smartphone este cadoul perfect pentru pasionații de gadgeturi, dar mai ales pentru pasionații de filme. Cu el se poate experimenta mersul la cinema, chiar în propria sufragerie sau la birou.

Proiectorul poate fi util la birou, cu el le poți arăta colegilor sursele și planurile de lucru și poți susține o prezentare. Este ușor de utilizat și are opțiunea de a introduce telefonul în el, conectat la încărcător. În plus, proiectorul amplifică semnificativ sunetele produse în timpul proiectării.

Luați în considerare ideile noastre și îndrăzniti să faceți cadouri originale și ingenioase, ele vor fi primite cu entuziasm și vor da o notă de mai bine, relațiilor voastre.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului