Blog Giftology

10 idei de cadouri educative pentru copilul tau de Paste

10 idei de cadouri educative pentru copilul tau de Paste

Dacă adulții înțeleg mai ușor adevărata însemnătate a sărbătorii de Paște, pentru copii aceasta este, de cele mai multe ori, doar o nouă ocazie de a primi cadouri și de a se bucura de atmosfera de sărbătoare.

Într-adevăr, Paștele este o sărbătoare specială care, pe lângă tradiții și obiceiuri, oferă un prilej în plus de bucurie, oferirea de cadouri pentru cei mici sau pentru apropiați. De data aceasta, vinovatul pentru toate ia forma Iepurașului, personaj creat pentru copii dar și pentru adulți, care aduce cadouri simbolice pentru cei dragi. Acestea pot fi ouă de ciocolată, casete pentru bijuterii sub formă de ou sau, figurine-iepurași sau chiar iepurași adevărați.

Până la urmă, orice cadou e o bucurie și dacă vrei ca bucuria să dureze mai mult, oferă-i copilului tău cadouri de Paște de care să-și aducă aminte tot anul. Și mai mult decât atât, oferă-i jucării sau jocuri care să-l inspire, să-și folosească imaginația și creativitatea și să lase tableta sau calculatorul deoparte.

Copiii din ziua de azi sunt din ce în ce mai atrași de știintă, de la calculatoare la robotică, mergând până la funcționarea unor mașinuțe sau a unor roboței. Ei se plictisesc repede de jucării și își găsesc mai degrabă plăcere în dezmembrarea lor, pentru a vedea cum funcționează. Lucru acesta poate fi evitat dacă le oferi cadou seturi de construcție 3D sau seturi de robotică.

Dacă ești în căutarea unor cadouri educative, care să îi pună mintea la contribuție copilului tău, echipa Giftology s-a sfătuit cu toți iepurașii pe care i-a întâlnit și crede că are soluțiile ideale, care să rezolve orice provocare.

cadouri paste educative copii robot1. Robot Motorizat 4 în 1 – Pentru copiii cărora le plac jocurile de construcție, dar și roboțeii, cu care să se distreze toată ziua, cadoul ideal este Robotul Motorizat 4 în 1. Setul de construcție roboți 4 în 1 este creat pentru copiii care sunt începători în robotică. Ei vor fi impresionați de faptul că din mânuțele lor vor ieși astfel de construcții.

Practic, micul pasionat de robotică își va construi propria jucărie în funcție de dorințele sale, învățând despre modul de funcționare și, pas cu pas, câte ceva despre mecanică. De aceste jucării nu se va plictisi prea curând! Setul este format din 34 de piese, care pot fi asamblate în 4 roboței foarte simpatici: Crawler, Walker, Truck și Droid. Robotul funcționează pe diferite trepte de viteză și necesită baterii.

2. Kit Motocicleta pe bază de apă sărată – Dacă ești pasionat de robotică, dorințele tale au fost mereu aceleași. Indiferent de prilej, tu îți doreai mereu cât mai mulți roboței. Iar dacă copilul tău ți-a moștenit microbul, atunci veți retrăi aceleași clipe frumoase cu fiecare robot pe care îl veți construi împreună. Iar dacă pasiunea ta au fost motocicletele, sigur copilul tău va moșteni pasiunea pentru motoare, iar această motocicletă haioasă va fi un cadou de Paște pe care nu îl va uita.

Conceptul care stă la baza acestui produs, este un motor ecologic pe bază de energie alternativă care, cu siguranță, va impresiona în momentul în care se adaugă doar câteva picături de apă sărată și mașina va merge ca prin minune. Motocicleta trebuie construită înainte de folosire, având astfel posibilitatea de a-i vedea toate piesele și modul cum funcționează. Odată construită, ea execută 3 tipuri de mișcări: merge înainte, merge în cerc și merge în „S”. După activarea celulei pe bază de apă sărată, motocicleta poate funcționa până la 3 ore neîntrerupt. Toate componentele acestei mașini sunt ecologice, putând fi aruncate fără a polua mediul.

cadouri paste educative copii robot3. Roboți Spațiali 7 în 1 – Acest set este un cadou perfect pentru avansați și deci copii mai mari. Cu Setul de construcție roboți 7 în 1, vei testa abilitățile și imaginația copilului tău. Setul de roboți 7 în 1 este un produs inovator care funcționează pe bază de lumină solară, educând copiii cu privire la surse alternative de energie, robotică și principii de construcție 3D.

În același timp, îi va ajuta pe copii să își dezvolte creativitatea și imaginația, mai ales cu privire la explorarea spațială. Cele 7 modele spațiale 3D sunt: Astronaut, Câine Spațial, Explorator Spațial, Rover Spațial, Robot Spațial, Stație Spațială și Navetă Spațială.

Kitul este format din piese din plastic care se îmbină fără a fi necesare instrumente sau lipici. Lumina solară va face roboții să se miște în diferite moduri, în funcție de robotul construit. În cazul în care jocul cu roboți se petrece în interiorul casei, pe lumină slabă, se folosește micro-bateria reîncărcabilă inclusă în pachet. Aceasta micro-baterie poate fi încărcată printr-o baterie simplă AA, neinclusă în pachet, sau prin panoul solar inclus.

4. Amplificator smartphone Boombox DIY – Pentru copii mai mari pasionați de tehnologie, care au satisfacția de a construi ceva practic cu mâinile lor, acest amplificator le va face o mare bucurie. Iar cel mai bine ar fi ca ajutorul principal să fie tatăl sau un frate mai mare. Astfel, copilul tău își va construi propriul amplificator pentru a se bucura de muzică sau alte înregistrări.

Setul conține toate părțile necesare construirii amplificatorului conform instrucțiunilor. După realizarea acestuia, trebuie doar să îți alegi muzica preferată și să introduci telefonul în locul special, pentru o atmosferă de neuitat.

Amplificatorul are un design unic, retro, în genul casetofoanelor vechi, asemenea unui sistem Boombox și funcționează fără baterii și fără incarcare. Este adaptat pentru majoritatea modelelor de smartphone precum Iphone, Samsung, HTC etc.

cadouri paste educative copii ochelari discovery5. Ochelari Realitate Virtuală Discovery – Un cadou foarte la modă, ideal pentru iubitorii de gadgeturi și pentru cei care sunt în căutarea experiențelor de neuitat. Practic cu ochelarii VR Discovery, copilul tău va descoperi o nouă lume, cea a realității virtuale. Sunt foarte simplu de folosit, se inserează telefonul în dispozitiv și imediat vei putea trăi o experiență unică.

Copilul tău se visează descoperind lumea din adâncurile mărilor și oceanelor, sau explorând peșteri de care nu mai știe nimeni și, bineînțeles, tu și bugetul vă opuneți. În acest caz, el poate utiliza ochelarii VR Discovery pentru a-și îndeplini visul, și va trăi experiențe inedite, chiar acasă. Pentru imagini și video-uri accesibile ochelarilor se recomandă descărcarea în prealabil a aplicației Discovery VR. Atât ochelarii, cât și aplicația funcționează pe majoritatea tipurilor de smartphone.

Pentru a fixa ochelarii la ochi, aceștia au incluse trei curele reglabile.

6. Microscop pentru telefon Discovery Channel – Micul tău pasionat de plante și animale va fi fericit cu acest cadou, cu care va putea observa lumea cum nu a mai făcut-o niciodată până acum.

Cu ajutorul microscopului pentru telefon, se pot analiza plantele și insectele în detaliu. Astfel, micul om de știință va putea analiza forma și culorile insectelor, dar și frunzele și florile plantelor precum într-un microscop adevărat. Acum, după o plimbare la munte sau prin parc, copilul tău va fi foarte ocupat, iar tu te vei putea odihni pe bancă, la soare.

Pentru a mări dimensiunea imaginilor analizate, microscopul trece imaginea respectivă prin 30 de lentile speciale. Este potrivit pentru majoritatea mărcilor de telefon și se aplică pe camera gadgetului.

cadouri paste educative copii kendama7. Kendama Ozora Hunabi – Fireworks – Privind la recentele evoluții, se poate spune că este o adevărată explozie internațională în răspândirea kendamei, site-uri web pentru pasionații de kendama apar ca ciupercile după ploaie peste tot în lume: China, Taiwan, Rusia, Polonia, Cehia, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franța, România…

În contextul în care acum copiii învață să joace fotbal pe un PlayStation înainte de a învăța să joace fotbal pe un teren de sport adevărat, oamenii văd kendama drept schimbare binevenită. Pe de altă parte, jocul de kendama este utilizat ca o măsură a preciziei, agilității și capacității de învățare a brațelor robotizate.

Bineînțeles că România nu putea face opinie separată, iar sindromul Kendama își face loc și la noi. Unul dintre cele mai populare brand-uri de kendama, Ozora, aduce un nou model care a uimit pe toată lumea – Fireworks. Acest model este realizat din lemn de fag, foarte durabil, bila este de culoare neagră și decorată cu artificii aurii și roz. Este omologată pentru competiții și include ața de rezervă.

Ozora este recomandată de cei mai pricepuți campioni japonezi, pentru că se remarcă prin rezistența și ușurința în realizarea trick-urilor. Fă-i o bucurie copilului tău, începător sau nu, cu această Kendama perfectă pentru jucătorii începători, dar și pentru cei profesioniști. Kendamistul din el se va bucura de artificii, de fiecare dată când va realiza un trick.

cadouri paste educative copii bicicleta led8. Leduri pentru bicicleta – Paștele vine de data asta odată cu primăvara, parcurile s-au umplut de flori, iar pistele de bicicletă (câte sunt) te îmbie la plimbare. Încurajează-ți copilul să facă sport și să meargă pe bicicletă. Dacă i-ai făcut cadou deja o bicicletă, anul acesta ar merge niște accesorii.

Ledurile sunt ușor de folosit, se montează pe spițele roților și funcționează pe bază de baterii (incluse in pachet). Au 7 moduri de luminare multicolore, ușor de schimbat, doar prin apăsarea unui buton. Setul conține două leduri, câte unul pentru fiecare roată.

Copilul tău se va plimba pe bicicletă și va ieși în evidență cu aceste lumini spectaculoase. În plus, îl vei putea detecta de la depărtare.

9. Brain Busting Puzzles – set 6 – Puzzle-ul este unul dintre cele mai educative jocuri pentru copii, un cadou inspirat de fiecare dată, indiferent de vârstă! O jucărie clasică, dar care nu-și pierde niciodată din puterea de a-i fascina pe cei care își doresc o provocare a minții.

Aceste produse au fost dezvoltate pentru a extinde capacitățile de asociere și inteligența copiilor. Rezolvarea problemelor, oricare ar fi natura lor, presupune logică, concentrare, comunicare, perseverență și răbdare.

Fiecare cutie include câte 6 puzzle-uri diferite din metal, care necesită răbdare și îndemânare pentru a găsi fiecare soluție.

cadouri paste educative copii robot constructie geomag10. Geomag Color – Cadourile preferate de majoritatea copiilor sunt gadget-urile și jocurile. Iar după ce le primesc, toți pierd o grămadă de timp jucându-se.

Cauți o modalitate nouă și inedită de a combina învățatul cu distracția? Vrei să-ți ajuți copilul să învețe, jucându-se? Fă-i cadou un set de construcție magic, precum cele din Gama Geomag.

Jocul îl va ajuta să învețe atât fizică, cât și geometrie în spațiu, în timp ce se distrează, încercând numeroase combinații de forme.

Geomag Color este un set de construcție cu elemente magnetice perfect funcționale, de diferite dimensiuni și nuanțe.

Cred că de data asta iepurașul a fost foarte inspirat cu lista de cadouri educative și vor exista numai copii fericiți în noaptea de Înviere. Echipa Giftology vă urează din tot sufletul: Paște fericit!

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului