Blog Giftology

5 idei de cadouri pentru colegi si sefi de Paste

5 idei de cadouri pentru colegi si sefi de Paste

În mai puțin de 2 săptămâni începe sărbătoarea Paștelui, una dintre cele mai speciale perioade din an. Pe lângă tradițiile superbe, frumusețea acestei sărbători constă și în oferirea de cadouri, pentru că întotdeauna este important să dăruiești.

Conform tradițiilor, de Paște se oferă cadouri simbolice pentru a împărtăși bucuria pe care o aduce cu sine Paștele, de obicei ouă sau iepurași de ciocolată. Sau, mai nou, coșuri cu bunătăți ierarhizate. Este un obicei frumos, dar pentru unele cazuri e timpul să schimbi obiectele pe care le oferi drept cadouri de Paște. Mai ales în cazul colegilor/ colegelor sau șefului tău/ șefei tale.

Sărbătorește Paștele într-un mod special, oferindu-le acestora cadouri de Paște care să poată fi folosite tot anul. Cadouri haioase care pot da un aer nou biroului și care pe de altă parte îți vor menține relațiile profesionale.

Pentru că sigur în timpul săptămânii îți petreci mai mult de jumătate din timp la serviciu, ai mulți colegi și printre ei și prieteni buni, echipa Giftology s-a gândit să îți rezolve problemele cu câteva idei de cadouri de Paște, ieftine și de efect, care să acopere o plajă largă de posibilități, valabile chiar și pentru șefi.

cadouri paste colegi birou sef lentile eye smartphone1. Lentile Fish Eye pentru telefon mobil – Ai colegi pasionați de fotografie, dar prea leneși pentru a-și căra după ei aparatul foto și cele câteva obiective, de care ar putea avea nevoie pentru a face față oricărei situații? Acest cadou i-ar putea face fericiți.

Acum, pentru fotografiile mult visate, vor putea pleca în vacanță doar cu telefonul mobil și lentilele Fish Eye pentru telefon. Un cadou perfect pentru amatorii de poze trăznite.

Practic, Fish Eye sunt un cadou minunat de Paște pentru oricine. Îți dorești să faci poze speciale pe care să le împărtășești cu prietenii tăi, Fish Eye rezolvă problema. Trebuie doar să le atașezi pe camera telefonului și pozele făcute par a fi văzute prin ochii unui pește. Pentru a le avea mereu cu tine, ele sunt atașate de un breloc, astfel nu vei pierde nicio ocazie să le folosești.

Cred că și șeful tău ar fi încântat de un astfel de cadou. Până la urmă, și șefii sunt doar niște oameni cu pasiuni și gusturi normale.

2. Ceas Ventilator LED – Un ceas nu trebuie să lipsescă din niciun birou, dar pe lângă ceas, un alt lucru care nu trebuie să lipsească este ventilatorul. Acest ceas va fi un cadou minunat pentru Paște, este produsul ideal care combină cele două elemente. În timp ce se învârte, ventilatorul arată ora exactă. Oricine suferă de căldură va fi fericit.

Este un accesoriu ideal pentru birou și pentru momentele în care, deși ai promis că nu, totuși, ai rămas peste program. Sau poate ești genul care întârzie mereu? Acum te vei răcori, dar vei ști mereu cât este ceasul.

Fă-i cadou ceasul, șefului tău care rămâne mereu peste program și nu suportă aerul condiționat. Cadoul îi va arăta că te-ai gândit la el, de câte ori se va răcori își va aduce aminte de tine.

Ceasul nu necesită baterii, funcționând prin cablu USB.

cadouri paste colegi birou sef antistres nisip galactic sfere magnetice3. Sfere Magnetice – E demonstrat că nu poți lucra neîntrerupt. Pentru a fi creativ, trebuie să ai parte de mici deconectări, pentru a-ți reîncărca bateriile. Poți încerca să conversezi pe MSN Messenger, să îți vopsești unghiile, să bei o cafea sau un ceai, să te plimbi până la cel mai apropiat loc de fumat, să vorbești la telefon…, dar majoritatea pauzelor sunt statice și fără un efect destresant real.

Îți poți ajuta colegii făcându-le cadou sferele magnetice antistres, care le vor decora biroul într-un stil unic și elegant și cu care își pot pune imaginația în funcțiune, creând forme diferite de fiecare dată. Sferele sunt de diferite mărimi și se așează pe un stand magnetic. Ele vor fi decorațiunea perfectă pentru birou și, în același timp, aliatul secret împotriva stresului sau plictiselii.

Dacă le-ai făcut cadou colegilor tăi sferele magnetice, ar trebui să finalizezi, destresându-l și pe șeful tău, pentru că altfel e degeaba. Toți șefii sunt stresați și stresează la rândul lor. Cum acasă nu ai șefi, e clar că asta ți se întâmplă doar la birou. Ar trebui ceva care să-i creeze și acestuia un răgaz plăcut, în care să își reîncarce bateriile, ceva care să îi distragă atenția de la problemele presante. Propunem ca de Paștele ăsta să încerce Nisipul galactic.

Cadou antistres – Nisip Galactic – Nisipul Galactic este una dintre cele mai bune soluții antistres. Există numeroase posibilități distractive și creative pentru a folosi nisipul galactic, realizând diferite mulaje și forme. Nisipul este de culoare albastră și are o compozitie revoluționară care îl face să nu se împrăștie. El va curge din mâinile tale asemenea unui lichid, lucru care nu se întâmplă cu nisipul obișnuit. La contactul cu obiecte obișnuite, acesta rămâne solid dar, datorită temperaturii mâinilor tale, va da impresia că se topește. Împachetat într-o cutie din metal, Nisipul Galactic îți va dezlănțui imaginația și te va ajuta să te destresezi în momentele dificile.

cadouri paste colegi birou sef antistres radiere4. Radiere haioase în formă de mingi sport – Niște cadouri haioase, chiar dacă sunt simbolice pot înveseli atmosfera în orice birou. Fă-le cadou colegilor tăi setul de trei radiere în formă de mingi de fotbal, tenis și fotbal american.

Nu contează dacă sunt microbiști sau nu, și nici faptul că scriu mai mult la calculator, mingiile sunt haioase oricum. Vă puteți bucura împreună de radiere jucându-vă și înscriind puncte, sau veți putea repara unele greșeli.

Radiere amuzante cu miros de bacon – Dacă ai vreun coleg mâncăcios, îi poți face cadou radierele cu miros de bacon. Un cadou amuzant, dar și folositor. Setul include patru porcușori roz, cu miros specific, de bacon. Dar atenție! Miros bine, dar nu se mănâncă.

5. Pix multifuncțional 12 intrumente în 1 – Un cadou de Paște potrivit pentru prietenii cărora le place să călătorescă, dar urăsc să care un bagaj imens după ei. Toată lumea ar vrea să plece la drum doar cu un singur rucsac, dar toate uneltele necesare sunt foarte mari. Soluția ideală: 12 în 1 Multi Tool.

Această unealtă multifuncțională conține fierastrău, pensetă, perforator, pilă, lame scurte și lungi, șurubelniță cu profil lat și șurubelniță în stea. Toate aceste instrumente sunt „ascunse” sub forma unui pix. Un cadou ideal pentru oricine, șef sau coleg!

Sperăm ca ideile noastre de cadouri de Paște, ieftine și de efect te vor ajuta să-i încânți pe colegii și șeful tău. Echipa Giftology vă urează să aveți un Paște Fericit și să vă bucurați alături de cei dragi de această sărbătoare.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului