Blog Giftology

10 idei de cadouri pentru cupluri traznite

10 idei de cadouri pentru cupluri traznite

Tihna zilelor obișnuite poate fi foarte ușor complicată atunci când trebuie să faci cadouri.

Totul devine și mai dramatic atunci când cadourile sunt pentru cupluri de Valentine’s Day sau Dragobete, în plină lună marketată ca fiind a iubirii. Ești înconjurat de inimioare, ciocolată și bombonele, toate în formă de inimioare, toate în cutii în formă de inimioare.

Love is all around. Doar Trump mai are ceva probleme cu nord-coreanul lui…

Ce te faci dacă nu vrei să fii și tu cu inimioare… Și prea multă ciocolată strică, poate vrei mai multă distracție.

Este necesar să fii foarte atent din ce perspectivă vei aborda problema, pentru că ori cuplurile pot fi trăznite, ori cadourile.

Profită încă odată de ideile celor de la Giftology și incearcă să preiei din produsele lor, niște cadouri mai speciale pentru această ocazie.

cupluri traznite jocuri cadouri ziua indragostitilor valentine day dragobete1. Ideal pentru evaluarea unui cuplu actual și de perspectivă, cu îngăduință și auto-ironie, Jocul de societate Bătălia Cuplurilor este un cadou bumerang. Ce poate fi mai distractiv și instructiv decât să-l joci cu partenerul, pentru o evaluare plină de iubire și umor, până la clarificarea totală a problemelor de cuplu. Trecând în faza superioară, nu-i lași nici pe alții liniștiți. Îți chemi prietenii în weekend și joci bătălia cuplurilor cu alte cupluri, să vă distrați împreună, să vadă și alții cum stau cu adevărat.

Fie pentru partener, fie pentru cupluri de prieteni, jocul este o idee foarte bună de cadou în februarie.

2. Dacă vreți să visați în cuplu că sunteți mari investitori, Jocul Monopoly – Game of Thrones este ideal. Nu necesită mai mult de doi jucători, rolul lor fiind de a muta pioni pe un traseu în funcție de cât ai dat zarurile și de a cumpăra proprietăți în căsuțele în care ai ajuns cu pionul. Scopul jocului este acumularea a unui număr cât mai mare de proprietăți, aducându-i pe adversari în faliment.

Mai mult dacă sunteți și fani „Game of Thrones” jocul poate fi o idee de cadou excelentă.

Pionii jocului sunt reprezentativi serialului, Tronul de Fier, Coroana, Direwolf, lupul imagine a casei Stark, Corbul cu trei ochi, Oul de dragon, imagine a casei Targaryen și White Walker, marele dușman din Nord. Cu Monopoly – Game of Thrones poți călători prin Westeros, King’s Landing și Castle Black, poți cumpăra proprietăți și îți poti face prieteni precum Jon Snow, Daenerys Targaryen sau Tyrion Lannister. Ai grijă la taxe și la inchisoare, ca să nu te oprești din pregătirea pentru iarna periculoasă in timp ce adversarii tăi cuceresc ținutul…

cupluri traznite jocuri cadouri ziua indragostitilor valentine day dragobete3. Jocul Trivial Pursuit – The Big Bang Theory  este un alt joc de societate de mare succes, inspirat după un serial de comedie de foarte mare succes. Ca toate jocurile Trivial Pursuit, este un joc care te ajută să-ți demostrezi cunoștințele în diferite domenii. În cazul de față îți vei demonstra cunoștințele despre numeroasele situații comice în care sunt puse cel etrei personaje, Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper și Penny, și modalitatea în care reușesc să le depășească, totul inspirat din cele 11 sezoane extraordinare ale serialului „The Big Bang Theory”.

4. Pentru cei pasionați de relaxare activă, Jocul de îndemânare Flickerz – Nimerește coșul este cadoul ideal pentru cei cărora în momentele de pauză, aruncarea unui disc frisbnee la coș poate deveni pasiune. Este un joc distractiv care pune îndemânarea la încercare și care trezește spiritul competitiv. Aruncarea corectă a frisbeeului se face prin plasarea lui între degetul mare și degetul mijlociu, iar lansarea se face cu degetul arâtător. Aruncat corect și cu putere, frisbeeul poate ajuge la o distanță de 20 m. În funcție de capacități se fixează distanța la țintă. Scopul jucătorului este să marcheze cât mai multe goluri în plasă. Jocul este perfect pentru interior, dar și pentru exterior.

cupluri traznite jocuri cadouri ziua indragostitilor valentine day dragobete5. Cadoul perfect pentru cuplurile trăznite, Jocul de luptă cu două drone este soluția pentru a decide, cu propriile mâini, soarta diferendului cu partenerul. Va fi o bătălie din inimă și plină de patimă, este idea perfectă de cadoul pentru.

Acest set genial, cuprinde două drone gata de acțiune, fiecare dronă având propria culoare, dotate cu toate facilitățile de zbor pentru trucuri și răsuciri de 360°, în toate direcțiile, și spirale de evitare a loviturilor. Pentru a realiza cele mai spectaculoase „lupte” în aer, dronele sunt dotate cu un laser cu infraroșu și funcționează pe trei moduri de viteză. Scopul fiecărui jucător este să nimerească cu trei lovituri drona adversă. Când ținta este nimerită ledurile vor începe să clipească, drona atinsă se va roti în aer, pentu câteva secunde. Controalele sunt de tipul celor din jocurile video.

6. Pentru cei amatori de realități virtuale, cu rezultate semnificative, Ochelarii realitate virtuală, cu imagine 3D și programele conexe, sunt o altă idee strălucită de cadou pentru cupluri. Un cadou minunat, care uimește simțurile și oferă un suflu dinspre viitor, chiar aici și acum, în prezent.

  • Ochelari Realitate Virtuală Discovery îți pot oferi o experiență de neuitat a realității virtuale chiar la tine acasă, transformând filmele și fotografiile într-un mediu 3D impresionant, complet imersiv. Ochelarii de realitate virtuală sunt compatibili cu majoritatea tipurilor de smartphone și lucrează prin descărcarea aplicației Discovery.
  • Ochelari Realitate Virtuală Vizor Go sunt un alt tip de ochelari de VR, compatibili cu toate aplicațiile Google Cardboard II, având un buton, a cărui atingere vă permite să interacționați cu aplicațiile, în timp ce purtați setul cu cască.
  • Ochelari Realitate Virtuală Vizor Pro sunt ochelarii de VR, compatibili cu aproape toate telefoanele inteligente, proiectat pentru a oferi o experiență uimitoare de vizualizare la 360 °, combinată cu confort și funcționalități luxoase.
  • Ochelari Realitate Virtuală Vizor pentru Gameri împing granițele lumii jocurilor pe calculator mai mult decât oricând. Acest set cu căști, nu funcționează doar ca un dispozitiv incredibil de VR, ci și ca un controler bluetooth, cu toate butoanele instalate lateral, fiind alegerea cea mai bună pentru pasionații de jocuri.

cupluri traznite jocuri cadouri ziua indragostitilor valentine day dragobete7. Pentru cei care mai vor să copilărească, Mașinuțele cu telecomandă vor face mare plăcere Trebuie să fie foarte atenți și să excludă, pe cât posibil, apariția conflictelor în cuplu, datorate existenței unei singure mașinuțe.

  • Mini mașinuța cu telecomanda Q2 Turbo Racer este o minunată mașină cu telecomandă, ce măsoară doar 5 centimetri, fiind foarte ușor de utilizat și configurat. Controlul este ușor de folosit, mișcând vehiculul înainte – înapoi, la stânga și la dreapta, cu o funcție de turbo boost.
  • Mașina cu telecomandă care merge pe pereți este minunată pentru cei cărora își doresc să continue cursa de pe podea, pe pereți sau chiar și pe tavan, concurând într-o cursă atipică. Trebuie să vă dovediți măiestria și pe pereți.
  • Mașinuța cu telecomandă Buggy este o mașină ușoară, de viteză, construită pentru a satisface apetitul celor ce vor să dirijeze cu ajutorul telecomenzii o mașină de curse.

8. Setul construcție Roller Coaster Space Rail – Nivel 2 pare a fi o idee de cadou perfect pentru un cuplu trăznit cu aspirații de minitehnicus, care să-și testeze imaginația, dexteritatea, precizia și răbdarea în realizarea unui roller coaster, pentru ca apoi să verifice dacă funcționează. Bila trebuie să înfrunte numeroase loopuri, bifurcații și să urce cu un lift mecanizat.

9. Cu acest gadget uimitor Microfon karaoke cu boxă integrată, esti pregătit pentru nopți de petrecere amuzante nu numai în cuplu, dar și cu prietenii tăi. Este pentru cei ce au voce sau, pur și simplu, nu au, dar nu le pasă. Este ideal pentru un cuplu ce vrea să se afirme printre vecini, nu numai prin a cânta sub duș. Datorită boxei integrate poți da play tuturor pieselor de pe telefonul tău mobil și prin apăsarea unui buton, vei putea să cânți alături de vocile melodiilor tale preferate. Microfonul se remarcă prin calitatea extraordinară a sunetului și poate fi conectat la telefon prin bluetooth sau cablu, fiind compatibil cu iOS și Android.

10. Pentru cinefilii pasionați, care nu se pot bucura de un film dacă nu este ”dublat” de găleata de popcorn, este ideal un Aparat vintage de popcorn. Acest aparat prepară popcornul rapid, într-un stil elegant și spectaculos, sănătos și fără ulei. Te poți distra fără măsură, savurând floricele în cuplu și împreună cu prietenii tăi cei norocoși. Norocoși că i-ați invitat. Singura problemă la folosirea acestui aparat, foarte simplu de folosit altfel, este apariția conflictelor când floricelele sunt ciugulute peste rând.

În altă ordine de idei, nici cuplurile nu pot fi atât de trăsnite pe cât sunt de pregătiți pentru cadouri trăsnite cei de la Giftology.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului