Blog Giftology

5 idei de cadouri de casa noua pentru prietenii geeks

5 idei de cadouri de casa noua pentru prietenii geeks

Cadoul potrivit trebuie să reflecte relația pe care o avem cu persoana respectivă, totodată trebuie să fie util și mai ales să-i reflecte preocupările sau hobby-urile.

Când trebuie să faci un cadou de casă nouă unui bun prieten și acela este geek, atmosfera se întunecă puțin și situația trebuie analizată cu mai mare atenție.

De ce? Persoanele astfel etichetate sunt devotate unui anumit lucru, atât cât să iasă din normal și să devină aproape experți.

Un cadou de casă nouă, foarte bine gândit și ales, va aduce primăvara în sufletele tuturor, adică va face plăcere celui ce-l primește, dar și celui ce dăruiește.

geek cadouri casa noua presuriPreșurile de la intrare sunt perfecte pentru un cadou de casă nouă, sunt ca un fel de carte de vizită lasată la intrare: aici locuiește un geek. Dată fiind calitatea și rezistența materialului utilizat, fiind recomandat de ambele părți ale pragului, numai să nu-l pășești. Ai întotdeauna sau cel puțin trei sferturi de an, nevoie de ele, la intrarea în casă dar mereu uiți să-l cumperi. Cu siguranță prietenul tău geek face la fel și atunci ideea ta este fantastică.

  • Dacă ai un prieten geek programator, dintre cei ce sunt adesea definiți ca “cei care rezolvă probleme, pe care nu știai că le ai, într-un fel pe care nu îl înțelegi”, dar și ca persoane neobișnuite, un preș de intrare “There is no place like 127.0.0.1” l-ar face să se simtă special și tare, fiind sigur că cel putin trei sferturi dintre vecini o să-și pune creeri pe moațe pentru a înțelege.
  • Slide to unlock” este un preș de intrare potrivit pentru orice geek IT-ist, care va înțelege subtilitatea textului și va da tot timpul peste nas celor ce nu-și sterg pantofii la intrare. E păcat să ratezi acest cadou cănd înțelegi ce satisfacții poate da.
  • Dacă trebuie să-i faci cadou de casă nouă prietenului tău cinefil, ce e cu „Stăpânul inelelor” în suflet, nu sta pe gănduri și cumpără preșul de intrare cu „You shall not pass„. Cu siguranță îi vei aminti de emoțiile trăite după înfruntarera din Moria, dintre Gandalf și Balrog. Cu acest preș se va simți ca un Gandalf adevărat, când îi va intreba pe noii sosiți dacă în „Hobit” este folosită expresia și când?

 geek cadouri casa noua lampiUn alt cadou de casă nouă, atât util cât și ușor de personalizat este o lampă de birou sau pat. Acest cadou va completa decorul, făcându-l mai confortabil și punându-l într-o „lumină” mai favorabilă.

  • Cubul Rubik a fascinat o lume întreagă și dacă ai avut mania, nostalgia primelor încercări te va face să ți-l dorești prin apropiere. De data aceasta lampa „Cubul lui Rubik„, este de-a dreptul cool, poate fi utilizat ca lampă, dar surpriză, luminează în timp ce-l rezolvi pe întuneric. Cu alte cuvinte strălucește și te ajută la propriu, să nu bâjbâi prin întuneric în cautarea soluției.
  • Lampa „Tetris este ca un fel de lampă trofeu, care să amintească de momentele din tinerețe, când se stătea ore întregi, încercând acest joc, care scăpa foarte ușor printre degete. Plus că melodia care însoțea Tetrisul este de neuitat. Prietenul tău geek, cu siguranță, conectând piesa albastră la priză, va avea plăcerea să vadă cum toate piesele care intră cu aceasta în contact se vor aprinde la rândul lor.
  • Mini lampa „Star Wars cu săbii laser are un design unic, ce prezintă toate aceste elegate arme, care în universul „Star Wars”, duc cotinua luptă dintre bine și forța întunecată. Ea este cadoul ideal pentru fanii francizei, indiferent de vârstă.

La casă nouă, o cană sau un pahar, poate fi o altă idee binevenită de cadou. Pentru prietenul minitehnicus, un geek fără doar și poate, acest cadou trebuie să fie un prilej de bună dispoziție și mândrie atotștiutoare. Va fi plăcut surprins de tehnicitatea cadoului, dar și mândru că nu toți ceilalți o vor înțelege.

  • Un geek care se respectă, va respecta totdeauna Cana „care amestecă singură nu numai pentru că le-ar crea curiozitate celor din jur dar și pentru că va fi independent de lingurița cu care amestecă zahărul sau laptele în nelipsita cafea. La simpla apăsare de buton problema „unde să las lingurița” va dispărea definitiv.
  • Tornada este unul dintre cele mai spectaculoase, dar și periculoase fenomene ale naturii. Cana „Tornada te poate face martorul acestui fenomen extraordinar. Cana este prevăzută cu un mecanism ce se învârte, amestecând lichidul într-un stil extraordinar, creând un efect de tornadă.
  • geek cadouri casa noua aparat popcornCum poți bea un cocktail într-un mod total inedit, distrându-te copios. Foarte simplu, îl bei dintr-un bec. Asta poate fi o altă idee de cadou pentru un prieten pe care în consideri diferit și care la rândul său, se consideră așa. Setul de pahare „becuri Edison conține 4 pahare în forma de bec, cu capac de metal și patru paie culorate.

Un aparat nou în bucătărie este foarte ușor să fidelizeze o prietenie.

  • Condițiile ar fi ca să avem un cinefil înrăit, care să se bucure de film doar dacă acesta este „dublat” de o „găleată” plină cu popcorn și un adevărat prieten al acestuia, căruia să-i vină ideea, ca la casă nouă, să-i facă cadou un Aparat vintage de popcorn. Acest aparat prepară popcornul rapid, într-un stil elegant și spectaculos, sănătos și fără ulei.

O idee de cadou, pentru casă nouă, poate fi de tipul celor ce-l vor surprinde pe prietenul tău geek, atât pentru că va trebui să priceapă de ce să primească o pușculiță cât și că apoi va trebui să priceapă și cum funcționează.

  • Da, pentru că în pușculița artistică „Artbank” bagi bani și nu-i mai vezi. Întrebarea „Unde s-au dus?” va fi o întrebare reală cu această pușculiță. Vei lăsa moneda să cadă, iar aceasta va disparea ca prin magie. Numai cubul sau sfera, depinde de model, este vizibil în centrul pușculiței, părând că plutește în aer. Doar cine cunoaște compartimentul secret va avea acces la banii depozitați; ceilalți nu vor ști că se uită la o pușculiță.

 Cu toate aceste cadouri hazlii, și cu celelalte multe de pe site, primăvara pare mai aproape iar distracția devine maximă.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului