Blog Giftology

10 idei de decoratiuni haioase pentru casa ta

10 idei de decoratiuni haioase pentru casa ta

Este nemaipomenit să-ți redecorezi din când în cand casa, este chiar fengshui. Este bine și pentru casă și pentru suflet. Dar există un timp special, când o redecorezi cu mai multă plăcere… Acesta este timpul când, la început de decembrie, aștepți să vină Crăciunul mai repede. Și pentru că luminitele nu or să fie niciodată destule, și probabil, nici bradul nu o să fie suficient de mare…, este momentul să intervii, cu o cosmetizare personală.

Crăciunul se apropie cu pași hotărâți și cum bine spune un cântec, poți fugi, dar nu te poți ascunde. Magia sărbătorilor de iarnă a explodat, s-a dat semnalul în cursa cadourilor. Un Crăciun reușit nu se limitează la brad și la cadouri, contează starea sufletească și atmosfera. Pregătirile de Crăciun se fac concomitent pe toate planurile. Așa că lasă la o parte grijile și problemele, și pune-ți amprenta personală și transformându-ți locuința din ‘casă’ în ‘acasă”.

Echipa Giftology adoră Crăciunul și vrea să te ajute cu cîteva idei de decorațiuni haioase și originale, care să îți anime instantaneu locuința, și să creeze acea atmosferă, în care să te simți confortabil, pentru un Crăciun fericit.

fantana tornado decoratiuni casa1. Fântâna Tornado – Dacă vrei într-adevăr un obiect spectaculos, care să îți schimbe designul unei camere și să îi dea o notă și tradițională și modernă, atunci fă-ți cadou această fântână specială. Este vorba, de fapt, de o imitație de tornadă într-un bol de sticlă iluminat. E drept, fântânile clasice, în care apa curge într-un mod relaxant, sunt foarte plăcute, dar nu e mai cool să stăpânești forța întunecată a naturii în siguranța casei sau a biroului propriu?

Fântană Tornado este, cu siguranță, un obiect care va atrage admirația și atenția prietenilor tăi, aceasta producând, în interiorul bolului cu apă, o tornadă hipnotică. LED-urile din baza neagră de ceramică vor adăuga un plus de efect pe timp de noapte, transformând fântana într-un obiect de iluminat discret. Trebuie să decizi între cele 3 modele, în funcție de forma dorită: Triton, Neptun și Poseidon.

2. Lampa Scrabble – Pentru o atmosferă veselă și plină de fantezie, această lampă poate fi o decorațiune originală. Și la fel de populară, precum jocul care a inspirat-o. Lampa include un șir de 10 lumini în formă de plăci mari de Scrabble, cu 60 de autocolante re-utilizabile. Acestea permit crearea de cuvinte personalizate sau fraze scurte, motivaționale pentru crearea unei atmosfere inspiraționale. Lungimea șirului poate atinge 2 m.

ou luminos decoratiuni casa3. Ou luminos multicolor – Orice schimbare de decor are nevoie de cât mai multe efecte luminoase. Unele mai discrete pentru următoarea petrecere sau unele cu accent romantic pentru dormitor. În ambele cazuri, acest „ou” te poate ajuta.

Oul luminează într-un curcubeu de culori, începând de la albastru, trecând prin verde și roșu și ajungând la mov. Poate fi lăsat să-și schimbe singur culorile sau poate fi lăsat pe culoarea preferată, prin apăsarea unui buton. Fiind alimentat cu baterii, se poate pune oriunde, atât în interior cât și în exterior. Lumina radiată este caldă și discretă, dar fără pericolele lumânărilor tradiționale.

4. Glob pământesc care levitează – Orice cameră aparent banală se poate cosmetiza cu ajutorul unei pete de culoare, date de exemplu, de un accesoriu deosebit. De Crăciun toate dorințele se pot îndeplini și, dacă iubești călătoriile și ai vrea să te plimbi prin toată lumea, atunci acest glob care levitează o să-ți dea senzatia că toată lumea e a ta. Forțele magnetice fac posibilă levitația acestui glob deasupra bazei, iar camera ta va ieși din banal.

Spre deosebire de alte produse similare de pe piață, acesta nu are nevoie și de un dispozitiv deasupra, ceea ce îl face cu adevărat fascinant. „We’ve Got The Whole World In Our Hands”.

acvariu meduze decoratiuni casa5. Acvariu cu meduze Nimic mai original și mai deosebit decât impactul de atmosferă al unui astfel de acvariu, care imită un acvariu adevărat. Plus că nu necesită operațiuni de întreținere. Probabil că efectul poate fi perceput gen epatare, dar dacă îți plac peisajele acvatice și vrei să creezi un element de interes maxim inclusiv pe întuneric, atunci acesta e răspunsul.

Evident, acestea nu sunt meduze adevărate, dar majoritatea vizitatorilor nu își vor da seama de asta. Microcurenții din apă vor comanda mișcările meduzelor din acvariu, astfel încât acestea vor părea că înoată cu adevărat. Mai mult decât atât, pentru a crea un element de interes maxim inclusiv pe întuneric, un set de LED-uri colorate în 12 culori diferite, va oferi un spectacol deosebit, prin unul din cele 5 efecte luminoase incluse.

6. Photobooth de Crăciun – Acum dacă tot ai terminat cu decorațiunile de Crăciun, destinde-te si distrează-te puțin. „Cabina foto” de Crăciun îți va aduce zâmbetul pe buze introducându-te rapid în spiritul sărbătorilor. Te poți distra de minune împreună cu prietenii sau familia și poți crea amintiri plăcute.

Photobooth-ul de Crăciun include o ramă decorată în spiritul Crăciunului și numeroase carduri de recuzită. Cu ajutorul cardurilor de recuzită, te poți transforma în Moș Crăciun, Rudolph sau spiridușii moșului.

boxa bluetooth decoratiuni casa7. Boxa cu Bluetooth Helium Aqua – Dacă familia ta este pasionată de muzică și ar vrea sa asculte muzică non-stop, atunci ai putea să te gândești și la boxa perfectă. Dacă te-ai saturat de boxele mari care nu se potrivesc deloc cu designul camerei tale, soluția ideală este Boxa cu Bluetooth Helium Aqua.

Designul este impresionant: partea de deasupra boxei este transparentă și în interior are apă. În momentul în care pornim boxa, interiorul este luminat cu becuri LED, iar când muzica este pornită, apa „dansează” pe ritmul melodiei. Este cadoul perfect pentru oricine ascultă muzică, mai ales și datorită portabilitații ei.

8. Cană de Crăciun – Aceste căni super, sunt un cadou potrivit pentru cineva care adoră sărbătorile de iarnă. Din ele puteți servi cafea, ceai dar și vin fiert, după tradiția de Crăciun. Cana ne va ajuta să ne decorăm după gustul nostru, propria casă, dar și propria cană de Crăciun.

Cana de Crăciun este personalizată cu un brad, peste care poti lipi diferite stickere specifice sărbătorilor. Cele peste 70 de stickere incluse în cutie, pot fi refolosite, astfel încât până la Crăciun cana să poată fi gata.

pres intrare decoratiuni casa9. Preș intrare „Your princess…” – Un cadou simplu și util, care îi va amuza cu siguranță pe oaspeții tăi, covorașul Super Mario, îți va înviora casa încă de la intrare.

Ai fost vreodată în situația, în care să treci prin numeroase obstacole pentru a ajunge la destinație, iar când ajungi să fii profund dezamăgit de ceea ce găsești acolo? Replica „Sorry, but your princess is in another castle!” îi apare lui Mario, pentru a-l determina să treacă mereu la un nivel superior. De data aceasta, cu noul tău decor, Mario va considera cu siguranță, că a ajuns unde trebuie.

10. Decoratiuni brad Minions – Pentru ca locuința ta să fie una primitoare și pentru a face o bucurie celor din jur, pe lângă cadourile surpriză de Crăciun, decorațiunile de Crăciun sunt foarte importante. Cu cât sunt mai originale, cu atât vei reuși să îți transformi mai spectaculos locuința.

De exemplu, acești minioni, simpaticii protagoniști ai seriei de filme “Despicable Me” (Sunt un mic ticălos), vor avea un efect foarte haios în brad sau agățați pe undeva prin casă. Pornește magia sărbătorilor de iarnă cu acești minioni șmecheri, pregătiți de iarnă cu căciulițe!

Și noi așteptăm cu emoție și nerăbdare să vină Crăciunul și tocmai de aceea sperăm că toate aceste idei de decorațiuni v-au impresionat și că le veți folosi pentru a pregăti venirea sărbătorilor și a petrece momente magice, împreună cu cei pe care îi iubiți.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului