Blog Giftology

10 idei simpatice de cadou de Secret Santa pentru colegi

10 idei simpatice de cadou de Secret Santa pentru colegi

Pentru că avem prieteni mulți, avem mereu de făcut cadouri. E foarte plăcut și să faci dar, mai ales, să primești cadouri. Ocazii se ivesc mereu, iar luna cadourilor și Crăciunul aduc o nebunie magică, iar shoppingul atinge cote maxime. Și parcă nu ar fi fost de ajuns, atmosfera festivă pătrunde și la locul de muncă. Ultima tradiție de import, Secret Santa, apare printre noi cu bol cu tot, bilețele și extrageri care trebuie ținute secrete.

Ideea în sine este generoasă, este ca o tombolă la care toată lumea iese în câștig. Problema este că, poate fi dificil să alegi un cadou potrivit unei persoane pe care o cunoști prea puțin, dar cu care se presupune că ești în relații de colegialitate.

Noi, cei de la Giftology, am zis să ne punem mintea pe moațe în locul tău și să încercăm să te scăpăm de această “corvoadă”. În acest scop, am făcut o listă cu idei de cadouri adecvate, cu care să nu dai greș și pe care să le poți oferi oricui.

pahare cadouri secret santa1. Pahare becuri Edison – Paharele pot fi cadoul ideal pentru prieteni și colegi, iar sub formă de becuri pot fi cel mai reușit cadou de Secret Santa. Sunt un cadou haios, pentru că practic, bei un cocktail într-un mod total inedit – într-un bec. Setul conține 4 pahare în formă de bec cu capac de metal și patru paie colorate. Distracția cu prietenii tăi  va fi mai spectaculoasă.

2. Microscop pentru telefon Discovery Channel – Unul din cele mai șmechere cadouri pentru Secret Santa, este microscopul pentru telefon. Vei putea vedea și observa lumea cum nu ai mai făcut-o niciodată până acum. Cu ajutorul microscopului pentru telefon poți analiza plantele și insectele în detaliu. Este potrivit pentru majoritatea mărcilor de telefon și se poate aplica pe camera gadgetului.

Pentru a mări dimensiunea imaginilor analizate, microscopul trece imaginea respectivă prin 30 de lentile speciale. Este ideal pentru călătoriile la munte sau doar pentru o plimbare prin parc.

3. Great Minds – Churchill’s Cigar and Whisky Bottle – Poate celui căruia trebuie să-i faci cadou, îi plac jocurile de perspicacitate și provocările. Atunci puzzle-urile din seria Great Minds vor fi un cadou pe care nu îl va uita niciodată. Seria Great Minds include cele mai renumite puzzle-uri din toate timpurile și creează o legătură între ele și cele mai importante personalități istorice.

Din această serie, Churchill’s Cigar and Whisky Bottle, este unul din cele mai simpatice. Pe lângă jocul tip puzzle, pachetul include și informații istorice din viata lui Churchill, ce pot folosi drept indicii în găsirea soluției. Este adevărat că, whisky-ul din paharul cu care se afișa era foarte diluat, iar țigările le aprindea rar, mai mult le mesteca.

set poker gigant cadouri secret santa4. Joc de Poker Gigant – Acest cadou îl va face fericit pe prietenul tău de la Secret Santa, mare amator de poker, care povestește mereu despre cele mai tari partide de poker, la care a participat. Cadoul nu îi va oferi chiar partida vieții, dar cu siguranță, va avea parte de cel mai mare joc de noroc din toate timpurile… la propriu!

Acum vă va putea uimi cu talentul și cu marele său noroc. Pasionații de poker vor avea parte de cea mai bună zi a lor, când vor începe jocul preferat cu cărțile gigant. Un joc corect, în care toată lumea are doar cărți mari…

5. MINI Kendama – PLAY POCKET K – Chiar dacă provoacă ceea ce numim noi în glumă ”dependență”, jucăria japoneză, Kendama, este unul din cele mai populare jocuri. De ce? Pentru că are numeroase beneficii evidente atunci când este practicat cu regularitate, atât de către copii, cât și de către adulți: îndemânare, echilibru, reflexe, abilități strategice, imaginație. Fă-i cadou prietenului tău o Kendama și garantat își va pune mintea pe moațe și îndemânarea la încercare!

Aparent simplu de mânuit, este un joc provocator care presupune aruncarea și prinderea unei mingi de lemn în anumite cavități ale suportului din lemn. Kendama Play Pocket K este varianta de buzunar, de dimensiuni reduse, perfectă pentru a fi luată cu tine, oriunde ai merge.

6. Cana care amestecă singură – Cana care amestecă singură, este un cadou bun pentru orice ocazie pentru colegii de birou sau prietenii cu simțul umorului, pentru că diminețile bune încep alături de prieteni cu o ceașcă aromată de cafea, ceai sau ciocolată caldă.

Dacă niciodata nu ți-a plăcut să scoți o linguriță murdară din cana de cafea sau pur și simplu îți dorești o modalitate inovatoare, de a-ți savura băutura preferată, atunci cana care amestecă singură este soluția ideală. Plus că se rezolvă și veșnica dilemă: are cineva o linguriță?

clepsidra magnetica cadouri secret santa7. Clepsidra magnetică – Dacă vreti să faceți un cadou original, care poate sugera cu umor, scurgerea timpului, cu sau fără folos, aceastăa clepsidră magnetică poate fi un cadou inedit și plin de umor. Poate fi un cadou sugestiv pentru colegii tăi de birou.

Cu această clepsidră timpul nu trece degeaba, din pilitura de fier care se magnetizează în diferite forme, se creează sculpturi unice și frumoase. După cele 30 de secunde pierdute sau câștigate în acest mod haios, angajatul relaxat poate trece la lucru. Sau pot fi cele 30 de secunde magice, în care se iau deciziile…

8. Mașina vintage Hub USB – Mașinuța aceasta este cadoul perfect pentru pasionații de calculatoare și gadget-uri. Știm cu toții ce înseamnă să lucrăm pe calculator și să avem nevoie de un stick de memorie. Să ne încărcăm telefonul, să conectăm lampa aia relaxantă să ne ajute să muncim și să nu mai vorbim de mouse… Plus că, oricâte ai avea, mereu ai nevoie de altul. Nu mai ai spațiu, nu-l găsești unde l-ai pus, l-ai împrumutat…

O soluție perfectă pentru toate aceste probleme este Mașina Vintage cu 4 Huburi USB. Poți să conectezi tot ce ai nevoie la calculator folosind un singur port, doar deschizând capota! În plus, când te-ai săturat de muncă, poți să îți aduci aminte de copilărie, jucându-te cu mașina pe covor. Oare cine e mai trăznit aici?

butelcuta batman cadouri secret santa9. Butelcuta Batman – Batman este unul dintre cele mai cunoscute personaje din benzile desenate, animații și filme. Acesta are fani de diferite vârste în toată lumea, de la copii la adulți, obiectele care poartă sigla celebrului supererou încântând pe toată lumea.

Butelcuța din oțel inoxidabil, cu sigla lui Batman, este un cadou plăcut și util, chiar dacă nu ești musai fan. Este haioasă, foarte ușor de depozitat oriunde, inclusiv în buzunarul de la costum, și te va ajuta să îți potolești setea chiar și când te afli în călătorie.

10. Cana termosensibilă Star Wars cu săbii laser – Ai de făcut cadou unui coleg pe care nu îl cunoști, îți propunem varianta simplă. Indiferent de vărstă, bărbații își păstrează o doză de copilarie și rămân mereu îndrăgostiți de supereroii pe care i-au admirat în copilărie. Așa că o cană haioasă, termosensibilă, Star Wars cu săbii este cadoul perfect pentru Secret Santa.

Dacă această cană termosensibilă este goală, vor fi vizibile doar mânerele săbiilor, iar atunci când este umplută cu o băutură caldă, magia apare: sabia laser este înfățișată în totalitate.

Sperăm că ideile noastre de cadouri îți vor fi de ajutor și Secret Santa să nu îți mai dea bătăi de cap anul ăsta.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului