Blog Giftology

10 produse Star Wars pe care le poti face cadou unui fan

10 produse Star Wars pe care le poti face cadou unui fan

Care ar fi probabilitatea ca în aceeași famile să existe același tip de fani? Răspunsul ar fi fost 0, până când George Lucas a reușit în 1977 să-și prezinte viziunea asupra viitorului și să pornescă fenomenul Star Wars, revoluționând istoria cinematografică.

Primul său film a stabilit noi recorduri de încasări în Statele Unite, deschizând apetitul oamenilor pentru poveştile SF. Star Wars a deschis o nouă eră, a dat “A New Hope” pentru genurile science-fiction şi fantasy și a creat milioane de fani. Continuarea francizei prin anii 2000 nu și-a dezamăgit fanii, ba mai mult, a reușit ca, datorită efectelor speciale pe măsură, să îngroașe rândurile fanilor cu noi susținători. Și astfel taților li se alatură copiii în fenomenul devenit mania Star Wars. Ultimul film din 2017, dar și următoarele anunțate, continuă fenomenul Star Wars, aducând alături de părinți și bunici și ultimul segment de public, mai tânăr, format din nepoți.

Astfel, curiozitatea față de fenomen este mai vie ca oricând, atașamentul față de Star Wars putând genera noi modalități de comunicare între oameni care nu se cunosc, dar au același hobby. Dintr-un joc de cuvinte s-a născut și ziua Star Wars “May the FOURTH Be With You”.

sabie anakin sunet star warsEchipa Giftology s-a gândit la numeroșii fani ai Star Wars, fani de toate vârstele, și a realizat o listă de idei de cadouri produse Star Wars pe care aceștia le vor aprecia, fie că vorbim despre o zi de naștere, o aniversare sau o zi obișnuită. Să vedem cum arată acum niște cadouri pentru fanii unei acțiuni care se întâmpla a long time ago in a galaxy far far away:

  1. Sabia lui Anakin cu sunet – Săbiile cavalerilor Jedi, simbolul al filmelor francizei Star Wars, au fost întotdeauna un must have. Orice fan a tânjit după o sabie laser Jedi, orice copil în luptele lui imaginare și-a dorit o jucărie de acest gen. De data aceasta, replica după sabia lui Anakin este o lanternă cu sunet, un mod amuzant de a nu aluneca de partea Întunericului.
  1. Miniatură din metal Star Wars R2-D2 – Cred că nu poate fi nimic mai plăcut pentru un fan Star Wars decât să-și meșterească singur personaje sau obiecte gen Star Wars. În afara faptului că îți place să montezi singur lucrurile pe care le colecționezi, este singura modalitate de a te implica în poveste. R2-D2, este unul dintre personajele care apar în toate cele 7 filme ale seriei Star Wars. Se pare că a fost montat prima oară chiar de George Lucas, cel care l-a și botezat. Dacă nu vrei să-l lași singur, adaugă în colecție și alte miniaturi de metal.
  1. ceas desteptator r2d2Ceas deșteptător R2-D2 – R2-D2 este cel mai simpatic roboțel din cinematografie și unul dintre cele mai populare personaje din Star Wars, mai ales în rândul micilor fani. Sub formă de ceas deșteptător  care proiectează ora pe perete și dă desteptarea prin cunoscutele triluri, R2-D2 va deveni un ajutor pentru părinții cu copii la școală. Nu poți să te superi pe un prieten cănd te scoală dimineața și nu te lasă să întârzii.
  1. Ceas deșteptător Darth Vader – Dacă tot vorbim de organizarea timpului și de ceasuri, copii mai mari au avut întotdeauna un fel de respect față de înfricoșătorul Darth Vader. Așa că o trezire cu respirația artificială și greoaie a lui Darth Vader este un mod perfect de a începe ziua pentru un fan Star Wars. Ceasul are ora afișată pe ecranul LCD, dar pentru efecte sigure poate fi proiectată și pe perete.
  1. Yoda din pluș – Yoda este tăticul tăticilor pentru orice fan Star Wars. Este maestrul pentru care ai face orice numai să nu îl auzi bodogănind “I have a bad feeling about this!“. Iar în secret îl visezi recunoscând “He is the chosen one.” Așa că nimic mai plăcut decât un Yoda cuminte și de pluș. Propriul maestru te va putea antrena oricând.
  1. Breloc desfăcător de sticle Stormtrooper – Cei mai temuți soldați din Galaxie, mereu zeloși să facă pe placul comandantului, vor putea fi acum la dispoziția oricărui fan Star Wars. Și, pentru început, îi vom pune să ne desfacă o bere, poate una dark…
  1. magneti frigider star warsSet 8 magneți Star Wars – De multe ori ai în față un fan Star Wars, căruia trebuie să-i faci un cadou, dar nu știi alte lucruri despre el. Setul de magneți este un cadou inedit pentru orice fan. De data asta baieții buni, dar și cei răi vor sta față in față pe frigider, iar ideile de aranjament îți vor aparține. Printre personajele de care te poți bucura pe frigiderul propriu cu acest set se numără R2-D2, C-3PO, Grievous, Jedi, Darth Vader, Chewbacca, Clone și Yoda. O adunătură de soi, în mijlocul căreia te vei simți extraordinar.
  1. Cana BB-8 – Forma cănii reamintește de cea a simpaticului roboțel și este imprimată bineînțeles, cu imaginea acestuia. Oricine a văzut Episodul VII, Trezirea Forței, a rămas fascinat de farmecul lui BB-8, mai ales când este nevoit să își fixeze capul care pare să îi cadă de fiecare dată când se află în vreo încurcătură. Cana este din ceramică, are o capacitate de 532 ml, perfectă chiar și pentru supă sau cereale cu lapte.
  1. Set sare și piper Darth Vader & Stormtrooper – Pentru că Darth Vader este, într-adevăr, sarea și piperul acestei saga, fanii Star Wars vor aprecia utilitatea acestui set. Bineînțeles, și de data asta doar forța ne va putea ghida în găsirea echilibrului… alimentar.
  1. cana kylo ren star warsCana Kylo Ren – De mult am ajuns la concluzia că cele mai interesante personaje din basme sunt zmeii și vrăjitoarele. În Star Wars, se respectă regula și răufăcătorii sunt printre cele mai adorate personaje, cele pe care toți fanii își doresc să le vadă. Astfel, Darth Vader pare să fi devenit imaginea acestui fenomen. Mai nou, Kylo Ren, nepotul lui Darth Vader, introdus în ultima parte a seriei Star Wars: The Force Awakens, vine puternic din spate în simpatia fanilor. Pe Kylo Ren chiar unchiul său, Luke Skywalker, este cel care îl introduce în arta Jedi. Din păcate, Kylo Ren este atras până la final de forța răului, începând să aspire la a deveni la fel de puternic ca bunicul său. Cana Kylo Ren devine astfel un must-have pentru cei mai tineri fani ai celebrei saga Star Wars, amintindu-le să intre în atmosfera Star Wars în fiecare dimineață, încă de la prima cafea sau de la primul ceai.

Acestea ar fi sugestiile noastre de cadouri pentru simpaticii fani Star Wars, „The force be with you„, pentru alte sugestii vă sugerăm să vizitați site-ul nostru.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului