Blog Giftology

5 accesorii pentru birou pentru noul an

5 accesorii pentru birou pentru noul an

A început un an nou și, în general, dar mai ales la birou, lucurile au rămas exact unde le-am lăsat. Aceleași probleme de rezolvat, aceeași colegi și același birou, pe care s-a pus un pic de praf cu nostalgii de sărbătoare și vacanță.

Și pentru că trebuie să începi în forță noul an, începe prin a face ordine și un aranjament nou la birou. Oricum la birou vei petrece și în 2017, cea mai mare parte din timp, așa că de ce să nu te simți bine? Imaginea biroului este o extensie a impresiei pe care o produci colaboratorilor, colegilor și chiar șefului tău.

Dacă ai probleme în alegerea unor noi obiecte de decor, echipa Giftology are pentru tine câteva idei de accesorii pentru birou, care să te ajute să obții la birou atmosfera care să te reprezinte și unde să te simi bine.

miniaspirator birou accesorii1. R2-D2 – Miniaspiratorul de birou În ideea unui nou început la locul de muncă, sau chiar acasă la locul pe care l-ai definit ca birou, ai putea să începi făcând o mică reorganizare. În dezordinea mai mare sau mai mică de hârtii, dosare și agende, pe care le-ai abandonat în mare grabă anul trecut, ți-ar fi de mare folos un miniaspirator simpatic pentru birou.

Cu acesta vei reuși ca în noul an să-ți păstrezi biroul curat și îți vei impresiona colegii. Micuțul R2-D2 va aspira firimiturile și praful prin piciorul din față, iar pentru a-l goli este suficient să scoți capacul, nefiind necesare pungi pentru colectare. Este ușor de manevrat, se alimentează prin USB și pornește dacă îi mângâi butonul de pe cap.

Pentru cei care nu sunt neapărat fani Star Wars, există o variantă la fel de haioasă, miniaspiratorul Henry. Cu el, curățenia va deveni un moment de relaxare și pentru că are un cap de aspirare lat pentru suprafețele normale și unul pentru spații înguste, vei putea să îți cureți și tastatura.

2. Clepsidra MagneticăDacă vrei un accesoriu original de birou, care poate sugera cu umor, scurgerea timpului, cu sau fără folos, această clepsidră magnetică poate fi exact obiectul care să dea și bine și să te ajute să te și relaxezi. Poate fi un cadou sugestiv și plin de umor pentru colegii tăi de birou.

Cu această clepsidră, timpul nu trece degeaba, din pilitura de fier care se magnetizează în diferite forme, se creează sculpturi unice și frumoase. După cele 30 de secunde pierdute sau câștigate în acest mod haios, angajatul relaxat poate trece la lucru. Sau pot fi cele 30 de secunde magice, în care se iau deciziile…

ceas ventilator accesorii birou3. Ceas Ventilator LED – Un ceas nu trebuie să lipsescă din niciun birou, dar pe langă ceas, un alt lucru care nu trebuie sa lipsească este ventilatorul. Acest ceas este produsul ideal care combină cele doua elemente. În timp ce se învârte, ventilatorul arată ora exactă. Dacă suferi de căldură, vei fi fericit.

Este un accesoriu pentru birou ideal și pentru momentele, în care, deși ai promis că nu, totuși ai rămas peste program. Sau poate ești genul care întârzie mereu? Acum te vei răcori, dar vei ști mereu cât este ceasul. Ceasul nu necesită baterii, funcționând doar prin cablu USB.

4. Sticker de laptop Blue Screen (BSOD) – Cine nu s-a întâlnit adeseori în trecut cu celebrul „Blue Screen of Death” al Windows-ului, atât de enervant, chiar înspăimântător, când se întâmplă! Ca decorațiune pentru laptop, este extrem de haios și poate fi un fel de avertisment amuzant pentru cât de ocupat ești..

De asemenea, pe lângă aspectul original, are și avantajul de a-ți proteja capacul laptop-ului de zgârieturi. Dacă ești genul dependent și inseparabil de device-ul tău, atunci acest stick care îți poate personaliza jucăria, va fi un accesoriu binevenit. Aplicarea este extrem de simplă: tai foaia pe dimensiunea dorită, desprinzi folia de protecție de pe spatele sticker-ului și îl lipești pe capacul laptop-ului. Este pentru laptop-uri care au ecranul între 10.6″ și 15.4″.

windows fereastra accesorii birou5. Sticker perete – Windows – Dacă chiar vrei să îți înviorezi atmosfera de la birou, acest set de stickere vor produce o adevărată magie. Trebuie doar să le aplici cu imaginație în jurul unei ferestre, cu dimensiuni de max. 2.2 x 2 m. Deoarece setul vine împărțit pe secțiuni, poate fi încadrată orice fereastră, chiar de dimensiuni mai mici.

Dacă prietenii tăi ți-au reproșat de multe ori că nu poți să mai faci distincție între viața reală și cea virtuală, acum le poți arăta diferența. Fereastra cu stickere va arăta ca o fereastră de Windows, cu inscripția „Outside World – Real life 2.0” și cu o icoană sub forma unui glob pământesc.

Suntem siguri că aceste idei de accesorii pentru birou, vor reuși să fie pata de culoare, care să îți personalizeze biroul și astfel să te ajute să începi anul cu încredere în forțele tale.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului