Blog Giftology

5 idei de accesorii pentru o iarna mai placuta

5 idei de accesorii pentru o iarna mai placuta

Am așteptat să vină iarna, încă de când leșinam de căldură în timpul verii și mai ales, după ce ne-am întors din concediu și nimic nu ne mai putea răcori plictiseala și rutina la care ne întorsesem.

Toți adorăm amintirile cu iarnă, din care bineînțeles, uităm că înotăm prin nămeții gri, că ne rămân troienite mașinile, că nu merge transportul, că înțepenim prin stații sau alunecăm grațios pe trepte, că șeful nu a auzit că e iarnă… Rămâne amintirea cu fulgii pufoși, cu o bătaie cu bulgări între prieteni, cu străzile albe, cu patinoarele cu copii, cu muntele și schiurile…

Dar ce faci acum, că iarna a venit și își etalează toate fețele, și nu ești în vacanță, iar weekend-ul e doar odată pe săptămână? Trebuie să supraviețuiești. E doar frig, bate vântul și ninge din când în când… rar, dar bine.

Echipa Giftology nu se lasă înzăpezită nici iarna asta și vrea să îți dea câteva idei de accesorii pentru iarnă, cu care să îți faci viața mai plăcută.

manusi touchscreen accesorii iarna1. Mănuși pentru touchscreen Deluxe – Aceste mănuși pot fi un cadou util, sau poți să ți le cumperi singur, acum că a trecut și Moș Crăciun cel generos. Mănușile sunt tocmai pentru a face plăcere tuturor împătimiților de gadget-uri, celor care nu lasă telefonul din mână și tastează în permanență. Au trecut sărbătorile, dar numărul de mesaje transmise, va fi mereu în creștere. Trebuie să iei legătura cu atâta lume și ai atâtea de comunicat…

Comode și călduroase, ele sunt compatibile cu device-urile cu touchscreen și sunt valabile în două culori: negre sau crem. Nu trebuie să le scoți atunci când vrei să dai un telefon sau să citești ultimul email. Derulare sau tastare, orice operațiune pe ecranul smartphone-ului sau tabletei tale va fi exactă fără a renunța la confort în aerul rece de iarnă. Iar fotografii nu vor mai rata de-acum încolo fotografii importante, din cauza frigului.

Materialul de foarte bună calitate are grijă și de device, nu doar de mâinile tale, având în vârful degetelor (mare, arătător și mijlociu) un material care transmite impulsurile electrice de la degete la touchscreen. Nu va zgâria ecranul. De asemenea, palma specială cu piele va asigura aderența device-ului la manușă, astfel încât să nu-ți alunece din mână.

incalzitor maini manusi accesorii iarna2. Încălzitoare de mâini – Acest încălzitor reutilizabil cu gel, pentru mănuși, este un accesoriu haios și util. Este un must-have, dacă ai prieteni care au probleme de circulație, sunt mai friguroși și le ingheață repede mâinile. Încălzitorul este perfect pe timp de iarnă, pentru momentele în care mănușile nu mai sunt suficiente. Este bun și când aștepți mașina, și când stai la tele-ski, sau pe pârtie…

Cum acționează acest încălzitor? Se apasă pe butonul metalic din interior și astfel gelul ajunge la o temperatură de 55 de grade Celsius, în doar cateva secunde, pentru 30 de minute. Dacă le țineți în mâini, în locuri izolate termic (mănuși, buzunare), vor ține chiar mai mult. Le poți reseta la 15 minute, după ce se răcesc complet. Este un mod practic și facil de a purta „căldura” cu tine peste tot!

3. Pătura cu mâneci Deluxe – Nimic mai plăcut decât această pătură extrem de moale și pufoasă, cu mâneci, disponibilă pentru copii și adulți, în mai multe culori. Vei putea să te înfofolești în pătură, în nopțile reci de iarnă și să navighezi pe Internet sau să citești.

Mai mult, pătura are și câteva șmecherii pentru confort maxim. Are mâneci care îți păstreză și mâinile calde, le vei putea folosi fară să te mai dezvelești, plus un buzunar de piept pentru telefonul mobil, ochelari sau pix. Este un mod ideal de a acționa pe timp de iarnă, mai ales pentru cei care sunt de părere că iarna este mai frumoasă văzută de la fereastră.

termos death troopers rogue star wars accesorii iarna4. Termos Death Trooper – Termosul este ideal pentru transportarea ceaiului sau cafelei atunci când ești în întarziere și nu ai timp să le savurezi acasă, sau când te pregătești de o zi sau poate, o călătorie lungă și obositoare. Iar dacă afară e frig și iarnă, ce bun e un ceai cald, când ești la ski sau pe patinoar.

De data aceasta, satisfacția va fi maximă și pentru fanii Star Wars, este un produs nou marca Rogue One, ultimul film din franciză. Personajele filmului sunt foarte diverse: oameni, extratereștri, roboți și androizi. Printre cele mai importante personaje se numără Death Trooperii, care trebuie să fie mereu în gardă, deci treji, deoarece trebuie să-l păzească pe protejatul Imperiului. Probabil că își beau cafeaua din termosul Death Troopers și sunt mereu cu ochii în patru. Termosul este negru, inscripționat cu imaginea soldaților și este un produs licențiat Star Wars, Lucasfilm Ltd, Disney.

5. Cană îmbracată în pulover –  Adică ce protest mai mare ai vrea, față de faptul că a venit iarna, ninge și e frig afară, decât să îți înfofolești până și cana de cafea? Ori ești alintat, ori ai foarte mult umor, ori urăști iarna…

Oricum ai obținut recipientul perfect pentru băutura preferată, dar și cea mai bine îmbrăcată cană din office, cartier…, sau dintre cunoscuții tăi. Cine poate concura cu elegantul pulover cu motive hibernale? Oricum, după ce ai avut grijă de ea, acum rămâne să ai grijă și de tine…

Sperăm că aceste idei de accesorii pentru iarnă, să te ajute să depășești unele momente dificile cu care iarna ne pune la încercare nerăbdarea cu care am așteptat-o.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului