Blog Giftology

5 gadgeturi de facut cadou pasionatilor de tehnologie

5 gadgeturi de facut cadou pasionatilor de tehnologie

Ai prieteni pasionați de gadgeturi și de calculatoare? Normal, cine seamănă se adună! Cum poți să fii altfel într-o lume, în care mai nou, dacă nu ești online, nu existi și în care doar netul te eliberează … Iar cel mai mult timp îl petreci cu device-ul preferat.

Pasionații de gadgeturi trăiesc într-o lume dinamică, în care trebuie să fii mereu informat, ca să știi ce trebuie schimbat, adică mereu, updatat și upgradat. Cele mai frumoase cadouri, pe care poți să le faci unui pasionat de tehnologie, indiferent de vârstă, sunt bineînțeles, gadget-urile.

Iubitorilor de gadget-uri le plac cadourile care se conectează la telefon sau la calculator, sunt înnebuniți după accesorii și electronice, mai ales chestii USB. Multe din ele au aceleași funcționalități, dar niciodată nu sunt destule, mereu au nevoie de altele mai performante, practic cadoul preferat e gadgetul de mâine.

Pentru a face echilibru între dorințe si resurse, Echipa Giftology a făcut un brainstorming pentru pasionații de tehnologie și a alcătuit o listă de idei de cadouri smart, gadgeturi care să le facă viața mai ușoară, dar să și rezolve problema bugetului.

1. Ochelari Realitate Virtuală Discovery – Ți-ai dorit de mult cadouri gadget, care să te lase să experimentezi realitatea virtuală? Ochelarii Realitate Virtuală Discovery îți vor deschide porțile către o nouă dimensiune a distracției. Un cadou foarte la modă, ideal pentru iubitorii de gadgeturi și pentru cei care sunt în căutarea experiențelor de neuitat. Practic cu ochelarii VR Discovery, copilul din tine va descoperi o nouă lume a realității virtuale. Sunt foarte simplu de folosit, se inserează telefonul în dispozitiv și imediat vei trăi o experiență unică.

Ai visat să descoperi lumea din adâncurile mărilor și oceanelor, sau să descoperi peșteri de care nu mai știe nimeni? Bineînțeles, dar nu ai nici buget, nici curaj! Atunci poți utiliza ochelarii VR Discovery pentru a-ți împlini visul, și vei trăi experiențe inedite, chiar acasă, la tine. Pentru imagini și video-uri accesibile ochelarilor, se recomandă descărcarea în prealabil a aplicației Discovery VR. Atât ochelarii cât și aplicația funcționează pe majoritatea tipurilor de smartphone.

Pentru a fixa ochelarii la ochi, aceștia au incluse trei curele reglabile.

2. Lentile Fish Eye pentru telefon mobil – Ai colegi pasionați de fotografie, dar prea leneși pentru a-și căra după ei aparatul foto și cele câteva obiective, de care ar putea avea nevoie pentru a face față oricărei situații? Acest gadget i-ar putea face fericiți.

Acum pentru fotografiile mult visate, vor putea pleca în vacanță doar cu telefonul mobil și lentilele Fish Eye pentru telefon. Un cadou perfect pentru amatorii de poze trăznite.

Practic Fish Eye sunt un cadou minunat pentru oricine. Îți dorești să faci poze speciale pe care să le împărtășești cu prietenii tăi, Fish Eye rezolvă problema. Trebuie doar să le atașezi pe camera telefonului și pozele făcute par a fi văzute prin ochii unui pește. Pentru a le avea mereu cu tine, ele sunt atașate de un breloc, astfel nu vei pierde nici o ocazie să le folosești.

3. Microscop pentru telefon Discovery Channel – Iubitorii de natură și pasionați de gadgeturi, vor fi fericiți cu acest cadou, cu care vor putea observa lumea, cum nu au mai făcut-o niciodată pâna acum.

Cu ajutorul microscopului pentru telefon se pot analiza culorile și formele plantelor și insectelor în detaliu, dar și frunzele și florile plantelor, precum într-un microscop adevărat. Acum după o plimbare la munte sau prin parc, copilul tău va fi foarte ocupat, iar tu te vei putea odihni pe bancă la soare, cu sau fără tabletă.

Pentru a mări dimensiunea imaginilor analizate, microscopul trece imaginea respectivă prin 30 de lentile speciale. Este potrivit pentru majoritatea mărcilor de telefon și se aplică pe camera gadgetului.

4. Ceas Ventilator LED – Timpul petrecut la calculator se scurge extrem de repede, mai ales daca lucrezi la un proiect captivant sau te-ai pierdut printre poze și filmulețe captivante, de pe site-urile preferate. Un ceas nu trebuie să lipsescă din nici un birou, dar pe lângă ceas, un alt lucru care nu trebuie să lipsească este ventilatorul. Acest ceas, va fi un cadou minunat, este gadget-ul ideal care combină cele două elemente. În timp ce se învârte, ventilatorul arată ora exactă. Oricine suferă de căldură va fi fericit.

Este un accesoriu ideal pentru birou și pentru momentele, în care, deși ai promis că nu, totuși, ai rămas peste program. Sau poate ratăcit în nebuloasa Internetului, ești genul care întârzie mereu? Acum te vei răcori, dar vei ști mereu cât este ceasul.

Îl poți face cadou, șefului tău, mare amator de gadget-uri, dar care rămâne mereu peste program și nu suportă aerul condiționat. Cadoul îi va arăta cum stă cu timpul, iar de căte ori se va răcori, își va aduce aminte de tine.

Ceasul nu necesită baterii, funcționând prin cablu USB.

5. Boxa cu Bluetooth Helium Aqua – Cum ar fi viața fără muzica? Cu siguranță, mai plictisitoare. Dacă familia ta este pasionată de muzică și ar vrea să asculte muzică non-stop, atunci ai putea să te gândești și la boxa perfectă. Dacă te-ai saturat de boxele mari care nu se potrivesc deloc cu design-ul camerei tale, soluția ideală este Boxa cu Bluetooth Helium Aqua. Ea va aduce un strop de culoareîn viața ta cotidiană, cu ajutorul ei, îți vei putea împărtăși oricând melodiile preferate cu cei din jurul tău.

Design-ul este impresionant: partea de deasupra boxei este transparentă și în interior are apă. În momentul în care pornim boxa, interiorul este luminat cu becuri LED, iar când muzica este pornită, apa „dansează” pe ritmul melodiei.

Boxa este dotată cu Bluetooth, suport de card SD, port USB si cablu AUX (caști / difuzor). Indiferent de sursa muzicii tale preferate, Boxa Helium Aqua este soluția perfectă: poți fie să te conectezi la ea folosind Bluetooth-ul, fie să îți conectezi calculatorul la ea prin fir.

O poți folosi constant conectată prin USB la laptop pentru muzică fără oprire, dar ea poate funcționa până la 4 ore fără oprire, din momentul în care este încărcata complet. Este cadoul perfect pentru oricine ascultă muzică, mai ales și datorită portabilității ei. Nu trebuie să mai ai decât grija playlist-ului!

Dacă aveti prieteni care sunt pasionați de tehnologie, sau pur si simplu sunt amatori de gadgeturi, echipa Giftology, specializată în cadouri inteligente, speră că această lista cu idei de cadouri gadget smart să vă poată fi de folos.

Pentru mai multe idei, citește și Idei de cadouri utile pentru geeks.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului