Blog Giftology

5 idei de cadouri inedite pentru ciclisti

5 idei de cadouri inedite pentru ciclisti

N-a fost iarna asta greu de suportat, dar dacă tot s-au răcit caloriferele, înseamnă că primăvara a venit și sigur s-a dat startul la biciclete. Caută-ți bicla, umflă-i cauciucurile, verifică-ți luminile, apucă-te de șurubărit temeinic și caută accesorii noi.

Trebuie să te remarci printre bikerii din gașcă, iar doar pedalatul cu stil, nu te ajută. Ai nevoie de un accesoriu inedit.

Echipa Giftology vine în ajutorul prietenilor, pasionați de echilibrul pe două roți, cu o listă idei de cadouri cool, idei care să îi ajute să menţină echilibrul perfect între resurse şi dorinţe.

cadouri biciclisti inedite semnalizator1. Semnalizator fără fir pentru biciclete – Accesoriile pentru bicicletă sunt întotdeauna foarte utile și la îndemână. Luminile (cu baterii sau acumulatori) sunt obligatorii prin lege şi întotdeauna e loc de mai multe. Acest sistem fără fir va aduce un plus de siguranță și comoditate pe bicicletă: permițându-ți să semnalizezi celorlalți participanți la trafic din spatele tău, schimbarea direcției de mers.

Sistemul este extrem de ușor de utilizat și de instalat. Nu trebuie decât să instalezi unitatea de comandă pe ghidon și semnalizatorul în spatele șeii. Toate accesoriile necesare montajului sunt incluse în pachet. Pentru un plus de siguranță, semnalizatorul nu va funcționa dacă este instalat invers.

Acest sistem este extrem de practic mai ales în trafic, când mâinile sunt în permanență pe ghidon. De asemenea, sistemul este rezistent la apă, astfel încât poate fi utilizat și pe vreme ploioasă. Pentru a avertiza pietonii, semnalizarea luminoasă este însoțită și de semnale acustice. Pe lângă variantele de stânga și dreapta, mai are inclusă și o a treia variantă, de avarie.

Atenție: semnalizatorul nu înlocuiește luminile obligatorii pentru timp de noapte din față și spate!

2. Leduri pentru bicicletă – Și copii trebuie încurajați să facă sport și să meargă pe bicicletă. Pistele de bicicletă (câte sunt) te îmbie la plimbare. Dacă i-ai făcut cadou deja o bicicletă, anul acesta ar merge niște accesorii.

Siguranța în trafic a biciclistului tău, indiferent de vârstă, este foarte importantă. Ledurile pentru bicicletă sunt ușor de folosit și dau lumini spectaculoase, care îl vor anunța din depărtare.

Practic ledurile se montează pe spițele roților și funcționează pe bază de baterii (incluse în pachet). Au 7 moduri de luminare multicolore, ușor de schimbat, doar prin apăsarea unui buton. Setul conține două leduri, câte unul pentru fiecare roată.

cadouri biciclisti inedite pix multifunctional3. Pix multifuncțional 12 intrumente în 1 – Bicicliștii sunt foarte atașați de biclele lor și tare le mai place să șurubărească la ele, orice unealtă este binevenită. Și niciodată nu le ajung… Prietenul tău, fan bicicletă, va fi încântat de acest cadou care îl poate scoate din orice încurcătură ivită, la drumuri lungi pe bicicletă, dar și la cele scurte de zi cu zi.

12 în 1 Multi Tool este un cadou potrivit, pentru prietenii cărora le place să călătorescă, dar urăsc să care un bagaj imens după ei. Toată lumea ar vrea să plece la drum doar cu un singur rucsac, dar toate uneltele necesare sunt foarte mari.

Această unealtă multifuncțională conține fierastrău, pensetă, perforator, pilă, lame scurte și lungi, șurubelniță cu profil lat și șurubelniță în stea. Toate aceste instrumente sunt „ascunse” sub forma unui pix. Un cadou ideal pentru oricine, prieten, șef sau coleg!

4. Mănuși pentru touchscreen Deluxe – Nu vrei să lași telefonul din mână și mereu ai ceva important de tastat, chiar dacă ești pe bicicletă? E normal, nu poți să te schimbi, iar bicicleta e la fel ca mersul pe jos pentru tine. Aceste mănuși vor fi un cadou util, care va face plăcere tuturor împătimiților de gadget-uri.

Comode și călduroase, ele sunt compatibile cu device-urile cu touchscreen și sunt valabile în două culori: negre sau crem. Nu trebuie să le scoți atunci când vrei să dai un telefon sau să citești ultimul email. Derulare sau tastare, orice operațiune pe ecranul smartphone-ului sau tabletei tale va fi exactă, fără a renunța la confort în aerul rece de iarnă.

cadouri biciclisti inedite pelerine poncho batman superman5. Poncho de ploaie Batman – Este o zi ploioasă și trebuie neapărat să ieși din casă, bineînțeles tot pe bicicletă, pentru că așa ești obișnuit? Un poncho ar fi o idee bună, mai la îndemână într-o zi ploioasă decât umbrela, mai ales dacă vrei libertate de mișcare.

Și pentru că, în ultimul timp, filmul i-a adus pe cei doi la pachet, nu vrem să supărăm fanii și venim cu o două propuneri de pelerine de ploaie pentru supereroi. Pentru fanii Batman sau Superman, sau pentru oricine are simțul umorului și nu se lasă oprit de o ploaie banală din drumurile sale.

Poncho-ul Batman este bineînțeles de culoare neagră, nu degeaba este el Cavalerul Negru. Pe piept are sigla galben cu negru a Cavalerului Nopții și este ideal atunci când singurul gând este să te ferești de ploaie.

Poncho de ploaie Superman – De data aceasta, pelerina este de culoare albastră, pe piept are sigla supereroului, este ideală pentru a nu simți picăturile de apă și a atrage toate privirile, chiar și pe ploaie. Datorită puterilor pe care le deține, nici Superman nu este deranjat de ploaie.

Ambele modele se găsesc pentru mărimi universale și pot fi refolosite.

Indiferent ce accesoriu îi vei alege biciclistului tău, din lista noastră de cadouri inedite, sigur îi vei aduce zâmbetul pe buze. Orice pasionat de pedalat, legat de bicicleta lui, se visează pe cărări de munte, cu urcușuri și coborâri pline de adrenalină, sau în drum spre mare…

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului