Blog Giftology

5 modele noi de Kendama Play in premiera la Giftology.ro

5 modele noi de Kendama Play in premiera la Giftology.ro

La începutul acestui an, Giftology îți face o nouă și mare bucurie, oferind în premieră mondială fanilor Kendama, o nouă provocare, 5 modele Kendama Play Grip II. Poate ai auzit despre ele, poate le-ai așteptat! Acum, în sfârșit, le poți avea!

Cele 5 modele noi, Romanian Flag, Spring, Summer, Fall, Winter Kendama Play Grip II, se află în premieră worldwide online, la Giftology, special pentru fanii Kendama. Și mai mult decât atât, echipa Giftology pregătește alte 4 surprize, alte noi modele Kendama.

Kendama Play Grip II este un brand premium produs de către prima companie Kendama din Europa: Kendama Europe. Produsele sunt bine echilibrate, iar Kendama Europe este considerat cel mai bun brand din afara Japoniei. Toate modelele sunt omologate pentru competiții, și au material, dimensiuni și greutate conform standardelor oficiale.

  • Dimensiuni mâner – înalțime – 185 mm, lungimea corzii – 400 mm, greutate – 75 g
  • Dimensiuni bila – diametru – 60 mm, greutate – 75 g
  • Greutate totală – (înclusiv ambalaj) 200g
  • Material – lemn de fag, vopsea „sticky”
  • Vârsta recomandată  – peste 7 ani

Pentru a crea forma perfectă pentru balansul ideal, în construcția Kendama Play Grip II, s-a folosit lemn de fag de cea mai bună calitate. Fiecare pachet include și ață de schimb.

jucarii jocuri kendama play grip II spring 1. Kendama Play Grip II Spring – Este un model Kendama original, cu Grip, omologat pentru competiții. material, dimensiuni și greutate conform standardelor oficiale. Primăvara este cel mai așteptat anotimp dintre toate, mai ales pentru practicarea sporturilor.

Știm cu toții însă că unul dintre avantajele Kendamei este că acest joc poate fi jucat oriunde, oricând, răbdare și îndemânare să ai. Bineînțeles că nu ne displace să profităm de vremea frumoasă și să ne mândrim în parc cu trick-urile noastre senzaționale. Iar petele de culoare aduse de acest model Spring vor face jocul și mai palpitant, dar și mai ușor de urmărit.

Gama Spring Kendama include 2 modele fresh, cu Grip:

  • Kendama Sunset Flip – colorată în bleu și portocaliu, cu ața mov
  • Kendama Greenberry – colorată în verde și albastru, cu ața verde.

2. Kendama Play Grip II Summer Dintre toate aceste modelele Kendama originale, cu Grip, omologate pentru competiții, cred că aceste modele Summer sunt cele mai elegante din punct de vedere al culorilor.

Unii se îmbracă dupa modă, alții își aleg Kendama după anotimp, în acest caz după culorile preferate. Vei aștepta vara cu și mai mare nerăbdare, pentru a te întalni cu prietenii în oraș, la o terasă sau în parc, unde poți să-i provoci, cu trick-uri nou învățate pe Kendama de vară.

Fii în trend cu cele două modele cu Grip din ediția de vară, Kendama Summer:

  • Kendama Jamaican Star – colorată în bleu și galben, cu ața bleu
  • Kendama Pink Panther – colorată în roz și gri deschis, cu ața roz.

jucarii jocuri kendama play grip II fall3. Kendama Play Grip II Fall – Și acest model este la fel de provocator, chiar dacă toamna vine cu regrete… A trecut vacanța, concediul, distracția la mare, dar zilele de toamnă lungi sunt tocmai bune pentru antrenamente, așa că putem spune că ai rămas și cu o parte frumoasă, Kendama. E timpul să devii mai serios, să treci la … „garderoba” de toamnă și să te menții în formă cu Kendama. Acum acumulezi satisfacția pentru împlinirile din sezonul trecut și plăcerea vacanțelor frumoase.

Ediția Kendama Fall vine cu 2 modele mai serioase, dar cu aceeași calitate ireproșabilă și cu același fantastic Grip:

  • Kendama Cherry Cream – colorată în rosu și bej, cu ața crem
  • Kendama Asphalt Cowboy – colorată în gri închis și gri deschis, cu ața gri închis.

4. Kendama Play Grip II Winter – Pentru zilele reci de iarnă, Kendama Winter te va ajuta să-ți încălzești mâinile și corpul, cu trick-urile descoperite peste an. În niciun caz kendama nu poate fi folosită în alte activități de iarnă, gen spart gheața, curățat/dezghețat mașina de zăpadă. Menține-te în formă și distrează-te cu prietenii și în anotimpul rece, oricum Kendama încălzește atmosfera.

Kendama Winter edition vine cu 2 modele puternice, cu același Grip calitativ:

  • Kendama Juicy Jungle – colorată în mov și verde închis, cu ața mov
  • Kendama Fresh Concrete – colorată în gri și bleu, cu ața galbenă.

jucarii jocuri kendama play grip II romanian flag5. Kendama Play Steagul Romaniei – Știm cu toții că un avantaj al Kendamelor colorate este că bila poate fi urmărită mult mai ușor în aer și, astfel poți evalua dacă faci o mișcare corectă sau nu.

Ce model, cu ce culori, ar fi perfecte pentru învățarea trick-urilor, dar și pentru participarea la compeții de Kendama, mai ales în afara țării…?!

Kendama Play Steagul României cu Grip este perfect pentru demonstrații și compeții, fiind echipat cu vopsea “sticky”, dimensiuni și greutate conform standardelor oficiale. Plus că, nu mai trebuie să precizezi de fiecare data.. “eu sunt ROMÂN!”

Echipa Giftology speră că aceste modele noi Kendama Play Grip II, sunt o surpriză plăcută pentru toți fanii Kendama și vor fi un punct de plecare pentru cei care vor să accepte provocarea Kendama.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului