Blog Giftology

Krom Kendama – modele gandite de jucatori impatimiti

Krom Kendama - modele gandite de jucatori impatimiti

În ultimii ani, Kendama și jocul cu Kendama a început să fie cunoscut și redescoperit și în afara Japoniei. S-a răspândit și a devenit din ce în ce mai popular în America, și apoi în multe țări din Europa. Datorită numărului tot mai mare de jucători de Kendama din Europa, în anul 2008, Asociația de Kendama din Marea Britanie – BKA, a organizat primul turneu, și de atunci îl organizează în fiecare an.

Mai mult, ca în majoritatea sporturilor, jucătorii celebrii încearcă să își pună amprenta pe joc, personalizând și creând noi modele. Krom Kendama s-a născut în 2012, sub tutela campionului mondial Thorkild May, Catch & Flow – World Freestyle Winners și a campionului european Philip Eldridge, având ca obiectiv producția de Kendama de cea mai înaltă calitate, atât pentru profesioniști, cât și pentru jucătorii începători. Sloganul lor este “Creat de jucători pentru jucători”. Cine altcineva să înțeleagă mai bine nevoile unui jucător de Kendama, dacă nu chiar campionii?

La Giftology, surprizele se țin lanț, fanii jocului Kendama vor avea parte de noi provocări prin apariția unor modele noi, Krom Kendama, care îți iau ochii și te invită să le încerci.

jucarii jocuri krom kendama pro1. Krom Kendama PRO – Krom Kendama PRO este cel mai nou model de Kendama, o apariție chiar din 2017. Există 6 modele de Krom Kendama PRO, ele purtând denumirea unor mari campioni, fiecare alegându-și designul Kendamei ce îl reprezintă: Thorkild, Philip, Matthew, Iji, Bonz și Fischer. Kendamele Krom PRO sunt cauciucate, fiind potrivite atât pentru jucătorii începători cât și pentru cei profesioniști.

Această kendama are o nouă formă, puțin mai mare decât o Kendama standard, dar dimensiunile au fost, cu siguranță, aprobate pentru competiții. Unele modele de Kendama sunt realizate din lemn de frasin (Thorkild May, Hiroki Ijima ‘Iji’, Bonz Atron), sau din lemn de arțar (Philip Eldridge, Matthew Ballard, Jake Fischer). Fiecare Krom Kendama PRO vine într-un săculeț foarte elegant, pe care sunt inscripționate semnăturile fiecărui campion.

2. Krom Kendama Deluxe V3 Gem – Krom Kendama Deluxe V3 Gem este cel mai revoluționar model apărut. Aceasta are un design unic datorat bilei, a cărei strălucire și rafinament impresionează pe toată lumea. Bila este vopsit în culorile celor mai spectaculoase pietre prețioase: Rubin, Safir și Smarald.

Krom Kendama Deluxe V3 Gem face parte din colecția DELUXE și este ideală atât pentru jucătorii începători, cât și pentru cei experimentați. Surprinde-ți prietenii cu spectaculoasa și eleganta Krom Kendama Gem, realizată din lemn de mahon.

jucarii jocuri krom kendama grip stripes3. Krom Kendama Grip Stripes – Krom Kendama Grip Stripes este considerat cel mai elegant model de kendama. Bila este împărțită în două culori și acoperită cu o vopsea “sticky”, ceea ce ajută atât jucătorii începători să învețe rapid trick-uri celebre, cât și jucătorii profesioniști să. realizeze trick-uri spectaculoase.

Acest model făcut din lemn de fag, se găsește în mai multe variante de culori, alb & negru, negru & bleu, portocaliu & mov, alb & verde, verde & albastru. Găsește-ți o combinație pe placul tău și învață cele mai cunoscute trick-uri!

4. Krom Kendama Pelle – Krom Kendama Pelle are un design unic realizat chiar de marele campion Thorkild May, în onoarea unui vechi prieten, Pelle Hjek. Bila din lemn de fag, este împărțită în două, partea de jos este colorată în negru, iar partea de sus are un design deosebit, în mai multe culori.

Krom Kendama Pelle este ideală pentru orice tip de jucător, începător sau avansat și este acoperită cu vopsea cauciucată perfectă pentru trick-urile mai dificile.

  • Krom Kendama Party Pelle are designul realizat pe fundal alb, folosind o tehnică unică de pictură.
  • Krom Kendama Naked Pelle are fundalul maroniu care este, de fapt, culoarea lemnului pe care s-a dat un strat de primer.

5. Krom Kendama Metallic Series – Krom Kendama Metallic reprezintă o nouă gamă a cunoscutului joc de îndemânare care a impresionat toată lumea.

Efectul metalic, auriu, alb, roz, mov, argintiu, al vopselei folosită pe bilă îi oferă o strălucire aparte. Designul acesteia a fost dezvoltat de unii dintre cei mai importanți jucători din Europa.

6. Krom Kendama Deluxe V3 Mohogany – Krom Kendama Deluxe V3 Mohogany face parte gama DELUXE, fiind unul dintre cele mai spectaculoase modele apărute până în prezent.

Vopseaua bine imprimată, pe lemn de mahon, și bine șlefuită, conferă acestei Kendama, o strălucire și o eleganță aparte. Kendama Mohogany se recomandă atât jucătorilor începători, cât și celor experimentați. Se găsește în trei variante, Mustard, Smoked și Natural.

7. Krom Kendama Rosadama – Kendama Rosadama este parte a proiectului Ragnhild May și este celebră, având un design unic, realizat de sora campionului Thorkild. Sora lui Thorkild a făcut această Kendama având-o ca muză pe pisica ei, Rosa. Bila Kendamei Rosadama este din lemn de fag și cauciucată, ajutând la realizarea trick-urilor mai dificile. Fiecare Kendama are un design unic pe care nu-l vei întâlni la nimeni.

jucarii jocuri krom kendama mimoe8. Krom Kendama Mimoe – Krom Kendama Mimoe are un design spectaculos realizat de celebra artistă de origine japonează, Mimoe.

Kendama Mimoe este realizată din lemn de fag și cauciucată, lucru care ajută la realizarea cu ușurință a trick-urilor mai grele. Krom Kendama Mimoe există sub trei modele:

  • Krom Kendama Mimoe Geometrix – culoare predominantă albastru
  • Krom Kendama Mimoe Dinos – model predominant camuflaj
  • Krom Kendama Mimoe Elephant – culoare predominantă roz.

9. Krom Kendama Grip – Krom Kendama Grip are un design unic, vopseaua “sticky” folosită oferindu-i un aspect mat, care scoate culoarea bilei (negru, bleu albastru portocaliu) în evidență, dându-i o elegantă aparte. Kendama KROM Grip, din lemn de fag european, este omologată pentru competiții.

Efectul Grip ajută jucătorii începători să învețe cât mai repede trick-urile de bază, iar pe cei profesioniști să realizeze combinații de trick-uri, care vor uimi chiar și cel mai pretențios juriu.

jucarii jocuri krom kendama spil altid altid10. Krom Kendama Spil Altid Altid – Krom Kendama Spil Altid Altid este realizată de Krom Kendama în colaborare cu un mare artist japonez, Cab Dono, care i-a dat un design special.

Această Kendama, din lemn de fag, este cauciucată ajutând jucătorii începători să învețe cât mai rapid trick-urile dificile. Este dedicată pasionaților și viitorilor campioni, altid altid însemnând mereu mereu.

Lasă-te cucerit de aceste super modele de super campioni și răsfață-te cu Krom Kendama. Poate în viitor vei crea și tu un model celebru.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului