Blog Giftology

Idei de cadouri de Mos Nicolae pentru cei mari si cei mici

Idei de cadouri de Mos Nicolae pentru cei mari si cei mici

Sfârșitul lui noiembrie este pentru cea mai mare parte dintre noi, începutul lunii cadourilor, acea lună în care ne dorim ca luminile de pe străzi și balcoane să pâlpâie tot timpul, când nu mai avem răbdare și abea așteptăm ca bradul de Crăciun să fie și la noi în casă, nu numai prin mall-uri.

Deci este perioada cănd ne pregătim să facem cadouri.

Cadourile de Moș Nicolae sunt poate acele cadouri, care evidențiază cel mai bine eroul dilematic din noi.

Moș Nicolae a fost un mare dăruitor și pentru că deja am intrat în luna cadourilor, toată lumea simte o bucurie în a face cadouri, iar piața te îmbie și te trage de mânecă. După ce l-ai luat pe primul, îți revine instinctul de conservare și realizezi că ar trebui să păstrezi cadourile mai sofisticate pentru Crăciunul care urmează, că poate nu mai găsești ceva la fel de grozav.

Oricum trece și Moș Nicolae … și de a doua zi istoria se repetă.

Dar nu ne plângem, fiindcă ne place și ne place mult.

Dacă nu aveți soluțiile cele mai bune la voi, nu vă panicați și căutați la Giftology, unde găsiți cele mai haioase și inspirate cadouri de Moș Nicolae.

mos nicolae cadouri masinute telecomandaSă începem cu mașinuțele cu telecomandă ce vor face mare plăcere celor mici, care de la înălțimea celor șase ani sau ceva mai mult, de mult își doresc să conducă mașina de departe și chiar s-o urce pe perete.

  • Mini mașinuță cu telecomanda Q2 Turbo Racer este o minunată mașină cu telecomandă, ce măsoară doar 5 centimetri, fiind foarte ușor de utilizat și configurat. Deși este mică, pare ciudat, dar chiar poate sări de pe rampă datorită suspensiilor de la roțiile din față. Tastatura de control este ușor de folosit, mișcând vehiculul înainte – înapoi, la stânga și la dreapta, cu o funcție de turbo boost.

Încărcați mașinuța în numai 5 minute, utilizând cablul de încărcare ascuns în ușa laterală.

Pentru a face totul mai interesant, ea vine la pachet cu mini conuri, pentru trafic, pe care le poti folosi în realizarea unui traseu cu obstacole.

  • Mașina cu telecomandă care merge pe pereți este minunată pentru cei cărora își doresc să continue cursa de pe podea, pe pereți sau chiar și pe tavan, concurând într-o cursă atipică. Trebuie să vă dovediți măiestria și pe pereți.

Mașina este dotata cu tracțiune 4 x 4, faruri cu LED și funcționează pe bază de aspirație. Telecomanda tri-band o controlează prin tehnologie cu infraroșu. Trebuie doar să o pui pe perete, ea se lipește de el și nebunia începe. Mașina este disponibilă în 4 culori, roșu, negru, albastru închis și albastru deschis.

  • Mașinuța cu telecomandă Buggy este o mașină ușoară, nu foarte scumpă, de viteză, construită pentru a satisface apetitul celor ce vor să dirijeze cu ajutorul telecomenzii o mașină de curse.

Construită din PVC dur, această mașinuță este foarte rezistentă la ciocniri, impacturi sau salturi. Controlerul cu patru canale îți oferă controlul deplin asupra acestei frumuseți, cu direcții directe înainte, înapoi, stânga și dreapta, și o viteză maximă impresionantă de 20 de kilometri pe oră. Vine la pachet alături de conuri pentru a crea un traseu cu obstacole.

Trebuie să nu excludem aici, posibilitatea apariției de conflicte în familie, între propietarul de drept al jucăriei și tatăl acestuia, care va profita de orice moment pentru a-și dovedi abilitățile.

Pentru cei mai mari de șapte ani, băieți sau fete, amatori de spațiu, rachete și roboți, viitori fani Star Wars sau Star Trek, un kit de construcție pentru mai mulți roboți poate fi un cadou nemaipomenit de atrăgător.

  • Kitul de construcție roboți spațiali 7 în 1 este un produs care funcționează pe bază de lumină solară și care are rolul de a educa copiii cu privire la surse alternative de energie, robotică și principii de construcție 3D. În același timp, îi ajută pe copii să își dezvolte creativitatea și imaginația, mai ales cu privire la explomos nicolae cadouri kit constructie roboti spatialirarea spațială, construind unul din cele 7 modele de roboți. Cele 7 modele sunt astronaut, câine spațial, explorator spațial, rover spațial, robot spațial, stație spațială și navetă spațială.

Kitul este format din piese din plastic care se îmbină fără a necesita instrumente de lipit sau lipici. Lumina solară va face roboții să se miște în diferite moduri, în funcție de robotul construit. În cazul în care vreți să vă bucurați de roboți și în interiorul casei, pe lumină slabă, aceștia funcționează și pe bază de o micro-baterie, reîncărcabilă inclusă în pachet. Această micro-baterie poate fi încărcată printr-o baterie simplă AA, neinclusă în pachet, sau prin panoul solar.

  • Kit construcție T3 roboți solari 3 in 1 este un produs ideal pentru cei ce vor să nu mai folosească doar bateriile ca sursă de energie. Setul de roboți este cu încărcare solară. Roboțelul se transformă atât într-un tanc, cât și într-un scorpion. Pentru a-l transforma, trebuie urmate instrucțiunile încluse în pachet.
  • Kit construcție T4 roboți solari 4 în 1 este un set de construcție de roboți cu alimentare solară, în funcție de dorință putând construi o insectă, un T-rex, un driller sau un robot. Kitul T4 este perfect pentru copilul începător în ale roboticii, tocmai pentru că are piese mai mari și asamblarea este mai facilă. Funcționând pe bază de lumină solară, nu va fi necesară cumpararea bateriilor, așa că distracția nu se va termina niciodată.

Este o frumoasă ocazie de a descoperi plăcerea construcției de roboței împreună cu micul tău specialist. Tot de construit sunt și seturile VEX Robotics, unde poți imagina tot felul de mașinării, de la catapultă sau balista antică, la mașini de cursă de ultimă oră. VEX Robotics este una dintre cele mai populare companii în industria seturilor de construcții. Misiunea lor este să îi provoace pe copii să creeze un robot funcțional care, mai apoi, să devină unul din produsele companiei.

  • Kit construcție catapultă VEX – 3 în 1 este unul dintre cele mai inovatoare seturi de construcție, este cel al catapultei. Acest kit provoacă jucătorul să construiască o catapultă în trei feluri diferite. Catapulta vine la pachet și cu două bile. Pentru o mai bună precizie și pentru a regla distanța de aruncare, catapulta este dotată cu un troliu și un clicket. Atunci când troliul este întins la maxim, bila poate ajunge chiar și la trei metri distanță.
  • Kit construcție mașină de curse VEX – 3 în 1 este cadoul ideal pentru copilul tău pentru că, în timp ce construiește mașina, el poate învăța mecanismul aflat în spatele unei mașini de curse și își poate testa dexteritatea, îndemânarea și precizia. Kitul permite construirea a trei modele diferite de mașină din peste 180 de piese din plastic, inclusiv roți și rulmenți. Pentru această mașinuță nu sunt necesare baterii, ci trebuie doar trasă în spate, pentru ca aceasta să meargă cu viteză.
  • Kit construcție arbaletă VEX – 3 în 1 este unul dintre cele mai populare produse VEX. Acesta oferă posibilitatea construirii, din peste 150 de piese, a unei mici arbalete ce poate arunca săgeți la o distanță de aproximativ 4,5 m. Există trei posibilități diferite de a construi arbaleta, singurul lucru care conteaza fiind îndemânarea jucătorului.

mos nicolae cadouri jocuri logice perspicacitate puzzlePrimul pas în lansarea săgeților, incluse în pachet, este amplasarea lor în locul special amenajat, stabilirea distanței și înălțimii, printr-o rotiță, și apoi lansarea.

Jocurile de perspicacitate sunt acele jocuri ce vor antrena inteligența și vor trezi interesul pentru rezolvare, tuturor copiilor de +4 ani, dar mai ales părinților lor. Din multe puncte de vedere acestea sunt cadouri ideale pentru Moș Nicolae, fiind propice pentru orice vărstă, fiind foarte provocatoare și nu foarte scumpe.

  • Puzzle-ul din metal Mayhem reprezintă o serie de jocuri de îndemânare și inteligență, de la cele mai ușoare ale nivelului 1, la cele mai grele ale nivelului 3, cu ajutorul cărora te vei perfecționa în astfel de probleme.

Nivelul 1 – Potcoavele reprezintă un puzzle ce este realizat din doua potcoave unite și un inel aflat în mijlocul acestora. Provocarea este scoaterea inelului și apoi punerea lui la loc.

Nivelul 2 – Bumerangul este un puzzle format dintr-un bumerang și trei inele, unul mai mare și două mai mici. Provocarea constă în scoaterea inelului mare, iar apoi punerea acestuia la loc.

Nivelul 3 – Ghearele sunt formate din trei perechi de gheare identice, unite intre ele. Rezolvarea jocului înseamnă separarea acestora, însă marea provocare este, dupa desfacere, punerea lor în poziția inițială.

  • Puzzling Professors 4 x Metal Set conține 4 puzzle-uri de diferite forme și grade de dificultate pentru a vă testa răbdarea, dexteritatea, perseverența și concentrarea de care e nevoie în rezolvarea lor. Profesori Brain Baffler, Mind Muddler, Sense Sizzler și Egg Head vă provoacă la rezolvarea testelor Gheare, Clește, Piramidă și Inele.
  • Ultimate IQ Test – set 3 metal este un alt test de răbdare, dexteritate și concentrare, ce conține trei puzzle-uri cu grade de dificultate diferite. Setul conține și un test printat cu 25 de întrebări ce trebuie rezolvate în 30 de minute.
  • Ultimate IQ Test – set 4 metal conține patru puzzleuri din metal, cu grade diferite de dificultate, cadou ce cu siguranță va provoca toată familia la o rezolvare grabnică. Și acest set conține un IQ test cu 25 de provocări ce trebuiesc rezolvate în 30 de minute.

Seria Ultimate IQ Test include atât cele mai bune puzzleuri clasice dar și cele mai noi și interesante modele, prezentate într-un ambalaj premium.

mos nicolae cadouri instrumente multifunctionaleCând vrem să facem un cadou mai neutru, fără pic de angajament, dar al cărui impact să vină din utilitate, o sculă multifuncțională de la Giftology este totdeauna o alegere fericită

  • Pixul multifuncțional Batman conține în afara pixului, șurubelnița cu cap plat cât și în cruce, o nivelă cu bulă pentru verificarea orizontalității, o riglă de 7 centimetri și un stilus pentru tastare pe telefon sau tabletă.
  • Pixul multifuncțional 6 instrumente în 1 este prevăzut cu două șurubelnițe, una plată și una în formă de stea, o nivelă cu bulă de aer și o riglă în inch și centimetri. Dimensiunile mici și multifuncționalitatea sa îl face indispensabil în călatorii sau chiar în rucsacul pe care îl cari zilnic după tine. Este disponibil în trei culori, negru, galben sau argintiu
  • Pixul multifuncțional 12 instrumente în 1 conține fierăstrău, pensetă, perforator, pilă, lame scurte și lungi, șurubelniță cu profil lat și în stea. Toate aceste instrumente sunt „ascunse” sub forma unui pix.
  • Brelocul multifuncțional 6 în 1 este un breloc în care s-au strâns șase unelte, care nu vor deranja dacă îl bagi în buzunar sau îl agăți la chei, datorită dimensiunilor sale. Acesta conține un clește, un tăietor de fire, o pilă, două șurubelnițe și un cuțit, toate acestea puse pe un inel de breloc.

Cum credeți că vor fi acum, cadourile de Moș Nicolae? Nu vor fi foarte complicate, dar vor fi inspirate și vor anunța magia Crăciunului, vor face mare plăcere copiilor, iar celor mari le vor aduce aminte de frumusețea copilăriei.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului