Blog Giftology

Sfantul Andrei: Idei de cadouri pentru el si ea

Sfantul Andrei: Idei de cadouri pentru el si ea

Până la Crăciun pare că ar mai fi ceva timp, dar este foarte limitat și stresant.

De ce? Abea am scăpat de cadourile pentru Mihail și Gavril, și apar altele.

În afară de Sfântul Nicolae și cadourile pentru el, la începutul lui decembrie, în preziua națională, este și Sfântul Andrei. Alți bani, altă distracție. Atât Andreea cât și Andrei. Probleme. Sunt și mici și mari, dar mai ales, sunt și mulți.

Din lipsă de imaginație, îmi voi rezolva cadourile și de data aceasta ajutat de cei de la Giftology, pentru că sunt verificați, au idei multe și vesele, chiar trăsnite, și mai ales surprinzătoare.

Pentru început. Pentru a putea da drumul la distracție, ar trebui să încercăm sa îi destrăm pe sărbătoriți, cu un cadou haios pentru reducerea stresului  în zonă.

  • Plastilina inteligentă – este poate unul din cadourile care se potrivește peste tot, și la ea, cât și la el, și peste 8 ani, dar și după 68 de ani, este un cadou perfect.

Plastilina inteligentă are diverse caracteristici interesante, se modelează, se rupe, se întinde, se sparge, motiv pentru care nu a fost folosită niciodată pentru uz industrial. Plastilina inteligentă înglobează proprietăți fizice ale diferitelor materiale, putând fi magnetică, fosforescentă sau își poate schimba culoarea.sfantul Andrei cadouri el ea plastilina stres

Cu plastilina inteligentă puteți interacționa în orice fel doriți. Plastilina profesorului Pengelly este minunată pentru o minte creatoare, dacă faceți forme, sau doar vă țineți mâinile ocupate, frământând între degete.

Aveți douăsprezece culori și tot atâtea opțiuni pentru a alege plastilina inteligentă. Toate au în comun faptul că nu se usucă niciodată, ceea ce înseamnă distracție nesfârșită și reducerea stresului:

  • Albastru cobalt devine magnetic și include magnet.
  • Cameleon magmă este purpuriu, dând iluzia optică de schimbare a culorii.
  • Cameleon roșu topit dă de asemenea iluzie optică de culoare schimbătoare.
  • Fosforescentă strălucește în întuneric, ca un neon întunecat galben.
  • Plastilina magnetică devine magnetică, ca și cea aurie
  • Purpuriu radiant are reacție termică, modificându-și culoarea când este expusă la căldură.
  • Roșu aprins se modifică la galben când este expus la zgomot.
  • Verde și albul hiper reactiv UV își modifică culoarea când este expusă la lumină UV.
  • Rozul strălucitor unicorn are o strălucire magică, la fel ca un unicorn.

Printre Andreii aștia, mulți sunt preocupați de muzică, unii o ascultă alții chiar o cântă ca să-i chinuie pe ceilalți. În cazul asta aveți mare noroc, la Giftology găsiți cadoul perfect, indiferent dacă este pentru cei ce ascultă sau cei ce se vor să fie ascultați.

  • Boxa interactivă portabilă – Monkey Music – este ideală pentru sfantul Andrei cadouri el ea boxea asculta muzica preferată dintro boxă foarte ”drăgălașă”. Această maimuță funky va dansa de-a lungul melodiilor tale toată ziua. Pur și simplu conectați RED5 Magic Music Monkey la portul căștilor aparatului folosind cablul furnizat. Acesta nu numai că este o boxă, el își mișcă capul, asemenea unei persoane ce se bucură de muzică, unele mișcări rivalizează chiar cu a celor mai buni dansatori. Arată și se simte ca o jucărie moale pentru copii mici sau bătrâni.

Maimuțica funcționează pe bateriii, neincluse, sau încărcată printr-un cablu micro USB și este compatibiliă cu orice model de MP3 player sau telefon, jack-ul fiind de 3.5 mm.

  • Boxa Hexagon Bluetooth Color Changing – are un stil și un design rafinat, furnizează o strălucire ambientală liniștitoare, care are secvențe prin bleu, purpuriu, roz, roșu, verde, galben și alb, toate culorile curcubeului, pentru a produce o strălucire ce se potrivivește melodiilor.

Conectați-vă utilizând telefonul smartphone, PC, MP3 sau MP4, utilizând bluetoothul, card SD sau AUX, pentru a vă bucura de un sunet uimitor la apăsarea unui buton. Acest difuzor stereo puternic de 5W oferă, de asemenea, unități dual magnet și difuzoare de înaltă eficiență pentru a crea o calitate fantastică a sunetului, oriunde te duci.

Această boxă poate funcționa până la 4 ore fără oprire din momentul în care este încărcată complet și, evident, permanent, atunci când este conectată prin USB la laptop pentru a te bucura ore în șir de muzica ta preferată.

Este cadoul perfect pentru oricine asculta muzică, mai ales datorită portabilității ei.

  • sfantul Andrei cadouri el ea boxe microfonMicrofon karaoke cu boxă integrată – este pentru cei ce au voce sau, pur ți simplu, nu au, dar nu le pasă. Este ideal pentru a cânta sub duș sau spre ”relaxarea” vecinilor. Cu acest gadget uimitor esti pregătit pentru nopți de petrecere amuzante împreună cu familia sau prietenii tăi. Datorită boxei integrate poți da play tuturor pieselor de pe telefonul tău mobil și prin apăsarea unui buton, vei putea să cânți alături de vocile melodiilor tale preferate.

Microfonul se remarcă prin calitatea extraordinară a sunetului, astfel încât spectacolul tău să fie unul reușit, potrivit pentru petrecerile cu prieteni și nu numai. Microfonul poate fi conectat la telefon prin bluetooth sau printr-un cablu existent în pachet.

Acest microfon este compatibil cu iOS și Android. Totodată, pentru a fi folosit pe laptop sau desktop, acesta vine la pachet cu un jack de 3.5 mm și un cablu micro USB. Mai mult, microfonul oferă și posibilitatea încărcării telefonului la el, asemenea unei baterii externe.

 Dar printre Andrei, foarte mulți sunt cei ce se relaxează prin joacă și se relaxează mult. Cu aceștia nu este foarte greu să găsești un cadou potrivit. Sunt totodată și iubitori de tehnologie, nu numai de distracție. Pentru ei trebuie să fie incitant pentru că adrenalina nu le permite nici o pauză. La Giftology asemenea cadouri sunt chiar ușor de găsit. Uite niște exemple:sfantul Andrei cadouri el ea boxe masina zbor telecomanda

  • Mașină pentru acrobații cu telecomandă – este una dintre cele mai spectaculoase mașinuțe cu telecomandă, este cea dedicată acrobațiilor. Aceasta are o constructie specială, pe trei roți, ce îi permite șoferului să execute trickuri, rostogolindu-se chiar și la 360°.

Nu există nici o îndoială despre cât de distractive pot fi aceste jucării ce poate executa o tonă de mișcări care pot duce de la 0 – 100% nebunie în timp record.

Cu un design cu trei roți, mașina de cascadorie oferă distracție nelimitată în sufragerie, în grădină sau pe asfalt. Echipată cu anvelope de cauciuc, cu o telecomandă ușor de folosit, puteți trimite cu ușurință această mașină la viteze mari, rotindu-se spre stânga sau spre dreapta, sau rotindu-se 360°. Se mișcă foarte ușor și cu control multidirecțional, cu funcții complete, fiind potrivită pentru oricine, în vârstă de opt ani și peste, această mașină nebună este tricksterul perfect.

  • Drona controlabilă prin mișcarea mâinii „Motion Control Drone Red5 – este o foarte plăcută surpriză pentru iubitorii de tehnologie și adrenalină. Cu o dronă distracția este totală, singurul impediment, atât dificil cât și frustrant, poate fi zborul pâna când acesta este bine stăpânit.

„Motion Control Drone Red5” prezintă un nou fel de a zbura, telecomanda este foarte asemănătoare unui mouse, pe care îl conduci prin mișcarea mâinii tale. Mutați mâna la stânga și drona zboară spre stânga. Înclinați-vă mâna înainte și drona zboară înainte. În cel mai scurt timp, veți crede că zburați de ani de zile sau ați moștenit unelsfantul Andrei cadouri el ea dronae abilități de Jedi, după ce ați vizionat Star Wars.

Decolarea și aterizarea sunt floare la ureche. Pur și simplu apăsați butonul din partea laterală a telecomenzii și decolați. Apăsați-l din nou și aterizați, fără un impact.

Drona are o caracteristică minunată prin care își păstrează în mod automat înălțimea de zbor. Asta înseamnă că te poți concentra pe unde vrei să meargă, fără să te îngrijorezi că zbori prea înalt sau în afara razei de acoperire, sau prea jos și lovești podeaua. Pentru uimitoare răsuciri de 360°, pur și simplu împingeți trăgaciul lateral al modului „fără cap” și urmăriți cu uimire cum reușiți magia.

„Motion Control Drone Red5” este atât de incredibil de ușor de folosit, încât va trebui să te străduiești să-l prăbușești.

 Printre Andrei, ei sau ele, cu siguranță ați întâlnit și mari iubitori de filme, în principal amatori de filme, urmărite la mall, unde au găleata de floricele și litru de cola atașat scaunului. Pe aștia, în general, nici ultimul tip de home-cinema sau boxe surround nu-i aduce acasă, poate doar o pungă de floricele. Iar cei de la Giftology au prins ideea unui cadou ideal.

  • Aparat vintage de popcorn – este cadoul ideal pentru cinefilii ce nu se pot bucura de un film dacă nu este „dublat” de găleata de popcorn. Acest aparat prepară popcornul rapid, într-un stil elegant și spectaculos, sănătos și fără ulei. Te poți distra fără masură, dar în acelaș timp poți lasă totul, deci și distracția pe seama copiilor. Este perfect să-i vezi jucându-se la floricele.

Distracția este perfectă, îți trebuie doar o priză, o cană de boabe de porumb pentru floricele. După ce adăugați boabele în mașină, porniți mașsfantul Andrei cadouri el ea aparat vintage popcornina și așezați un castron destul de mare în fața mașinii. Nu furați în timp ce mașina produce. Nu este cinstit față de ceilalți. La sfârșit adăugați sare, unt topit, usturoi sau ce mai găsiți pe net și pare că v-ar place.

Aparatul este foarte ușor de spălat cu un burete sau cu o lavetă, motiv pentru care nu se recomandă introducerea lui în mașina de spalat vase sau punerea sub jetul de apa. Micul aparat vine la pachet cu un instrument de măsurat și cu instrucțiuni de folosire.

  • Aparatul pentru vată de zahăr –  este cadoul ideal pentru copii, de orice vârstă ar fi ei, care la film au nevoie de vată de zahăr în loc de popcorn, sau chiar lîngă.

Ce poate ridica moralul în momentele dificile, mai mult decat o vată de zahar dulce și pufoasă? Recomandarea este un aparat de facut vată de zahar. Mai mult, acest aparat scoate toți copii de pe unde sunt, devenind atracția principală.

Aparatul este foarte simplu de folosit dacă ai o priză în apropiere, pui zahărul în locul special, iar aparatul începe să producă vata de zahăr. Dupa ce vata de zahăr a inceput să se strangă, o poți lua cu un bețișor de lemn pentru a o savura. Aparatul este foarte ușor de folosit chiar și de copii, dar numai sub supravegherea unui adult.

Cu acest aparat poți transforma zahărul granulat sau zahărul pudră într-o vată pufoasă și delicioasă, iar noua tehnologie cu halogen îți prepară vata de zahar într-un timp foarte scurt. Împreună cu zahărul, în aparat se pot introduce coloranți alimentari pentru a prepara vată de zahar în culori spectaculoase.

Aparatul pentru vată de zahar este foarte ușor de spălat cu un burete sau cu o laveta, motiv pentru care nu se recomanda introducerea lui în mașina de spalat vase sau punerea sub jetul de apa.

Cum am încercat să explic de la început, dacă stii unde să cauți, adică la Giftology, indiferent ce Andrei ai de sărbătorit, distracția va fi maximă, iar cadourile pe măsură.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului