Blog Giftology

Idei originale de cadouri experiente

Idei originale de cadouri experiente

Foarte important este ca atunci când faci un cadou să-l faci cu simț de răspundere. Mai precis, cadoul pe care îl faci trebuie să nu-ți placă numai ție, trebuie să încerci să transmiți ceva celui care îl va primi. Un cadou ideal ar fi acel cadou care să se muleze perfect pe dorințele și personalitatea celui ce primește cadoul. Noi îți sugerăm cadouri experiente pentru momente de neuitat.

Dar mai mult decât ideal ar fi acel cadou, care printr-o potrivire inexplicabilă, să trezească amintiri sau un gen de declic care să ducă la crearea unui hobby sau ca să fim și mai aroganți, să fie acel cadou experiență care să declanșeze începutul unei noi colecții.

1. Cadouri – experiență mai adevărate ca dronele nu există. Sunt o experiență de mult imaginată pentru iubitorii de tehnologie și o experiență necesară pentru piloții din noi. Cu drona experiența începe în spațiile mici ale casei și sfârșește cu siguranță în soarele de afară a acestei primăveri ușor ciudate. Bineînțeles că nu în zilele cu vânt.

  • Mini drona T101 cu camera video HD este un quadcopter ce poate zbura atât în interior, cât și în aer liber, foarte potrivit pentru orice nivel de zbor (junior, intermediar sau avansat). Este mică, însă are caracteristici incredibile și este dotată cu o cameră HD incorporată, precum și cu un card Micro SD.
  • Drona controlabilă prin mișcarea mâinii este o surpriză plăcută pentru iubitorii de tehnologie. Cu această dronă, distracția este garantată. Singurul impediment poate fi zborul, până ce acesta este bine stăpânit. Telecomanda este asemănătoare unui mouse, pe care o conduci prin mișcarea mâinii tale.
  • Drona set de construcție este cadoul ideal pentru un iubitor de tehnologie, dar și de construcții. Drona se construiește din 54 de piese asemănătoare pieselor de Lego. Pentru a controla drona nu este nevoie de o telecomandă specială, ci doar de o aplicație pe care o poți descărca pe telefonul mobil.

2. Kiturile de construcție VEX nu sunt doar cadouri – experiență, sunt și creatoare de dependență. Nu este numai plăcerea de a asambla o construcție după planul din capac, dar și acea incitare de a încerca să inițiezi un nou program la care amprenta personală să-ți dea satisfacție.

  • Kit construcție catapultă VEX – 3 în 1 este unul dintre cele mai inovatoare seturi de construcție, cel al catapultei. Acest kit provoacă la construirea unei catapulte în trei feluri diferite. Pentru o mai bună precizie și pentru a regla distanța de aruncare, catapulta este dotată cu un troliu și un clicket.
  • Kit construcție mașină de curse VEX – 3 în 1 este cadoul ideal pentru că, în timp ce construiește mașina, copilul poate învăța mecanismul unei mașini de curse și își poate testa dexteritatea, îndemânarea și precizia. Kitul permite construirea a trei modele diferite de mașină din peste 180 de piese din plastic, inclusiv roți și rulmenți.
  • Kit construcție arbaletă VEX – 3 în 1 este unul dintre cele mai populare produse VEX, oferind posibilitatea construirii, din peste 150 de piese, a unei mici arbalete ce poate arunca săgeți la o distanță de aproximativ 4-5 m. Există trei posibilități diferite de a construi arbaleta, singurul lucru care contează fiind îndemânarea constructorului.

3. Hobby-urile sunt în general acele experiențe care vin la orice vârstă și ne vor hrăni timp îndelungat cu vise și speranțe. Spre exemplu, pentru pasionații de aviație o colecție de obiecte zburătoare reprezentând o trecere în revistă a istoriei aviației, le va da o satisfacție deplină.

  • Frații Orville și Wilbur Wright au reușit pentru prima oară în istoria aeronauticii să efectueze un zbor dirijat cu un aparat de zbor cu motor, mai greu ca aerul, înălțându-se la 6 m, pe o lungime de 36 m, timp de 12 secunde pe o plajă din Carolina de Nord. Avionul fratilor Wright s-a numit Kitty Hawk.
  • Zeppelinul Graf a fost folosit drept navă comercială între 1928 si 1937, având la activ 590 de zboruri și mai mult de un million de mile. Viteza maximă pe care o putea atinge era de 128 km/h, avea 2650 cp și putea duce o încărcătură de până la 15 tone.
  • Avionul Mitsubishi Zero a fost avionul de vânătoare japonez din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, fiind considerat cel mai capabil avion de vânatoare, ținându-se cont de manevrabilitatea sa și de distanța pe care o putea parcurge.
  • Proiectat sub supravegherea lui Roy Chadwickal de la firma A.V. Roe, Bombardierul Lancaster a fost avionul cel mai încununat de succes din rândul „cvadrimotoarelor grele” în Comandamentului avioanelor de bombardament RAF din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.
  • AH-64 Apache este un elicopter cu reacție rapidă, conceput pentru a lupta și supraviețui în timpul zilei, nopții și în condiții meteo nefavorabile în întreaga lume.Este dotat cu rachete Hellfire. De asemenea, este capabil de angajare in lupta cu mitraliera M230 de 30 mm și rachetele Hydra 70.

Dar aici diversitatea ne ajută să avem cadouri – experiment pentru mulți colecționari. Cei cărora istoria navigației le-a infierbântat mintea găsesc corăbii și vapoare, pasionații de călătorii sau de arhitectură au propria colecție, și este loc destul pentru pasionații Star Wars, Transformers sau eroi Marvel.

4. Un tip foarte popular de amuzament în parcurile de distracții îl reprezintă montagne russeul sau roller coasterul, care este un traseu de cale ferată suspendată, proiectată cu torsiuni, curbe strânse, pante abrupte și, uneori, pante inverse. Marea lor majoritate sunt circuite închise.

Conceperea și construcția de machete ale unor astfel de trasee a ajuns să fie o experiență palpitantă, care să pună mult la incercare creativitatea și spiritul tehnic al celor implicați. Nevoia de precizie, acuratețe tehnică și chiar meticulozitate dau un plus de plăcere în construcție, mai ales că foarte mici modificări pot produce mari schimbări de viteză și deci forțe modificate. Într-o astfel de machetă de roller coaster o bilă metalică se aventurează pe un circuit cu lifturi, balansoare și bifurcații, traseul repetându-se la infinit. Asamblarea traseului cere nu nu mai o exactă urmărire a planului, dar și răbdare, grijă și chiar timp de muncă ce poate ajunge la ore, funcție de nivelul de dificultate al jocului ales.

Și acest Space Rail – kit construcții roller coaster poate fi trecut la cadourile experiență nu numai pentru satisfacția finală ce o crează, dar și pentru că te face dependent. Experiența căpătată la rezolvarea unui traseu va duce la creșterea creativității și deci la apariția unor noi circuite. Jocurile de nivele diferite sunt compatibile între ele făcând posibilă apariția de circuite mult mai spectaculoase.

5. Un alt cadou care poate deveni o experiență specială și crea un nou hobby, în cazul în care acesta nu există deja, este fotografia și filmul pe care le putem face cu smartphonul din dotare. Este lesne de înțeles că nu vom ataca „pasiunea pentru selfie-uri”, ci vom vrea să creem alte dependențe cu aceste cadouri experiențe ce pot fi atașate smartphone-ului nostru.

  • Lentilele adaptoare Wide Angle sunt soluția ideală când vrei să captezi momente cu prietenii tăi, dar cadrul telefonului este prea mic și nu „încap” chiar toți. Lentilele vor funcționa ca un obiectiv super-angular, iar clama de prindere din plastic va evita zgârierea sau deteriorarea telefonului. Clama de prindere este compatibilă cu aproape toate modelele de telefoane.
  • Lentile Fish Eye te vor ajuta în realizarea unor poze speciale, care par făcute într-un glob. În aceste poze va „încăpea” tot ce este în jurul tău.
  • Telescopul Discovery este capabil să creeze amintiri spectaculoase cu zoomul său x10, prin fotografii extraordinare sau videouri speciale. El vine la pachet cu un mic trepied pe care îți poți pune telefonul, asigurând o calitate fotografiilor. Telescopul este ideal în orice călătorie.
  • Cu siguranță, măcar o dată în viață, ai dorit să faci o filmare. Noua extensie pentru telefon 3D Film Maker este ideală pentru așa ceva. Aceasta se atașează pe camera telefonului și te ajută să realizezi filmulețe spectaculoase pe care să le poți viziona ulterior cu orice Ochelari VR, neincluși în pachet.

Sigur nu veți mai avea probleme cu feedback-ul după ce vă veți orienta către aceste cadouri experiență, surprinzătoare și haioase. Contează imaginația și dorința de a face un cadou din suflet. Pentru mai multă inspirație, citește alte articole din categoria Idei de cadouri.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului