Blog Giftology

10 cadouri pentru pasionatii de filme cu supereroi

10 cadouri pentru pasionatii de filme cu supereroi

Îți plac filmele cu supereroi sau ai prieteni la fel de pasionați? Avem numai vești bune din partea producătorilor de filme. Marile studiouri pregătesc în continuare surprize, eroi precum Batman, Spider-Man, Iron Man, Superman, Captain America sau Wolverine își continuă poveștile. De ce nu am avea și idei de cadouri pentru pasionatii de filme cu supereroi?

De mici ne facem idoli din diverse personaje învingătoare, din filme, din cărți… și dacă ne întreabă cineva, ce vrem să fim când vom fi mari, toți vrem să fim Superman, Iron Man, Batman, Spiderman… Avem nevoie de supereroi care să ne scoată din banal și care să ne permită să sperăm.

Recunosc, pe vremea mea supereroii erau alții (Robin Hood, D’Artagnan, Merlin…), puțin mai umani, dar tot cu puteri extraordinare. Dar, și atunci și acum, toți am vrea câte o bucățică din ei, măcar un tricou. Dacă nu avem eroi în lumea reală, măcar pe tricouri sa ni-i punem…

Echipa Giftology vă poate ajuta cu idei de cadouri inedite și amuzante, pentru prietenii tăi pasionați de filme cu supereroi. Garanția calității acestora, fiind asigurată de licența originală.

1. Lampa Batman Hero – Personajul de benzi desenate Batman, a apărut pentru prima dată în anul 1939 și de atunci până în prezent a devenit unul dintre cei mai iubiți supereroi. Filmele din seria Batman, cu actori de succes și efecte speciale deosebite, nu au făcut decât să îi crească popularitatea. El este atât de îndrăgit, deoarece nu deține nici o superputere, dar reușeste să îi înfrângă pe răufăcătorii din Gotham City, în urma unor antrenamente grele.

Batman obișnuiește să-și petreacă majoritatea timpului în întuneric, să-i protejeze pe oamenii aflați în primejdie. Așa că dacă îți este frică de întuneric, sau pur și simplu dorești să creezi o atmosferă specială, îți recomandăm lampa cu proiecție Batman. Aceasta îți va lumina nopțile și va crea o atmosferă feerică.

2. Batman – Semnul lui Batman – Dacă îti place să montezi singur diverse lucruri pe care le colecționezi, în acest caz, vei fi cucerit de colectia de miniaturi din metal (Metal Earth). Bat-Signal-ul a apărut în aproape toate interpretările „poveștii” lui Batman, ca un proiector pentru semnalarea primejdiei, special modificat cu simbolul stilizat al unui liliac.

Acesta proiecta pe cer sau pe clădiri emblema faimosului super-erou, fiind și o armă de intimidare psihologică a numeroaselor personaje negative din Gotham City. Iar dacă ești fan Batman, Bat-Signal-ul va deveni primul dintr-o colecție de miniaturi de metal pe tema Batman.

3. Batman – Batmobil 1989 – Ai visat vreodată că te plimbi cu unul din batmobilele francizei Batman? Această miniatură din metal reprezentând Batmobil 1989, poate fi unul din cadourile cele mai haioase pe care le poate primi un fan Batman. Batmobilul este modul principal de transport al lui Batman. Vehiculul este unul din elementele cele mai descurajatoare pentru persoanejele negative, din tot arsenalul super-eroului.

Batmobilul varianta din 1989 este numit de către cunoscatori ” Keaton – mobil”, după Michael Keaton, actorul care îl joacă pe Batman / Bruce Wayne în filmele de la acea vreme și este una din cele mai cunoscute variante ale faimosului vehicul.

4. Cana Batman vs Superman – Fan Batman? Fan Superman? Perfect. Doi dintr-o lovitură… Batman si Superman sunt cei mai cunoscuți eroi DC. Batman este protectorul orașului Gotham, iar Superman este protectorul orașului Metropolis. De-a lungul anilor cei doi au colaborat în numeroase rânduri făcând parte din Liga Dreptații. Filmul Batman vs Superman – Dawn of justice surprinde întâlnirea celor doi, pentru prima dată.

Cana imprimată cu celebra combinație de sigle a ambilor eroi va încânta diminețile cu băutura preferată pe orice fan, și va crea un prilej de conversație. După ultimul film regizat de Zack Snyder, Dawn of Justice, cred că tot Batman e mai tare…

5. Lampa Superman – Pentru cei care iubesc filmele din franciza Superman, logo-ul Superman este foarte popular. Superman este cel mai puternic supererou DC Comics. Acesta provine de pe planeta Krypton. Simbolul de pe pieptul costumului său, celebrul S, despre care toată lumea crede că vine de la Super, este de fapt simbolul Casei de El, una dintre cele mai influente case de pe planeta sa natală.

Cu lampa Superman poți avea în casă celebrul “S”, care să iți lumineze nopțile întunecate. După ce vei închide becul și aceasta va începe să lumineze, poți visa că Superman te veghează în noapte. Asta dacă ești copil, pentru adulți va fi doar o invitație la un somn cu vise.

6. Perna superman – Această pernă este un obiect de design inedit, un cadou haios, potrivit pentru orice fan al francizei Superman. Fie că faci parte din categoria celor ce se cred supereroi, fie că vrei să-ți impresionezi invitații cu un obiect de design inedit, perna Superman este un „must-have” pentru orice fan al faimosului personaj! Poate fi și cadoul potrivit de „casă nouă” pentru prietenii pasionați de filme cu supereroi.

7. Marvel – Iron Man – Colecția de miniaturi din metal (Metal Works), nu își dezminte diversitatea și ne mai surprinde încă o dată cu supereroul Iron Man. E mai dificil când îmbini piesele de metal, dar rezultatul merită tot efortul.

Iron Man (Tony Stark) este un supererou fictiv, care apare în cărțile de benzi desenate americane publicate de Marvel Comics. Personajul atinge cote de popularitate nebănuite, după ce este jucat de Robert Downey Jr., în franciza Iron Man, și după efecte speciale reușite, care pun în valoare armura robotică și alte dispozitive folosite de acesta.

8. Termos Iron Man – Termosul Iron Man este ideal pentru transportarea ceaiului sau a cafelei atunci când ești în întarziere și nu ai timp să le savurezi acasă sau când te pregătesti de o călătorie lungă și obositoare.

Cu acest termos vei atrage toate privirile ca un supererou! Și poți să te gândești că poate și Iron Man, înainte de a salva lumea, are nevoie pentru a fi în formă, de o cafea sau un ceai negru.

9. Marvel – Scutul Capitanului America – Scutul Căpitanului America este un obiect fictiv care apare în cărțile de benzi desenate americane publicate de Marvel Comics, dar și în filmele care îl au printre eroi pe Captain America. Scutul este principalul echipament atât defensiv, cât și ofensiv, utilizat de supersoldatul, Căpitanul America, acesta fiind rareori văzut fără el.

Miniatura din metal, reprezentând scutul supereroului, va deveni punctul de rezistență pentru orice pasionat de filme cu supereroi.

10. Cana Wonder Woman – Cana Wonder Woman este cadoul ideal pentru oricine vrea să fie în pielea faimoasei eroine. Prințesa Diana aka. Femeia Fantastică este cea mai populară eroină a benzilor desenate și apoi a serialului cu același nume. Într-o lume dominată de barbați supereroi, Diana a reușit să-și câștige numele de Femeia Fantastică datorită corectitudinii, frumuseții și, mai ales, puterii pe care o deține.

Cana Wonder Woman este inscripționată cu poza eroinei și este cadoul ideal pentru o femeie independentă și cu atitudine. Prevenit inseamnă pe jumătate salvat.

Echipa Giftology a făcut un adevărat tur de forță, plin de bune intenții, pentru a face o listă de cadouri haioase, care să îi facă fericiți toți iubitorii de filme cu supereroi. Tot pentru idei pentru prietenii cinefili, citește și Seturi de constructie pentru cinefili cu rabdare de fier.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului