Blog Giftology

Incepe anul scolar cu o serie de cadouri haioase

Incepe anul scolar cu o serie de cadouri haioase

După ce că s-a dus vara, mai începe și școala, și o face cu vreo patru zile mai repede.

E din ce în ce mai greu….

Se cere a se îndulci situația asta. Cum s-o facem mai bine decât prin ceva cumpărături distractive. Altfel spus, trebuie să facem și să ne facem, niște cadouri haioase pentru începutul acestui nou an școlar. Poate așa o să fie mai bine.

Nici nu căutăm prea mult. Ne ducem la locul cunoscut, care ne-a salvat de mai multe ori până acum. Aici putem căuta printre “noutăți“, cadouri haioase pentru un restart optimist, care să ne creeze acea stare de bine pentru un nou început.

scoala cadouri inceput haioase yoyo

1. Yoyo Shutter Splash este cadoul potrivit pentru persoanele îndemânatice – Începem cu o jucărie serioasă, pentru o tranziție ușoară. Școala va începe curând, dar mai sunt două săptămâni și trebuie să ne pregătim pentru asta.

Cei de la YoYoFactory spun că “Este nevoie de mai mult de un mare yoyo pentru a fi un campion, dar un mare yoyo este ceva de care are nevoie fiecare campion”. Acesta este Shutter Splash.

Până în octombrie 2013 Gentry Stein făcuse multe, dar nu totul. Nu avea o cameră plină de trofee. Nu avea nici un titlu național. Aceasta, păstrându-l în mare formă dar și mare foame de super rezultate și făcându-l cel mai angajat jucător yoyo al planetei.

Introducerea modelului Shutter Splash, modelul de semnătură al de două ori campionului național al SUA și campionului mondial în 2014, Gentry Stein, a rezolvat problema.

Cu un design construit de la bază, Shutter Splash are o distribuție a greutății care oferă putere, viteză și control combinațiilor tehnice lungi și oportunități unice de rotire pe ambele fețe interioare.

El se remarcă și printr-un spectaculos joc de culori, găsindu-se în trei variante de culoare.

2. Pentru momente de relaxare rapidă este nevoie de Fidget Ninja Metal Spinner – Argintiu – Acest model este cadoul ideal pentru relaxare în pauze la școală, chiar pe stradă, acasă și în cele două săptămâni ce au mai rămas până la primul clopoțel.

Fidget Spinner este jucăria care, într-un timp record, a crescut masiv în popularitate și s-a răspândit rapid în întreaga lume. Fidget Spinner-ul este considerat jucăria anului 2017. Spinnerul cu carcasă din aluminiu, tip Premium 6061, pentru o rezistență sporită, care dispune de rulmenți de calitate, se remarcă prin durata record de învârtire, 45 secunde în ambalaj și 4 minute în mână.

Fidget Ninja Metal Spinner este realizat să se potrivească perfect în mâna jucătorului. Datorită acestui timp de rotire prelungit, veți putea realiza o serie de trickuri foarte diferite, care nu se pot efectua cu un spinner obișnuit. Acest spinner se roteș te silențios, astfel încât te poți juca cu el oriunde, oricând, fără să îi deranjezi pe cei din jur. Nu în timpul orelor de școală!

Potrivit pentru eliberarea de stress, anxietate, ADHD și se potrivește perfect în buzunar!

scoala cadouri inceput haioase rucsac batman dc comics

3. Școala nu poate începe fără un rucsac, iar rucsacul DC Comics sau rucsacul Batman sunt alegerea potrivită pentru pasionații eroilor DC Comics – Sunt cadouri ideale pentru fanii acestui univers spectaculos, care i-a creat pe cei mai cunoscuți eroi DC Comics. Noul an școlar dă prilejul reînnoirii pozițiilor fanilor față de super eroii îndrăgiți.

  • Rucsacul DC Comics – este decorat cu eroii și răufăcătorii preferați, adică Batman, Joker, Superman, Wonder Woman și The Flash. Rucsacul este realizat din poliester și are două buzunare, unul mare și unul mic, pe ambele aflându-se imaginea sau logoul eroilor preferați.

DC Comics este una dintre cele mai cunoscute lumi cu super-eroi. Aceasta a apărut în anul 1934 și este casa Ligii Dreptății formată din Batman, Superman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Cyborg și Aquaman. Eroii DC Comics sunt personaje principale în multe filme ale box office-ului mondial.

Rucsacul este negru și maro, cu dimensiunile de 42 x 30 x 18 cm.

  • Rucsacul Batman – este cadoul ideal pentru fanii eroului, acest rucsac fiind colorat în întregime în negru, având două buzunare și o insignă în forma consacrată de liliac. Rucsacul are dimensiunile de 42 x 30 x 18 cm. Acest rucsac te ajută să ai întodeauna la îndemână cele necesare pentru a răspunde oricărei provocări, la fel cum Cavalerul Negru avea toate ustensilele necesare pentru salvarea lumii.

4. Ca să nu întârzii la ore vei avea nevoie de un ceas de mână Batman – Este unul din cele mai importante obiecte din recuzita fanilor Batman. Este un ceas elegant, negru, față metalică și rama rotativă din silicon, fiind puse perfect în valoare. Pe mijlocul ceasului se găsește, cu argintiu, celebrul liliac, simbolul eroului Dark Knight, vizionarul iconic din Gotham. Ceasul are și curele din plastic moale, care pot fi ajustate în funcție de dimensiunea necesară.

Un cadou minunat pentru fanii Batman, stilul și designul lui Batman Watch este inspirat de tonurile mai întunecate ale filmelor Batman, subliniind fundalul personajului, ca o creatură a umbrelor.

5. Ca lucrurile să nu pară prea monotone, e timpul să le dai puțină viață cu ajutorul abțibildurilor pentru gadgeturi Sunt autocolante din vinil, perfecte pentru a-ți cosmetiza laptopul, tableta, telefonul mobil sau chiar rucsacul de școală sau sport, dacă acesta nu e suficient de încărcat cu astfel de ornamente.

  • scoala cadouri inceput haioase abtibilduri harry potter star wars pacmanAbțibildurile pentru gadgeturi Star Wars – Abstract Art – sunt perfecte pentru înfrumusețarea gadgeturilor cu spectaculoasele abțibilduri Star Wars, fiind un cadou de suflet pentru fanii francizei.

Acest set conține 4 coli A5, pe care se află 15 diferite autocolante din vinil, perfecte pentru a-ți upgrada laptopul, tableta sau telefonul mobil.

Abțibildurile sunt rezistente la apă și pot fi refolosite.

  • Abțibildurile pentru gadgeturi Pac-Man – sunt cadoul ideal pentru orice fan al jocului clasic. Acesta conține 17 autocolante, cu tematica Pac-Man, perfecte pentru laptop-uri, tablete, telefoane mobile și multe altele.

Dispunând de imaginile și simbolurile caracteristice jocului, inclusiv fantomele legendare Blinky, Inky, Pinky si Clyde, plus faimosul erou în formă de pizza, îți poți decora gadgeturile într-un mod spectaculos.

Abțibildurile sunt rezistente la apă și pot fi refolosite, dacă îți schimbi telefonul, se pot muta foarte ușor de pe unul pe altul.

  • Abțibildurile pentru rucsac Harry Potter – sunt pentru cei ce se află sub magia micului vrăjitor, dându-le posibilitatea afișării acestui fapt, pe genți, rucsace sau îmbrăcăminte.

Setul contține o serie de 14 abțibilduri din nailon, cu simboluri celebre din filme, de la Talismanele Morții, sigla Hogwarts, la simbolurile caselor de vrăjitori.

Nu vă limitați. Mai căutați și voi alte lucruri șmechere… Mai sunt doar două săptămâni și avem nevoie de cadouri cât mai haioase. “The school … is comming“.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului