Blog Giftology

Cum sa-ti petreci ultimele zile de vacanta

Cum sa-ti petreci ultimele zile de vacanta

Varianta bunicii mele era destul de simplă, dar foarte ancorată în realitate, “După Sfânta Marie s-a dus vara“. Adevăr… destul de parțial. S-a dus vara că s-au cam dus banii, pe toate plimbările de până acum, arșița este ceva mai suportabilă, dar serile sunt frumoase și pline de stele, deci vara este încă perfectă. Iarba mai este și verde, iar prin pomi mai găsești și poame neculese.

Și pentru că traficul e cel de până la începerea școlii, mai ai o șansă de scurte ieșiri, ca de ultimele zile de vacanță.

O ieșire cu bicla mai departe de oraș, de o zi – două, un picnic cu grătar pot fi ok.

Echipa Giftology ne ajută și de această dată cu soluții foarte practice, comode și care ne sporesc buna dispoziție.

vacanta solutii cadouri vara giftology1. Gratar Sergent BBQ – este un grătar portabil, ideal pentru vacanțele în aer liber sau micile vacanțe de weekend, ce va atrage, sigur, invidia tuturor. Numele grătarului vine de la aspectul de sergent din armata americană, ochelari impunători și mustață stufoasă, care se ascund sub casca verde a militarului, potrivindu-se perfect în orice grădină sau poieniță.

Grătarul sergent BBQ este din metal, mic, ușor de transportat și de depozitat, cu el reușind să economisiți spațiu, pentru mai multă mâncare. Trebuie să fixați sergentul pe o suprafață cât de cât plană, să-i scoateți casca verde, să umpleți baza cu cărbuni și să gătiți niște carne. Cu casca pusă, sergentul are o înalțime de 45,5 cm. Grătarul de 30 cm diametru așezat deasupra cărbunilor este suficient pentru a frige cârnați, carne de pui, burgeri, kebab și orice altceva vă place să gătiți pe flacără, la grătar. Punând capacul, care poate fi bine închis cu clame, mirosul de fum nu se mai răspândește. Are un orificiu de ventilare ajustabil, după preferințe. Clamele de prindere a căștii și mânerul acesteia, fac ca transportul dintr-un loc în altul să fie foarte ușor. Când misiunea sergentului este îndeplinită, se poate dezmembra și deveni din nou compact și ușor de transportat până data următoare, când veți avea nevoie de el.

vacanta solutii cadouri vara giftology2. Pătura de picnic Twister – este o pătură de picnic, cu dimensiuni de 140 x 170 cm, concepută pentru a fi folosită pe iarbă, în aer liber, având suport rezistent la apă. Stând pe ea vă puteți bucura de iarbă, soare și de un prânz sofisticat cu prietenii, atunci când sandvișurile aduse de acasă, sunt toate devorate. Dar nu numai atât.

După ce te-ai săturat de iarbă și jucat table, când în sfârșit vrei să atragi atenția și invidia celorlalți de pe pajiște, poți combina tradiția delicioasă a unui picnic cu distracția unui twister. Pătura se întide ca o tablă pentru twister, potrivită pentru doi sau mai mulți jucători.

Toată lumea a jucat măcar o dată sau a auzit de Twister. Jocul constă într-o suprafață plată, pe care sunt desenate o serie de cercuri, roșii, galbene, verzi și albastre, așezate în șiruri de aceeași culoare. Jucatorii trebuie să-și pună mâinile și picioarele pe culorile indicate de o ruletă, aceste culori fiind alese la întâmplare, prin învârtirea unui ac. Vă veți simți cu toții legați în noduri. Ruleta este livrată odată cu pătura.

Perfectă pentru festivaluri, campinguri și ieșiri la iarbă verde, pătura de picnic Twister se împachetează frumos, după utilizare, pentru portabilitate și depozitare ușoară.

vacanta solutii cadouri vara giftology3. Lentile Fish Eye pentru telefon mobil  – Ai colegi pasionați de fotografie, dar prea leneși pentru a-și căra după ei aparatul foto și cele câteva obiective, de care ar putea avea nevoie pentru a face față oricărei situații? Acest gadget i-ar putea face fericiți.

Acum pentru fotografiile mult visate, vor putea pleca în vacanță doar cu telefonul mobil și lentilele Fish Eye pentru telefon. Un cadou perfect pentru amatorii de poze trăznite.

Practic Fish Eye sunt un cadou minunat pentru oricine. Îți dorești să faci poze speciale pe care să le împărtășești cu prietenii tăi, Fish Eye rezolvă problema. Trebuie doar să le atașezi pe camera telefonului și pozele făcute par a fi văzute prin ochii unui pește. Pentru a le avea mereu cu tine, ele sunt atașate de un breloc, astfel nu vei pierde nici o ocazie să le folosești.

4. Semnalizator fără fir pentru biciclete  – Accesoriile pentru bicicletă sunt întotdeauna foarte utile și la îndemână. Luminile (cu baterii sau acumulatori) sunt obligatorii prin lege şi întotdeauna e loc de mai multe. Acest sistem fără fir va aduce un plus de siguranță și comoditate pe bicicletă: permițându-ți să semnalizezi celorlalți participanți la trafic din spatele tău, schimbarea direcției de mers.

Sistemul este extrem de ușor de utilizat și de instalat. Nu trebuie decât să instalezi unitatea de comandă pe ghidon și semnalizatorul în spatele șeii. Toate accesoriile necesare montajului sunt incluse în pachet. Pentru un plus de siguranță, semnalizatorul nu va funcționa dacă este instalat invers.

Acest sistem este extrem de practic mai ales în trafic, cand mâinile sunt în permanență pe ghidon. De asemenea, sistemul este rezistent la apă, astfel încât poate fi utilizat și pe vreme ploioasă. Pentru a avertiza pietonii, semnalizarea luminoasa este însoțită și de semnale acustice. Pe lângă variantele de stânga și dreapta, mai are inclusă șivacanta solutii cadouri vara giftology o a treia variantă, de avarie.

Atenție: semnalizatorul nu înlocuiește luminile obligatorii pentru timp de noapte din față și spate!

5. Leduri pentru bicicletă  – Și copii trebuie încurajați să facă sport și să meargă pe bicicletă. Pistele de bicicletă (câte sunt) te îmbie la plimbare. Dacă i-ai făcut cadou deja o bicicletă, anul acesta ar merge niște accesorii.

Siguranța în trafic a biciclistului tău, indiferent de vârstă, este foarte importantă. Ledurile pentru bicicletă sunt ușor de folosit și dau lumini spectaculoase, care îl vor anunța din depărtare.

Practic ledurile se montează pe spițele roților și functionează pe bază de baterii (incluse în pachet). Au 7 moduri de luminare multicolore, ușor de schimbat, doar prin apăsarea unui buton. Setul conține două leduri, câte unul pentru fiecare roată.

Știu că trece marea vacanță, dar să fim totuși corecți, mai avem cel puțin 10 zile. Să profităm de ele și de soluțiile oferite de echipa Giftology.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului