Blog Giftology

Noile Kendama USA – un must have pentru pasionati

Noile Kendama USA - un must have pentru pasionati

Kendama este o jucărie de îndemânare, considerată de origine japoneză și care, după 2000 a avut o răspândire explozivă atât în America, cât și în Europa.

Kendama are un design asemănător mânerului unei săbii, propunându-și să cultive abilitățile în mânuirea ei, precum și a controlului de sine și al răbdării. Cu variații de trucuri infinite, kendama oferă o distracție atemporală și nu necesită baterii sau orice altfel de îngrijire specială. Kendama constă, pur și simplu, dintr-o minge de lemn numită „tama”, conectată la o cruce din lemn numită „ken”, alăturarea acestor nume dând și numele jucăriei.

Designul său simplu îi permite să fie transportată aproape oriunde și o face destul de durabilă. Pur și simplu, kendama va oferi cel mai mare divertisment pentru cel mai mic cost, în raport cu orice altă formă de divertisment de pe piață. Ea necesită atât de multă atenție pentru a fi stăpânită, că pur și simplu nu vă puteți plictisi de ea. Îmbunătățirea coordonării ochi-mână și răbdarea utilizatorilor face ca acesta să fie un cadou minunat pentru oricine.

Este mai mult ca sigur că, atunci când veți achiziționa o kendama, veți fi atent nu numai la preț, ci și la calitatea acesteia, referindu-ne la lemnul folosit, design și schema de culori.

Indiferent ce topuri ale companiilor producătoare de kendama veți urmări, mai tot timpul, pe primul loc, va apărea Kendama USA.

Acest brand este creditat că a ajutat la aducerea kendamelor în SUA, de aici și numele. Cei din companie susțin că cei ce trăiesc în afara Japoniei, dacă au auzit de kendama se datorează existenței Kendama USA.

Kendama USA a fost fondată din 2006, este condusă de jucători kendama și creează produse pentru jucători kendama.

Vrem sau nu, ăsta ar fi adevărul istoric. De aici și „must-have”-ul din titlu.

Știind toate astea, echipa Giftology a făcut posibil ca oricare din noi să poată achiziționa și să se poate lăuda cu o kendama de calitatea Kendama USA, oferind o gamă suficient de diversă pentru a-i mulțumi pe toți.

  1. Kendama USA Kaizen – Translucenteste unul dintre cele mai spectaculoase modele, realizate din lemn de mesteacăn. Bila este colorată cu o vopsea transparentă și lucioasă, putându-se observa striațiile lemnului. Această kendama este disponibilă în patru culori:
  • Red wine (vin roșu),
  • Deep Sea Blue (albastrul adâncurilor),
  •  Jade Green (verde de jad),
  • Tiger’s Eye (ochi de tigru).

Kendama este omologată pentru competiții și include ață de rezervă, sticker și instrucțiuni de folosire.

Kaizen este filosofia japoneză de îmbunătățire constantă. S-a aplicat acest concept în procesul de producție, urmărind îmbunătățirea fiecărui produs ce are acest nume. Fiecare parte a unei kaizen kendama a fost gândită cu meticulozitate de echipa Kendama USA, făcând îmbunătățiri cu viitorul jocului kendama, rezultatul fiind o kendama premium accesibilă. Forma kenului a fost înbunătățită pentru un echilibrul de precizie, iar taperul tama a fost lărgit pentru jocul îmbunătățit. Lungimea spike-ului este mai scurtă, acest lucru permite ca sarado să se așeze în poziția ideală, fără să treacă peste punctul „fără întoarcere”.

  1. Kendama USA Kaizen Silk Matte este un alt model clasic, din gama kaizen, realizată din lemn de fag. Tama este colorată folosindu-se o vopsea de mătase rafinată, care asigură o aderență foarte bună, cu o suprafață finisată fin, mată. Acestă vopsea este în cinci culori:
  • roz,
  • portocaliu,
  • negru,
  • turcoaz
  • merlot.

Este minunată pentru a stăpâni trucuri de echilibru dificile. Acest înveliș unic în stil de mătase devine rapid unul dintre cele mai populare stiluri de vopsea.

  1. Kendama USA Kaizen – Padaukeste realizată din lemn de padauk, un arbore tropical care are o culoare portocalie, devenind din ce în ce mai întunecat pe măsură ce te joci mai mult. Tama este colorată în trei culori:
  • grape,
  • caramel,
  • natur.

Chiar dacă este un lemn foarte frumos, padauk conține un anumit ulei care poate păta atât materialul, cât și alte tipuri de lemn. Se recomandă păstrarea acestei kendame departe de alte kendame, pentru a nu le strica culoarea. În realizarea acestui model, s-a folosit metoda japoneza kaizen. Kendama Padauk este omologata pentru competiții, ea include ață de rezervă, sticker și instrucțiuni.

  1. Kendama USA Kaizen 2.0 – Half Split este o altă kendama de la Kendama USA, care este realizată din lemn de arțar.
  • Bila este colorată în roșu și albastru, cu vopsea mată, cauciucată, realizându-se astfel o senzație de neted și lipicios. Astfel se pot realiza mai ușor trick-uri grele, deoarece bila nu alunecă. 
  • În realizarea acestui model, s-a folosit filosofia Kaizen versiunea 2.0, având kenul mai gros.
  • Această filosofie constă în realizarea kendamei demontabile, cea de-a doua versiune este caracterizată prin mărirea cupelor, pentru o prindere mai rapidă. Modelul este omologat pentru competiții.
  1. Kendama USA Pro – Dave Mateo este realizată printr-o combinație incredibilă. Kenul este din lemn de mesteacăn, cupele sunt din lemn de padauk, arbore tropical care are o culoare portocalie, și bila este realizată din dafin american. Bila este împărțită în două, partea mov este sticky, adică lipicioasă, iar partea de jos este alunecoasă; această combinație ajută la realizarea tuturor trick-urilor, atât cele dificile cât și cele mai ușoare. Tot pe bilă se găsesc trei steluțe aurii, plasate în locul de unde iese firul. Interiorul cupelor este decorat cu modele diferite, iar pe mâner se găsește un dreamcatcher.

Această configurație unică a fost proiectată de Dave Mateo însuși, cu lucrări de artă personalizate, pe care le veți găsi numai pe acest model. Dave speră că acest model vă va inspira să ajungeți la stele și să continuați mereu să vă urmăriți visele.

Dave Mateo ne spunea că „Această kendama extraordinară este realizată pentru a-i aminti fiecărui jucător că toate obiectivele, provocările și visele se pot îndeplini. Am ales cele două culori: mov și roșu aprins, deoarece sunt cele mai comune culori în vise. Diferența de culoare dintre spike și cupe ajută vizual jucătorul la realizarea trick-urilor, la fel și cele trei steluțe amplasate în vârful bilei. Ochiul deschis este plasat în cupa mare și reprezintă concentrarea. Triunghiul Penrose din cupa mică este infinit, acesta arătând determinarea.”

Kendama USA este un lider și un nume de prea bine cunoscut, pentru cei care sunt activi pe scena kendama. Sigur aceste kendame sunt un „must-have” pentru pasionați.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului