Blog Giftology

5 obiecte de luat cu tine pe plaja vara asta

5 obiecte de luat cu tine pe plaja vara asta

A cam venit vara, începe vacanța și, inevitabil, ne este mintea numai la soare, la mare și la plajă. Da, la plajă va fi bine, dar și mai bine, dacă nota noastră personală va impresiona asistența.

Sigur, nu ajung numai pătrățelele, reușite sau nu la sală, în ultimele două luni, să ne facă vedetă pe plajă. S-ar putea ca desenul altora să fie mai convingător și chiar mai 3D. Și atunci cum să ieși din anonimat?

Echipa Giftology îți oferă, cu multă înțelegere, câteva idei de obiecte de luat la plajă, care să te ajute sa fii mai convingător, pentru o vară mult mai fierbinte și cu mai mulți prieteni.

cadouri obiecte vara plaja kendama yoyo titirez pill1. Kendama USA Kaizen 2.0 – Spectra – O kendama cu un design special, care nu poate fi trecută cu vederea foarte ușor și cu care vei atrage atenția cu siguranță. Trickuri – magnet, pentru prieteni/prietene. Pleacă de la modelul kaizen, produs de Kendama USA. Fiecare parte a kendamei kaizen a fost gândită cu meticulozitate de echipă, făcându-se îmbunătățiri continuu. Rezultatul este o kendama premium, care ridică făra doar și poate ștacheta.

Triple Stripe Spectra a fost proiectată de către Aaron Ching din Hawaii. La acest model, kaizen 2.0, kenul este mai gros și are mai multe îmbunătățiri față de un kaizen original. Este construit din fag, remarcându-se prin durabilitate și balans nemaipomenit. Cupele sunt mai mari decât la kaizenul original. Marginea cupelor este mărită și rotunjită pentru a crește stabilitatea tricurilor. Formele kenului sunt mai proeminente, oferind o prindere mult mai bună. Tama dispune de trei dungi albastre realizate cu spectru, acoperită de o vopsea lucioasă, acestă kendama fiind minunată și elegantă.

Kendama vine ambalată într-o cutie profesională, care conține manualul de instrucțiuni, stickere, o ață albă și mărgea de schimb. Aceasta este o kendamă standard.

cadouri obiecte vara plaja kendama yoyo titirez pill2. Terra Pill – Bamboo – este realizată din lemn de bambus, având un design spectaculos. Dacă sunteți un jucător de pill care caută o jucărie mai serioasă, ați găsit ceea ce vă trebuia. În plus, stilul tău și originalitatea kendamei, vor atrage în jurul tău o grămadă de potențiali prieteni. Nu asta voiai și tu?

Este un pill premium, de la lemnul atrăgător, selectat pentru estetică și densitate, din bambus comprimat, la felul cum se simte la mână și la sunetul scos când lemnul este lovit.

Trebuie reținut că structura acestui lemn exotic este diferită de cea a fagului, pillul fiind, din acest motiv, mai sensibil la lovituri. Pentru a păstra pill-ul în stare bună, fără ciobituri, vă sugerăm să vă jucați pe suprafețe mai moi, cum ar fi plaja de nisip fin, covorul sau iarba. Esențele de lemn exotice, deși sunt mai rezistente la uzura zilnică, se pot însă sparge sau crăpa mai ușor decât lemnul de fag.

Este un model omologat pentru competiție. Terra pill-ul este proiectat de campionul Alex Smith și reprezintă o altă provocare pentru fanii kendama în testarea coordonării, creativității și dexterităților în mânuire.

3. Yoyoul CzechPoint – În ultima vreme, și yoyo-ul a câștigat teren, devenind popular și la noi. Iar dacă, încă multă lume nu știe despre el, câteva figuri executate cu nonșalanță pe plajă, te vor face să devii o figură cunoscută. Acesta este realizat în întregime din metal și are un design spectaculos, fiind un yoyo unresponsive.

Designul îi aparține japonezului Kentaro Kimura și îi este dedicat prietenului său ceh, Vashek Kroutil. Plecând de la modelul CZM8, aliniind mai bine marginile și distribuind diferit greutatea pe jenți, yoyoul CzechPoint are o formă foarte simplă și eficientă, fiind foarte confortabil de jucat cu el, foarte ușor de manevrat și mai performant, fără a pierde acel ceva special, pe care Vashek l-a iubit cu modelele sale de semnătură anterioare. Rezultatul final este un design elegant și simplu, care oferă un amestec perfect de stabilitate, timp de rotire și manevrabilitate.

Pentru jucătorii care încă își dezvoltă propriul stil sau pentru cei ce caută un yoyo care poate face față oricărui, Czech Point este o alegere perfectă.

cadouri obiecte vara plaja kendama yoyo titirez pill4. Titirezul Elec-Trick cu LED – Pentru zilele în care tu și prietenii tăi v-ați plictisit de atâta soare și plajă, încearcă o jucărie surprinzătoare, titirezul. Titirezul Elec-Trick cu LED este un titirez ce te ajută să te bucuri de un joc de lumini extraordinar în timp ce te distrezi, încercând trucuri spectaculoase precum gyro-flops sau cork-screws.

Dacă reușești să te joci cu el într-un loc cu lumină slabă sau când e noapte, acesta va fi centrul atenției, deoarece lumina de la LED-ul titirezului tău Elec-Trick va fi uimitoare.

Este un titirez splendid, cu o construcție perfectă pentru jucători de orice nivel.

YoYoFactory a creat titirezul Elec-Trick atât pentru începători, cât și pentru jucătorii avansați care doresc să experimenteze un joc mai profesionist. Spin topurile cu rulmenți permit cele mai multe trucuri complexe.

Cu un corp de policarbonat dur, construit pentru impact, cu un vârf pe rulment pentru un timp de rotire extrem de lung, cu un inel de șnur pentru a ajuta începătorii să învețe mai repede, Elec-Trick vă va face să vă stăpâniți titirezul în cel mai scurt timp.

Elec-Trick este o alegere excelentă pentru adevărații jucători spin top. Vârful cu rulmenți îți oferă performanță la nivel de profesionist, la preț de entry-level.

5. Hexbug Scarab XL – Cu ce ai mai putea atrage atenția într-un mod original? Poate cu o jucărie inteligentă… Hexbug Scarab va provoca senzație și va agita spiritele. E bine să-l activezi când detectezi în jurul tău procente serioase de simț al umorului.

Este un microrobot sub forma de scarabeu, autonom, foarte rapid și cu capacitatea de a se întoarce singur dacă este pus pe spate. Scarabeul XL Hexbug, cu energie înaltă se propulsează înainte și înapoi, și este capabil să se răstoarne în picioare, în poziția de mers, dacă este așezat cu capul în jos. Combinația a șase picioare unghiulare, special concepute ale scarabeului, împreună cu viteza fulgerătoare, îi ușurează mult îndepărtarea de obstacolele ce îi apar în cale și îl ajută să se răstoarne dacă este prins pe spate. Acest roboțel este plin de inteligență robotică și este protejat de o carcasă exoscheletălă tare și transparentă. Comportamentul asemănator unui scarabeu real, te va fascina și te va determina să îl privești și să interacționezi cu el. Ai la dispoziție două culori diferite, galben și albastru.

Există o telecomandă cu două canale, care are trei poziții pentru mersul înainte, încet, mediu și repede, și una pentru marșarier. Cu această telecomandă pot fi controlați mai mulți scarabei, independent sau în același timp, și la viteze diferite. Trei baterii AAA sunt necesare în fiecare Scarab XL și o baterie de 9V este necesară în fiecare telecomandă. Bateriile nu sunt incluse.

Cu aceste idei de obiecte de luat la plajă, echipa Giftology e sigură că vei avea o vară excelentă, așa cum ți-o dorești și că vei reuși să fii și un fel de vedetă, pe plajă.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului