Blog Giftology

10 idei de cadouri de Craciun educative pentru copii

10 idei de cadouri de Craciun educative pentru copii

De Crăciun ne simțim cu toții copii, ne bucurăm de atmosfera de sărbătoare și brusc viața pare mai frumoasă. Ne aducem aminte de vremurile când, după ce împodobeam bradul, în miros de cozonaci, așteptam cuminți, să vedem ce a înțeles Moșul din dorințele noastre.

Crăciunul e momentul magic în care putem să ne arătăm dragostea sau atenția față de cei care ne pasă. Indiferent de vârstă, toată lumea are o speranță cât de mică că nu a fost uitată. Pe primul loc sunt copiii, pentru că ei se bucură cel mai tare, iar spiritul Crăciunului reînvie în fiecare an datorită lor.

Cele mai frumoase cadouri pentru copii, mai ales de Crăciun, sunt jocurile și jucăriile. Dar ce faci când copilul tău isteț, dă impresia că s-a plictisit de toate jucăriile? Simplu, te orientezi spre jocurile educative, care să îi pună mintea la contribuție. Acestea îi ajută pe copii să învețe mai ușor, să aibă o imagine mai bună despre ei și să-și recapete încrederea în ei.

Rezultatul acestor jocuri educative va fi un copil fericit și, de aceea, în prag de sărbători, echipa noastră a făcut un adevărat brainstorming pentru o listă de cadouri, care să rezolve adecvat problema pentru Crăciunul acesta.

vehicul solar cadouri educative copii Craciun1. Vehicul curse solar – Copiii din ziua de azi devin din ce în ce mai pasionați de stiință, de la calculatoare la robotică, până la funcționarea banalelor mașinuțe. Cred că fiecare dintre noi a încercat măcar o dată să dezmembreze o jucărie pentru a vedea ce o face să meargă. Pentru începătorii în ale roboticii există o soluție mult mai practică decât cea prezentată mai sus: kitul de construcție al unei mașinuțe de curse cu funcționare pe bază de lumină solară.

Vehiculul are 5 mari calități: rezistență, putere, viteză, îl construiești tu singur și înveți despre modul de funcționare și nu necesită baterii sau întreținere. Este un cadou perfect de Crăciun, pentru copiii cu vârsta peste 8 ani, pentru a învața într-un mod ușor și amuzant despre fizică.

2. Kendama Play Pro K – Chiar dacă provoacă ceea ce numim noi în glumă ”dependență”, părinții din întreaga lume își încurajează copiii să se joace cu Kendama, tocmai pentru că preferă să își vadă copiii ”lipiți” ore în șir de o jucărie de îndemânare, decât de un calculator și un joc video.

În plus, jocul cu Kendama are numeroase beneficii evidente atunci când este practicat cu regularitate, atât de către copii, cât și de către adulți: îndemânare, echilibru, reflexe, abilități strategice, imaginație. Kendama Play Pro K se diferențiază prin culorile simple, puternice, fiind potrivit atât unui începător, cât și unui profesionist care preferă simplitatea modelului. Va fi un cadou provocator, pe care orice copil va fi fericit să-l găsească sub bradul de Crăciun.

masina curse baja cadouri educative copii Craciun3. Kit Mașină Curse Baja pe apă sărată – Dacă vreți un cadou inedit pentru copiii pasionați de robotică, soluția este mașina curse Baja, ce funcționează pe bază de apă sărată. Mașina de curse Baja pe bază de apă sărată este un mod unic de a îi învăța pe cei mici și pe cei mari despre energia curată, ce nu afectează mediul.

Conceptul care stă la baza acestui produs este de un motor ecologic pe bază de energie alternativă care, cu siguranță, îl va impresiona pe micul șofer de curse. În momentul în care, după ce se adaugă doar câteva picături de apă sărată, mașina va porni ca prin minune. Toate componentele acestei mașini sunt ecologice, putând fi aruncate fără a polua mediul.

4. Plantarium Moon Greenhouse – Indiferent de vârstă, fiecare persoană a fost interesată de minunatul fenomen de creștere a plantelor și s-a întrebat măcar o dată în viața cum se hrănesc plantele și cum arată radacinile. Micile ecosisteme de plante din gama Plantarium, vor stârni curiozitatea oricărui copil și nu numai.

Tehnologia de creștere a plantelor a fost inventată de cercetatorii NASA și a fost folosită în spațiu pentru dezvoltarea plantelor în medii dificile. Setul Plantarium Moon Greenhouse este special prin sera inclusă, ideal pentru copiii pasionați de grădinărit.

Cu acest plantarium care conține un mediu transparent (cutia și gelul) pentru creșterea plantelor, micii oameni de știință deveniți grădinari, vor putea observa cum semințele incluse, vor prinde viață sub privirile lor. Gelul creat special pentru produsul Plantarium, conține toate substanțele și mineralele necesare unei plante să se dezvolte, asfel încât ei vor fi doar observatori.

robot motorizat 4in1 cadouri educative copii craciun5. Robot Motorizat 4 în 1 – Pentru copiii cărora le plac jocurile de construcție, dar și roboțeii, cu care să se distreze toată ziua, cadoul ideal este Robotul Motorizat 4 în 1. Setul de construcție roboți 4 în 1 este creat pentru copiii care sunt începători în robotică. Ei vor fi impresionați când vor ieși astfel de construcții chiar din mânuțele lor.

De aceste jucării nu se va plictisi prea curând! Setul este format din 34 de piese, care pot fi asamblate în 4 roboței foarte simpatici: Crawler, Walker, Truck și Droid. Robotul funcționează pe diferite trepte de viteză și necesită baterii.

6. Geomag Black & White – Cadourile preferate de majoritatea dintre copii sunt gadget-urile și jocurile. Și după ce le primesc, toți pierd o grămadă de timp jucându-se. Cauți o modalitate nouă și inedită de a combina învățatul cu distracția? Vrei să îți ajuți copilul să învețe, jucându-se?

Fă-i cadou de Crăciun, un set de construcție magic, precum cele din Gama Geomag. Jocul îl va ajuta să învețe atât fizică cât și geometrie în spațiu, în timp ce se distrează, încercând numeroase combinații de forme.

7. Great Minds – set of 8 Puzzle-urile sunt cele mai educative și haioase jocuri pe care le-ar putea avea un copil, un cadou inspirat de fiecare dată, indiferent de vârstă. Dacă copilului tău îi plac puzzle-urile și provocările, atunci cele din seria Great Minds vor fi un cadou de Crăciun, pe care nu îl va uita niciodată.

Seria Great Minds include cele mai renumite puzzle-uri din toate timpurile și creează o legătură între ele și cele mai importante personalități istorice. Pe lângă jocul tip puzzle, pachetul include informații istorice din viața Geniului pe care-l reprezintă, care pot fi folosite drept indicii în găsirea soluției.

Acest puzzle Great Minds – set of 8, include o colecție de 8 dintre cele mai noi puzzle-uri, care deschid calea către o frumoasă lecție de istorie, fizică, matematică sau muzică; 4 puzzle-uri din lemn + 4 puzzle-uri din metal:

  • Great Minds – Napoleon’s Cannon Ballls
  • Great Minds – Cassini’s Rings
  • Great Minds – Drake’s Bowl
  • Great Minds – Jefferson’s Nails
  • Great Minds – Khufu’s Pyramid
  • Great Minds – Tesla’s Coil
  • Great Minds – Van Gogh’s Box
  • Great Minds – Mozart’s Bass Clef

masina pereti robotica roboti cadouri educative copii Craciun8. Mașina care merge pe pereți – Dacă copilului tău îi plac mașinuțele, eventual cursele de mașini și are atitudine de învingător, un cadou de Crăciun, de exemplu această mașină este ideal. Lui îi va veni mănușă, iar tu poți spune că ți-ai făcut-o singur/ă. Va părăsi vechile mașini cu telecomandă, acum prea banale și se va repezi la noul cadou, care poate merge pe podea, pe pereți, chiar și pe tavan! Acum își va putea arăta priceperea într-o cursă atipică pe pereți…

Mașina este dotată cu tracțiune 4 x 4, faruri cu LED și funcționează pe bază de aspirație. Telecomanda tri-band o controlează pe bază de tehnologie cu infraroșu. Trebuie doar să o pui pe perete, ea se lipește de el și nebunia începe!

9. Beachworld – Ecosisteme Marine – Gama Beachworld este cadoul ideal pentru copii pasionații de științele naturii sau pentru cei ce își doresc să aibă niște “companioni” simpatici lângă ei, care nu au nevoie de îngrjire. În plus, vor avea impresia că și-au creat o lume a lor, unde doar ei pot controla ceea ce se întâmplă.

Ecosistemele nu au nevoie de hrană, de schimbat apa sau de curățat “acvariul”… creveții au singuri grijă de mediul și casa lor. Gama Beachworld este cea mai nouă inovație în materie de cadouri științifice. Pornește de la un ecosistem marin perfect sigilat, bazat pe tehnologie NASA testată în spațiu, în care trăiesc creveți, corali și o specie de micro-alge.

Este un cadou cu mesaj generos, care va sta perfect în camera copilului, iar micii savanți vor putea face primele observații științifice importante. În funcție de dimensiuni, de formă, ecosistemele există în mai multe variante:

  • Beachworld Egg
  • Beachworld Sferic
  • Beachworld – Drop of life
  • Beachworld – Gorgonia Sferic
  • Beachworld – Gorgonia Egg

roboti spatiali 7in1 robotica cadouri educative jocuri copii Craciun10. Roboți Spațiali 7 în 1 – Acest set este un cadou perfect pentru avansați și deci copii mai mari. Cu Setul de construcție roboți 7 în 1, vei testa abilitățile și imaginația copilului tău. Setul de roboți 7 în 1 este un produs inovator care funcționează pe bază de lumină solară, educând copiii cu privire la surse alternative de energie, robotică și principii de construcție 3D. În același timp, îi va ajuta pe copii să își dezvolte creativitatea și imaginația, mai ales cu privire la explorarea spațială.

Cele 7 modele spațiale 3D sunt: Astronaut, Câine Spațial, Explorator Spațial, Rover Spațial, Robot Spațial, Stație Spațială și Naveta Spațială. Kitul este format din piese din plastic, care se îmbină fără a fi necesare instrumente sau lipici. Lumina solară va face roboții să se miște în diferite moduri, în funcție de robotul construit.

În cazul în care jocul cu roboți se petrece în interiorul casei, pe lumină slabă, se folosește micro-bateria reîncărcabilă inclusă în pachet. Această micro-baterie poate fi încarcată printr-o baterie simplă AA, neinclusă în pachet, sau prin panoul solar, inclus.

Sper ca lista aceasta de cadouri educative să vă rezolve toate problemele de Crăciun și să îl ajute pe Moș să nu se streseze prea tare.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului