Blog Giftology

10 idei de cadouri ieftine pentru prieteni de Craciun

10 idei de cadouri ieftine pentru prieteni de Craciun

Mai sunt câteva zile și vine Crăciunul, mare sărbătoare și mare bucurie!!! Toată lumea, bunici, copii, nepoți, își verifică listele încă o dată, ultimele pregătiri și ultimele șanse să pregătești acel Crăciun fantastic… Dar pentru asta, nimic nu trebuie uitat și toată lumea importantă din viața ta trebuie să aibă pregătit un cadou.

De obicei, pe ultima 100 de metri mai apar unele probleme. Având în vedere că în timpul săptămânii îți petreci mai mult de jumătate din timp la serviciu, ai și acolo câțiva prieteni buni. Plus că, în timpul sărbătorilor, sigur o să te întâlnești pe la petreceri, cu unii din prietenii tăi. Cum să pregătești atâtea cadouri?

Echipa Giftology s-a gândit să îți rezolve problemele cu câteva idei de cadouride Crăciun, ieftine și de efect, care să acopere o plajă largă de posibilități, valabile pentru oricare din prietenii tăi.

manusi touchscreen cadouri ieftine craciun1. Mănuși pentru touchscreen Deluxe – Aceste mănuși sunt un cadou util, care vor fi pe placul tuturor împătimiților de gadget-uri, celor care nu lasă telefonul din mână și tastează în permanență. Cu atât mai mult de Crăciun, când trebuie să iei legătura cu atâta lume. Comode și călduroase, ele sunt compatibile cu device-urile cu touchscreen și sunt valabile în două culori: negre sau crem.

Nu trebuie să le scoți atunci când vrei să dai un telefon sau să citești ultimul email. Derulare sau tastare, orice operațiune pe ecranul smartphone-ului sau tabletei tale va fi exactă făra a renunța la confort în aerul rece de iarnă. Iar fotografii nu vor mai rata de-acum încolo fotografii importante, din cauza frigului.

2. Mașina vintage Hub USB – Mașinuța aceasta este cadoul perfect pentru pasionații de calculatoare și gadget-uri. Știm, cu toții ce înseamnă să lucrăm pe calculator și să avem nevoie de un stick de memorie. Să ne încărcăm telefonul, să conectăm lampa aia relaxantă, să ne ajute să muncim și să nu mai vorbim de mouse… Plus că, oricâte ai avea, mereu ai nevoie de altul. Nu mai ai spațiu, nu-l găsești unde l-ai pus, l-ai împrumutat….

O soluție perfectă pentru toate aceste probleme este Mașina Vintage cu 4 Huburi USB. Poți să conectezi tot ce ai nevoie la calculator folosind un singur port, doar deschizând capota! În plus, când te-ai săturat de muncă, poți să îți aduci aminte de copilărie, jucându-te cu mașina pe covor. Mai ales de Crăciun, când suntem cu toții mai copii…

sticker ecran laptop cadouri ieftine Craciun3. Sticker de laptop Blue Screen (BSOD)Cine nu s-a întâlnit adeseori în trecut cu celebrul „Blue Screen of Death” al Windows-ului, atât de enervant, chiar înspăimântător, când se întâmplă!

Ca decorațiune pentru laptop, sticker-ul este extrem de haios și chiar surprinzător atunci când este oferit cadou. De asemenea, pe lângă aspectul original, are și avantajul de a-ți proteja capacul laptop-ului de zgârieturi.

Dacă cel care-l primește este și pe genul dependent și inseparabil de device-ul său, atunci acest cadou care îi poate personaliza jucăria, va fi un cadou binevenit.

4. Joc Darts cu shoturi – Jocul poate fi cadoul ideal pentru prietenii apropiați, cu care vă veți putea bucura împreună de el, testându-vă abilitățile. Jocul de Darts poate fi extrem de distractiv la petreceri, unde consumul de băuturi în cantități rezonabile va face jocul mai amuzant.

Setul include o tablă de darts magnetică, pe care sunt scrise diferite porunci, 4 săgeți magnetice și 4 pahare de shoturi. Fiecare persoană trebuie să își încerce norocul pe tabla de darts și să îndeplinească porunca nimerită.

ceas desteptator cadouri ieftine craciun5. Ceas deșteptător Viteza Maximă – Este un cadou haios pentru prietenii fani ai curselor de Formula 1, cărora le e dor de epoca de aur a raliurilor, când cursa începea chiar în clipa în care concurentii își porneau motoarele.

Va fi un cadou minunat, mai ales pentru cei care se scoală greu de dimineață, sunetul alarmei imitând un motor V12.

Simpaticul mecanism are și 2 faruri, pentru eventualitatea în care afară încă nu s-a luminat. Cu acest cadou primit de Crăciun, prietenul tău își va începe anul direct cu viteza a cincea și nu va avea niciun motiv să încetinească.

6. Încălzitor pentru mănuși – Acest încălzitor reutilizabil cu gel, pentru mănuși, este un cadou haios și util. Ai prieteni care au probleme de circulație, sunt mai friguroși și le ingheață repede mâinile? Atunci acest încălzitor este cadoul perfect pe timp de iarnă, pentru momentele în care mănușile nu mai sunt suficiente.

Cum acționează acest încălzitor? Se apasă pe butonul metalic din interior și astfel gelul din interior ajunge la o temperatură de 54 de grade Celsius în doar cateva secunde, pentru 30 de minute.

cana imbracata cadouri Craciun ieftine7. Cana îmbrăcată în pulover – Această cană este recipientul perfect pentru băutura preferată a prietenului tău, pus mereu pe șotii. Îl vei ajuta să aibă de acest Crăciun, cea mai bine îmbrăcată cană dintre toți cunoscuții.

Nu de alta, dar cana va fi deosebită, cu ajutorul unui elegant pulover cu motive hibernale. Nu mai rămâne decâ să opteze cu ce o umple, ca să meargă cu urarea: Crăciun fericit!

8. Cana care amestecă singură – Cana care amestecă singură, este un cadou de Crăciun bun pentru colegii de birou sau prietenii cu simțul umorului, pentru că diminețile bune încep alături alaturi de prieteni cu o ceașcă aromată de cafea, ceai sau ciocolată caldă.

Dacă niciodată nu ți-a plăcut să scoți o linguriță murdară din cana de cafea sau, pur și simplu, îți dorești o modalitate inovatoare, de a-ți savura băutura preferată, atunci cana care amestecă singură este soluția ideală. Plus că se rezolvă și veșnica dilemă: are cineva o linguriță?

9. Cana de Crăciun – Aceste căni super, sunt un cadou potrivit pentru cineva care adoră sărbătorile de iarnă. Din ele puteți servi cafea, ceai dar și vin fiert, după tradiția de Crăciun. Cana ne va ajuta să ne decorăm după gustul nostru, propria casă, dar și propria cană de Crăciun.

Cana de Crăciun este personalizată cu un brad, peste care poti lipi diferite stickere specifice sărbătorilor. Cele peste 70 de stickere incluse în cutie, pot fi refolosite, astfel încât până la Crăciun cana să poată fi gata.

pix multifunctional craciun cadouri ieftine10. Pix multifuncțional 12 în 1 – Un cadou de Crăciun potrivit pentru prietenii cărora le place să călătorescă, dar urăsc să care un bagaj imens după ei. Toată lumea ar vrea să plece la drum doar cu un singur rucsac, dar toate uneltele necesare sunt foarte mari? Soluția ideala: 12 in 1 Multi Tool.

Această unealtă multifuncțională conține fierăstrău, pensetă, perforator, pilă, lame scurte și lungi, șurubelniță cu profil lat și șurubelniță în stea. Toate aceste instrumente sunt „ascunse” sub forma unui pix. Un cadou ideal pentru oricine!

Echipa noastră speră să vă fie de ajutor cu aceste idei de cadouri ieftine și de efect, care să vă ajute să vă faceți fericiți toți prietenii și să nu mai repetați anual Goana după cadouri. La mulți ani!

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului