Blog Giftology

10 idei de cadouri pentru pasionatii de robotica

10 idei de cadouri pentru pasionatii de robotica

Jucăriile sunt în general, pentru copii, dar există și jucării pentru oameni mari, iar când vine vorba de pasiunea pentru robotică, atunci jucăriile nu au vârstă.

Dacă ești pasionat de robotică, dorințele tale au fost mereu aceleași. Indiferent ce sărbatoare era, tu îți doreai mereu cât mai mulți roboței. Iar dacă copilul tău ți-a moștenit microbul, atunci veți retrăi aceleași clipe frumoase, cu fiecare robot pe care îl construiți împreună.

Copiii din ziua de azi sunt din ce în ce mai atrași de știință, de la calculatoare la robotică, mergând până la funcționarea unor mașinuțe sau a unor roboței. În general, ei se plictisesc repede de jucăriile obișnuite și găsesc mai degrabă plăcere în dezmembrarea lor pentru a vedea cum funcționează. Acest lucru poate fi evitat făcându-le cadouri mai interesante, de exemplu seturi de construcție 3D sau seturi de robotică.

Astfel, micul pasionat de robotică își va construi propria jucărie în funcție de dorințele sale, învățând despre modul de funcționare și, pas cu pas, câte ceva despre mecanică, matematică, tehnologie.

Dacă ești în căutarea unor cadouri pentru cei pasionați de robotică sau cauți o jucărie, care să îi pună mintea la contribuție copilului tău, echipa Giftology are soluțiile ideale, care să rezolve orice provocare.

kit roboti solari 3in 1 robotica cadouri1. Kit T3 Roboți solari 3 în 1 – Vrei să-ți surprinzi copilul pasionat de robotică cu un cadou inedit? Te-ai săturat de jucăriile cărora trebuie să le schimbi bateriile o dată la două săptămâni? Vrei o jucărie pentru copilul tău care să nu se strice imediat și de care să nu se plictisească foarte repede? Soluția este setul de 3 roboței cu încărcare solară.

Copilul tău va fi surprins de acest cadou, în care roboțelul se poate transforma atât într-un tanc, cât și într-un scorpion. Pentru a-l transforma, trebuie urmate instrucțiunile incluse în pachet. Pe lângă plăcerea de a-l construi, pentru că acest kit de construcție se încarcă solar, copilul tău va dori să iasă în aer liber, cel puțin cât e soare afară. În funcție de robotul ales și în funcție de intensitatea luminii solare, acesta va face mișcări diferite.

2. Kit T4 Roboți solari 4 în 1 – Dacă copilului tău îi plac jocurile de construcție și este pasionat de mecanică, îl poți surprinde făcându-i cadou un kit de construcție, roboței 4 în 1, cu alimentare solară. Practic, copilul tău își va construi propria jucărie, în funcție de dorințele lui, din acest set de construcție putându-se construi 4 roboti: Insect, T-Rex, Driller și Robot.

Kitul T4 este perfect pentru copilul începător în ale roboticii, pentru că are piese mai mari și asamblarea este mai facilă. Funcționând pe bază de lumină solară nu va fi necesară cumpărarea bateriilor, așa că distracția nu se va termina niciodată… poate doar noaptea… Nu numai că acest set îl va ajuta pe copilul tău să înțeleagă cum funcționează alimentarea solară, dar îl va face sa iasă din casă și să se joace în aer liber.

kit roboti motorizati 4in 1 robotica cadouri3. Robot Motorizat 4 în 1 – Pentru copiii cărora le plac jocurile de construcție, dar și roboțeii, cu care să se distreze toată ziua, cadoul ideal este Robotul Motorizat 4 în 1. Setul de construcție roboți 4 în 1 este creat pentru copiii care sunt începători în robotică. Ei vor fi impresionați de faptul că din mânuțele lor vor ieși astfel de construcții.

De aceste jucării nu se va plictisi prea curând! Setul este format din 34 de piese, care pot fi asamblate în 4 roboței foarte simpatici: Crawler, Walker, Truck și Droid. Robotul funcționează pe diferite trepte de viteză și necesită baterii.

4. Roboți Spațiali 7 în 1 – Acest set este un cadou perfect pentru avansați, deci copii mai mari. Cu Setul de construcție roboți 7 în 1, vei testa abilitățile și imaginația copilului tău. Setul de roboți 7 în 1 este un produs inovator care funcționează pe bază de lumină solară, educând copiii cu privire la surse alternative de energie, robotică și principii de construcție 3D. În același timp, îi va ajuta pe copii să își dezvolte creativitatea și imaginația, mai ales cu privire la explorarea spațială.

Cele 7 modele spațiale 3D sunt: Astronaut, Câine Spațial, Explorator Spațial, Rover Spațial, Robot Spațial, Stație Spațială și Navetă Spațială. Kitul este format din piese din plastic care se îmbină fără a fi necesare instrumente sau lipici. Lumina solară va face roboții să se miște în diferite moduri, în funcție de robotul construit.

În cazul în care jocul cu roboți se petrece în interiorul casei, pe lumină slabă, se folosește micro-bateria reîncărcabilă inclusă în pachet. Această micro-baterie poate fi încărcată printr-o baterie simplă AA, neinclusă în pachet, sau prin panoul solar, inclus.

5. Robot Solar 14 în 1 – Pentru cei care sunt deja maeștri ai construcțiilor, Robotul Solar 14 în 1 este o nouă provocare. Energia alternativă este viitorul, așa că acesta este momentul perfect în care copilul tău poate învața despre tehnologia solară.

Robotul construit se va mișca spre soare și include toate elementele pentru construcția a 14 combinații diferite: Turtle-bot, Walker-bot… Nu trebuie să îți faci niciodată griji că se pot termina bateriile, deoarece robotul funcționează cu energie solară. Acesta poate merge atât pe uscat cât și pe apă.

kit roboti masina motor aer robotica cadouri6. Kit construcție mașină cu motor pe aer – Mașina pe aer este cadoul ideal pentru pasionații de construcții și motoare. Este o jucărie ingenioasă care funcționează fără să ai grija alimentării, te poți juca non-stop cu ea. Înainte de a fi folosită, mașina trebuie asamblată, ceea ce va fi o provocare plăcută pentru oricine.

Ea nu are nevoie de motor sau de baterii, ci funcționează strict pe bază de aer. La fiecare pornire, va merge pe o distanță de 50 m. Kitul de construcție este recomandat copiilor, cu vârsta peste 10 ani.

7. Set construcție Șopârlă – Pentru o persoană căreia îi plac jocurile de construcție dar și roboțeii, un kit de construcție Șopârlă cu inteligență artificială va fi în topul cadourilor primite. Șopârla are culoarea verde și un guler portocaliu care se poate strânge. Pe lângă aspectul realist, micuța șopârlă are și viteza uneia adevarate, ea funcționând pe baterii. În plus, șopârla este interactivă, având un senzor cu infraroșu, care e programat pe două moduri:

  • Dacă senzorul este activat pe modul „Escape”, atunci șopârla va fi speriată, își va deschide gulerul și va fugi la o distanță sigură.
  • Dacă senzorul este activat pe modul „Follow me”, atunci șopârla va mișca gulerul, va încerca să atace pentru a evalua pericolul. Dacă nu va simți vreun pericol va începe să meargă dupa tine ca un adevarat animal de casă.

Pe lângă interactivitatea sa, principala distracție este să o construiești.

kit roboti motocicleta apa sarata robotica cadouri8. Kit Motocicleta pe bază de apă sărată – Dacă ai un prieten pasionat de motoare și îți dorești să îi faci un cadou unic, această motocicletă haioasă, care funcționează pe baza de apă sărată, este o alegere potrivită. Conceptul care stă la baza acestui produs, este de un motor ecologic pe bază de energie alternativă care, cu siguranță, va impresiona în momentul în care se adaugă doar câteva picături de apă sărată și mașina va merge ca prin minune.

Motocicleta trebuie construită înainte de folosire, având astfel posibilitatea de a-i studia toate piesele și modul cum funcționează. Odată construită, ea execută 3 tipuri de mișcări: merge înainte, merge în cerc și merge în „S”. După activarea celulei pe bază de apă sărată, motocicleta poate funcționa până la 3 ore neîntrerupt.

9. Mașina 4 x 4 cu motor pe apă sărată – -Ai un prieten căruia îi plac cursele de mașini și își dorește mereu să dețină cea mai puternică mașină și cu un consum minim? Atunci pentru că nu îi poți oferi o mașină adevărată, oferă-i cadou această mașină cu care poate câștiga orice cursă, organizată cu prietenii în sufragerie sau pe terasă.

Mașina 4 x 4 trebuie asamblată înainte, mașina funcționând pe bază de apă sărată, scutindu-te de schimbarea bateriilor. Motorul mașinii poate fi asamblat fie plat, fie în V, iar înălțimea vehiculului poate fi ajustată în funcție de preferințe.

Conceptul care stă la baza acestui produs este un motor ecologic, pe bază de energie alternativă. Veți fi impresionat în momentul în care adăugați doar câteva picături de apă sărată și mașina va merge ca prin minune. Toate componentele acestei mașini sunt ecologice, putând fi aruncate fără a polua mediul.

10. Kit construcție braț hidraulic – Un cadou complex, pentru cei pasionați de jocurile de construcții, care acceptă orice provocare și vor să încerce mereu ceva nou. Este vorba de construcția unui braț hidraulic și apoi de manevrarea lui cu ajutorul celor patru pârghii portocalii. Brațul funcționează prin mișcarea elementelor sale, pe bază de apă. În plus, se poate scoate cleștele de prindere și se poate activa funcția de aspirație cu care se pot muta și mișca obiecte plane (un geam sau un telefon, de exemplu).

Kitul de construcție are 229 elemente separate, iar cunoștințele ce vor fi dobândite prin construcția acestui robot vor fi din domeniile: inginerie, matematică, științe aplicate și, bineînțeles, tehnologie. Nu sunt necesare baterii sau introducerea unui motor în construcție. Alimentarea este pe baza de apă, de aici denumirea hidraulică.

Cred că soluțiile oferite de noi, vă vor ajuta să vă bucurați în familie sau cu prietenii, de cadouri ingenioase, care vă vor dezvălui câte ceva din tainele roboticii.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului