Blog Giftology

10 idei de cadouri de Craciun pentru iubit

10 idei de cadouri de Craciun pentru iubit

Crăciunul este acel moment magic, pe care îl petrecem în familie, lângă cei pe care îi iubim, deci neapărat lângă iubit. Pentru Crăciun este importantă atmosfera pe care o creezi, decoruri de Crăciun în casă, muzică specială, bunătăți rafinate, un vin bun și neapărat cadourile surpriză.

Lasând la o parte semnificația spirituală a sărbătorii, Crăciunul este șansa de a petrece momente deosebite și de a vă impresiona unul pe celălalt. De aceea, este importantă alegerea Cadoului. Nu trebuie să fie impersonal, banal sau siropos. Trebuie să fie neapărat o surpriză cu suflet, care să îi arate cât de bine îl cunoști pe el și hobby-urile lui. Și uită de șosete puse în geam, decorațiuni oricât de simpatice sau reni cântători….

Conștientă de importanța și dificultatea de a găsi cadoul perfect pentru bărbatul special din viața ta, am implicat toată echipa Giftology și am obținut câteva idei de cadouri smart și mai altfel, pe care le împărtășim cu tine și cu care nu ai cum să dai greș.

boxa bluetooth craciun iubit cadouri1. Boxa cu Bluetooth Helium Aqua – Dacă iubitul tău este pasionat de muzică și ar vrea să o asculte non-stop, atunci ai putea să te gândești și la boxa perfectă.

Dacă te-ai săturat de boxele mari și care nu se potrivesc deloc cu designul living-ului, soluția ideală este Boxa cu Bluetooth Helium Aqua.

Designul boxei mai ales, este impresionant: partea de deasupra boxei este transparentă, iar în interior are apă.

O poti folosi constant conectata prin USB la laptop pentru muzica fara oprire, dar ea poate functiona pana la 4 ore fara oprire din momentul in care este incarcata complet. – See more at: https://www.giftology.ro/boxa-cu-bluetooth-helium-aqua.html#sthash.w6tysYxT.dpuf

În momentul în care pornim boxa, interiorul este luminat cu becuri LED, iar când muzica este pornită, apa „dansează” pe ritmul melodiei. Sexy, nu? Exact ceea ce îți doreai pentru o seară romantică. Pe de altă parte, este cadoul perfect pentru oricine ascultă muzică și datorită portabilitații ei.

2. Cana Obiectiv Foto – Dacă iubitul tău este pasionat de fotografie și își petrece timpul imortalizând fiecare moment important din viața voastră, atunci cadoul ideal pentru el și pentru tine este Cana Obiectiv Foto. Nimic mai haios decât această cană, în care iubitul tău își va savura băutura de dimineață, gândindu-se la tine.

Cana are forma unui obiectiv foto la scală reală, lentila putând fi folosită ca suport atât pentru cană cât și pentru desertul pe care îl savurezi alături de cafea sau ceai. Interiorul este din oțel inoxidabil, astfel încât băutura ta caldă este perfect protejată de mediul exterior, iar capacul cu margini din silicon sigilează perfect cana.

3. Kendama Play Pocket K – Aparent simplu de mânuit, jucăria japoneză, Kendama este un joc provocator care presupune aruncarea și prinderea unei mingi de lemn în anumite cavități ale suportului din lemn. Dacă iubitului tău îi plac jocurile de îndemânare și în general tot ce e la modă, dacă este și un pic nonconformist, atunci Kendama este pentru el.

Fă-i cadou prietenului tău o Kendama și garantat își va pune mintea pe moațe și îndemânarea la încercare! Dacă este începător, Play Pocket K, varianta de buzunar, bună de luat cu tine oriunde ai merge, este perfectă.

pendulul lui newton iubit craciun cadouri4. Pendulul lui Newton – Dacă vrei să îți impresionezi iubitul, optează pentru cel mai clasic cadou de pe piață, o adevărată piesă de rezistență în orice birou. O exemplificare perfectă a mecanicii newtoniene, care îi va spune multe despre imaginea pe care o ai despre el.

Pendulul este cadoul perfect pentru iubitorii de știință și pentru cei ce își doresc un obiect de decor interesant. Cadoul va surprinde și sigur va rămâne printre cadourile de ținut minte.

5. Set de Poker Gigant – Acest cadou îl va face fericit pe iubitul tău, mare amator de poker, care povestește mereu despre cele mai tari partide de poker, la care a participat. Cadoul nu îi va oferi chiar partida de poker a vieții, dar cu siguranță, va avea parte de cel mai mare joc de noroc din toate timpurile… la propriu!

Acum vă va putea uimi cu talentul și cu marele său noroc. Pasionații de poker vor avea parte de cea mai bună zi a lor, când vor începe jocul preferat cu cărțile gigant. Un joc corect, în care toată lumea are doar cărți mari…

6. Pix multifuncțional 12 în 1 – Iubitului tău îi place să călătorească și urăște să care un bagaj imens după el. În schimb, ar vrea să plece la drum doar cu un singur rucsac, dar toate uneltele posibil necesare pe drum sunt foarte mari. Soluția ideală: 12 în 1 Multi Tool.

Această unealtă multifuncțională conține fierăstrău, pensetă, perforator, pilă, lame scurte și lungi, șurubelniță cu profil lat și șurubelniță în stea.

Toate aceste instrumente sunt „ascunse” sub forma unui pix, pe care îl poate purta cu ușurință în geantă, în orice moment.

7. Roller Coaster – Dacă vrei sa îi iei iubitului tău un cadou de Crăciun sofisticat pentru o imagine deosemasina Humvee miniaturi metalice iubit craciun cadouribită la birou, dar tocmai bun pentru zilele plictisitoare în care tu ești plecată, acest set de construcție Space Rail este ideal.

Este un joc superb pentru adulți, un roller coaster pentru bile, incluzând lifturi, porți de trecere, loop-uri și balansoar,. care va trezi maestrul constructor din oricine, garantând ore intregi de distracție. Va arăta bine montat lângă bradul de Crăciun.

8. Iconx – Vehiculul Humvee – Dacă iubitului tău îi place să meșterească și să-și monteze singur lucrurile pe care le colecționează, atunci miniaturile de metal (Metal Works) vor fi un cadou perfect. Pentru că îi plac și filmele de război atunci, cu siguranță, o miniatură din metal reprezentând vehiculul Humvee, îl va încânta.

Și sigur în seara de Crăciun vei avea parte de un iubit entuziast, care îți va explica până la desert despre Humvee sau HMMWV (din engleza High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle), care este un vehicul militar 4×4 creat de AM General, folosit prima dată într-un teatru de luptă în 1989, cu ocazia invadării Panama de către SUA.

9. Set poker Joker – Pentru serile în care vrei să îl lași singur cu prietenii, setul de poker este un cadou de-a dreptul smart. Pe lângă faptul că arată bine, gen Joker style – cel mai temut infractor din Gotham City – setul de cărți este dotat cu jetoane, buton de dealer și se află într-o cutie din metal foarte haioasă.pahar gigant bere beer bong iubit craciun cadouri

Pe de altă parte, cu acest set de poker primit cadou, își va aduce acasă hobby-ul, și veți putea organiza seri speciale de distracție cu prietenii.

10. Beer Bong – Pahar de bere gigant – Dacă iubitul tău se consideră mare băutor de bere și îi place să iasă la terasă cu prietenii, acest Beer Bong de-a dreptul șmecher, primit de Crăciun, îi va arăta că nu ai nimic împotriva plăcerilor sale vinovate. Paharul gigant de bere este cadoul perfect pentru orice împătimit al provocărilor care implică prezența băuturilor alcoolice.

Este foarte subțire și la bază este în formă de bulb care face ca, atunci când te apropii de terminarea paharului, berea să curgă mai repede. Paharul ar putea face deliciul oricărei petreceri. Pe marginea paharului sunt inscripționate nivelurile la care ajungi în timp ce bei acest pahar: dacă la început poți fi un pămpălău, la sfârșit poți ajunge o legendă a băutorilor de bere.

După ce ai consultat ideile noastre de cadouri, sperăm să îți fie mai ușor să alegi ce se potrivește cel mai bine iubitului tău. Crăciun fericit!!!

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului