Blog Giftology

6 idei de cadouri pentru fanii Harry Potter

6 idei de cadouri pentru fanii Harry Potter

Fac parte din clubul mare de fani ai lui Harry Potter, cu tot ce reprezintă el și, recunosc că venirea Crăciunului și magia sărbătorilor de iarnă, mă face să îmi doresc să răsfoiesc, pentru a nu știu câta oară, printre filmele și cărțile legate de acest subiect.

Întotdeauna de Crăciun mă simt un pic copil și un maraton printre filmele din seria Harry Potter, mă face automat să intru în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă. Plus că vrăjile lui Harry mi-ar face viața mai ușoară. Din acest punct de vedere, anul acesta cadourile de Crăciun au venit mai devreme. După ce abia ne-am liniștit în ultimul episod al seriei “Harry Potter and the Deathly Hallows”, iată că după 9 ani, J. K. Rowling vine cu două noi provocări.

Așa că vom sta în continuare în priză… O dată, așteptând publicarea în limba română a dramatizării “Harry Potter and the Cursed Child“, acțiunea piesei petrecându-se la 19 ani după acțiunea ultimului roman. Și încă o dată așteptând pe marile ecrane, un spin-off al universului lui Harry Potter. Acesta se pare ca va avea mai multe părți și va beneficia de același regizor, David Yates. Se pare că Fantastic Beasts and Where to Find Them a dat startul unei noi saga, care a vrăjit deopotrivă și box office-ul american, dar și pe cel românesc.

Cred că fanii Harry Potter se pot declara mulțumiți de cele două cadouri, dar pentru ca magia să fie completă, echipa Giftology vă spune “Alohomora“ și va deschide o listă de cadouri originale și haioase, dedicate fanilor Harry Potter, cu care puteți să le suplimentați bucuria Crăciunului.

1. Cana Harry Potter – Scrise de autoarea britanică J.K. Rowling, cărțile din seria Harry Potter, au ajuns imediat la inimile cititorilor din întreaga lume. Ecranizările care au urmat au cucerit box-office-urile și au globalizat fenomenul. Este vorba de povestea tânărului vrăjitor Harry Potter care, împreună cu prietenii săi cei mai buni Ron și Hermione, luptă împotriva marelui vrăjitor Cap-de-Mort, care i-a ucis părinții lui Harry în încercarea lui de a cuceri întreaga lume a vrăjitorilor.

Pentru a avea forță să lupte împotriva lui Cap-de-Mort, Harry și prietenii lui iși beau în fiecare dimineață ceaiul sau sucul de dovleac, din cana inscripționată cu sigla școlii de magie Hogwarts pe care ei o urmează. carti-joc-harry-potter-cadouriBea-ți și tu, ceaiul sau cafeaua din cana Harry Potter pentru a avea energie toată ziua.

2. Cărți de joc Harry Potter – Cărțile sunt un cadou frumos pentru oricine și oricând. Dar pentru că e vorba de magie, de data aceasta sunt mai mult de 8 și nu sunt de citit, ci de jucat. Cu aceste cărți vei putea intra în lumea magică a școlii de magie Hogwarts, cu cele patru case ale sale, numite după fondatorii lor, Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw și Slytherin.

Pentru un deliciu în plus, cărțile de joc Harry Potter sunt inspirate din siglele celor 4 case și au patina timpului, având aspect de cărți vechi. Nu îți vor putea oferi puteri magice, dar te vor ajuta să intri și tu în lumea magică a vrăjitorilor. Cireașa de pe tort e dată de ambalaj, o elegantă cutie de metal vișinie, cu sigla Școlii de Magie Hogwarts.

3. Abțibilduri pentru gadgeturi Harry Potter – Seria de cărți Harry Potter, scrise de J. K. Rowling a avut parte de un succes imens. Acest succes a dus la ecranizarea volumelor, filmele având încasări uriașe și fiind văzute de milioane de oameni din lumea întreagă.

Dacă ți-au plăcut povestea și eroii ei, e normal să vrei ca magia să te însoțească peste tot. Așa că abțibildurile Harry Potter primite cadou, te vor ajuta să-ți decorezi gadgeturile într-un stil magic. Setul de abțibilduri Harry Potter include sigla Școlii Hogwarts, sigla celor 4 case de magie, dar și numeroase alte imagini specifice seriei.carnetel-harry-potter-cadouri

4. Carnețel Harry Potter – Carnețelele, ca și agendele, sunt magice, pentru că te ajută să te organizezi, să nu uiți ce ai de făcut sau evenimente importante din viața ta. Probabil că ar mege și un pix care scrie singur. Notează tot ce este important în carnețelul Harry Potter și poate prin magie se vor rezolva toate task-urile.

Va fi un cadou minunat și util, pentru orice fan al francizei, plus că un carnețel în plus nu strică niciodată. Iar acesta are un aspect magic, este de culoare vișinie și pe copertă are sigla Școlii de magie Hogwarts.

5. Pahar termosensibil Harry Potter Paharul termosensibil Harry Potter este cadoul potrivit pentru orice fan al cărților și filmelor Harry Potter. Acesta este inscripționat cu sigla școlii de magie.

Atunci când este umplut cu ceva rece, sigla se colorează făcând vizibile simbolurile celor patru case de magie, dar și motto-ul școlii: “Draco dormiens nunquam titillandus” (Never Tickle a Sleeping Dragon). Astfel, vei putea experimenta puțină magie și vei repeta vorba lui Harry, I love magic.

lampa-harry-potter-cadouri6. Lampa Harry Potter – Lampa este cadoul ideal pentru cei fascinați de lumea lui Harry Potter și care își doresc un pic de de magie în viața lor. Lampa îți va lumina nopțile întunecate, fără să mai fie nevoie de vrăji gen “Lumos maxima“.

Lampa are forma siglei școlii Hogwarts și este formată dintr-o gravură făcută cu laser și o bază pe care se pune gravura ca să lumineze; baza poate funcționa pe baterii sau se poate încarca prin USB.

 

Cred ca e momentul să spunem „Finite incantatum” și să încheiem lista noastră de cadouri magice pentru fanii Harry Potter, în speranța că veți reuși să-i vrăjiți cu ele pe prietenii voștri.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului