Blog Giftology

10 idei de cadouri de Mos Nicolae

10 idei de cadouri de Mos Nicolae

După weekend-ul cu sărbători de la începutul lunii, în noaptea de 5-6 decembrie, îl vom aștepta pe Moș Nicolae, urmând ca de dimineață să înceapă sărbătoarea Sfântului Nicolae, cea care anunță începutul magic al sărbatorilor de iarnă.

Primii sărbătoriți sunt copiii, care știu că trebuie să-și lustruiască ghetuțele, pentru că Moș Nicolae va trece pe la ei să le aducă daruri. Apoi cei din familie, persoana iubită și prietenii foarte apropiați. Pentru toată lumea aceeași regulă, pentru cei cuminți: cadouri de Mos Nicolae, pentru cei obraznici: nuielușe.

Pe de altă parte, bugetul e destul de limitat, luna cadourilor abia începe. Peste toate, pe 6 decembrie se serbează și cei cu numele de Nicoleta, Nicolae, Nicușor… Toți sărbătoriții merită o atenție specială, chiar dacă cadourile pot fi mai mult sau mai puțin consistente, importantă este intenția, de data aceasta.

Dacă nu aveți idei de cadouri de Mos Nicolae, sau pentru cei care își serbează onomastica de Sfântul Nicolae, echipa noastră a ticluit o listă de cadouri cool, din care să alegeți ce considerați că este potrivit pentru cei dragi.

1. Decorațiuni brad Minions – Primii care se bucură de apropierea sărbatorii Sfântului Nicolae sunt copiii. Pentru cei cuminți, moșul aduce jucării și dulciuri. Decorațiunile de brad sunt întotdeauna pe placul copiilor, care oricum abia așteaptă Crăciunul.

Primiți Minionii cu colinda? Minionii sunt simpaticii protagoniști ai seriei de filme “Despicable Me” (Sunt un mic ticălos). Mărunți, cilindrici și cât se poate de galbeni, cu unul sau doi ochi, sunt creaturi impulsive, dar cu o ciudată candoare și curiozitate față de lumea înconjurătoare.

Pornește magia sărbătorilor de iarnă cu acești simpatici minioni, pregătiți de iarnă cu căciulițe!

2. Minion din plus – 13 cm – Sărbatorile de iarnă își încep povestea împărțind bucurie celor din jur și mai ales copiilor. Fă-le cadou copiilor din familia ta, de Moș Nicolae, acești simpatici minioni, protagoniști ai seriei de filme “Despicable Me” (Sunt un mic ticălos). Copii își vor putea lua la plimbare noii prieteni, colecția toamnă-iarnă 2018, potrivită sezonului rece. Vara vă recomandăm să le montați un ventilator, pentru a nu suferi de căldură…

2. Forma Tetris pentru cuburi de gheață – Un cadou util și haios, gen intenția contează, cu care îi veți încânta pe prietenii sau colegii voștri. Fanii binecunoscutului joc Tetris se vor bucura, cu singuranță, de acest produs. Forma din pachet este special concepută pentru a produce cuburi de gheață sub forma unor Tetrimino (piese din Tetris), adăugând un plus de „cool” băuturii tale. Cuburile de gheață sunt obligatorii la orice sărbătoare.

4. Paie din gheață – Nu crezi că paiele normale sunt extrem de plictisitoare? Fă-i cadou prietenului/prietenei la a cărui/cărei serbare te duci, aceste paie de gheață, și petrecerea va deveni cool. Cu aceste paie, toate băuturile vor fi mai apetisante, iar cocktail-ul tău va avea un gust în plus … de sărbătoare.

5. Pătură cu mâneci Deluxe – Nimic mai plăcut decât să primești cadou, această pătură extrem de moale și pufoasă, cu mâneci, disponibilă pentru copii și adulți.

Vei putea să te înfofolești în pătură, în nopțile reci de iarnă și să navighezi pe Internet sau să citești. Mai mult, pătura are și căteva șmecherii pentru confort maxim. Are mâneci care îți păstreză și mâinile calde, le vei putea folosi fără să te mai dezvelești, plus un buzunar de piept pentru telefonul mobil, ochelari sau pix.

6. Cană de Crăciun – Fă cadou această cană super, cuiva care adoră sărbătorile de iarnă. Cana îl va ajuta să-și decoreze după gustul lui, propria cană de Crăciun. Cana de Crăciun este personalizată cu un brad, peste care poți lipi diferite stickere specifice sărbătorilor. Cele peste 70 de stickere incluse în cutie, pot fi refolosite, astfel încât până la Crăciun cana să poată fi gata.

7. Spărgător de nuci Yoda – Adorabilul, dar foarte seriosul Yoda, are ceva din personalitatea Moșului. Already know you that which you need.” Ambii sunt întelepți, generoși și îti aduc daruri. Pe post de spărgător de nuci, Yoda va fi la fel de eficient ca de obicei. Nimeni nu-i va sta în cale: nuci, alune, fistic, caju…. Dacă era mai mare, chiar și nuci de cocos…. Va fi un cadou util și binevenit în această perioadă de sărbători.

8. Chewbacca din pluș – 20 cm – Cadourile preferate de Moș Nicolae, dar și de copii sunt, în afară de dulciuri, jucăriile de pluș. Ele amintesc de lumea fermecată a copilăriei și de magia sărbătorilor de iarnă.

Nu găsești că Chewbacca este cel mai pregătit de iarnă, având în vedere blana cu care este acoperit? Achiziționează un Wookie pentru copilul tău, un companion cel puțin la fel de loial ca și cel care nu îl părăsea niciodată pe prietenul lui, Han Solo.

9. Recipient pentru prăjituri MinionsCopiii vor dulciuri, oricând și oriunde, dar de Moș Nicolae se vor aștepta să primească o tonă de ciocolată, nuga, jeleuri, fructe, inghețată…

Simpaticul minion Stuart vrea să te ajute să-ți păstrezi dulciurile proaspete și în siguranță. Totul va fi OK dacă nu o să-l lași singur lângă coșul cu banane… Câte dulciuri poate mânca un minion pe stomacul gol? Aici trebuie să fii inventiv, fără a uita să le împlinești așteptările.

10. Cana care amestecă singură – Un cadou de Sfântul Nicolae pentru colegii de birou sau prietenii cu simțul umorului. Dacă niciodată nu ți-a plăcut să scoți o linguriță murdară din cana de cafea sau, pur și simplu, iți dorești o modalitate inovatoare, de a-ți savura băutura preferată, atunci cana care amestecă singură este soluția ideală.

Este suficient să apeși pe buton și cafeaua/laptele/zahărul (sau alte combinații limitate doar de imaginația ta) se vor amesteca uniform într-o băutură îmbietoare. Molecula de cafea imprimată pe cană, nu va lăsa niciun dubiu referitor la băutura ta preferată, dar cu siguranță și altele, se vor simți la fel de bine în ea.

Indiferent ce cadouri de Mos Nicolae ai ales până la urmă, probabil că le-ai trecut prin filtrul tău și sunt cele mai reușite. Sperând că ai reușit să treci de faza cu nuielușa, echipa Giftology îți urează Sărbători Fericite și La mulți ani, iar dacă ai nevoie de ajutor pentru darurile de Crăciun îți recomandăm să citești și 10 idei de cadouri pentru Craciun.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului