Blog Giftology

10 idei de cadouri pentru Craciun

10 idei de cadouri pentru Craciun

Suntem la jumătatea toamnei și printre picăturile dese de ploaie ne aducem aminte că trebuia încă de astă vară să ne facem sanie… Cu alte cuvinte, cea mai generoasă sărbătoare, Crăciunul, se apropie cu pași mici, dar siguri. E drept că pe vremea asta din ce în ce mai rece, trebuie să vedem și partea bună. Așa că ne căutăm hainele groase și începem să ne facem listele.

Nimeni nu trebuie uitat, pe listă trebuie bifate cadouri pentru copii pe primul loc, iubit/ă, mamă, tată, prieteni, colegi de birou, șef/ă, cunoscuți apropiați… Crăciunul e momentul magic în care putem să ne arătăm dragostea sau atenția față de cei de  care ne pasă. Indiferent de vârstă, toata lumea are o speranță cât de mică că nu a fost uitată. E momentul în care, fară să recunoaștem, ne simțim din nou un pic copii.

cadouri craciun minions minioniȘi pentru că goana după cadourile de Crăciun aparține trecutului, e bine sa îți rezolvi problemele din timp. Dacă rămâi în pană de idei, echipa Giftology îți oferă cu mult drag, câteva idei de cadouri, care acoperă o plajă largă de oferte pentru cei dragi ție.

1. Minion de pluș Ice Village – Crăciunul își începe povestea împărțind bucurie celor din jur și mai ales copiilor. Fă-le cadou copiilor din familia ta acești simpatici minions, protagoniști ai seriei de filme “Despicable Me” (Sunt un mic ticălos). Copii își vor putea lua la plimbare noii prieteni, pentru că ei sunt îmbrăcați în hăinuțe călduroase, colecția toamnă-iarnă 2016, potrivită sezonului rece. Vara vă recomandăm să le montați micilor minioni un ventilator, pentru a nu suferi de căldură…

2. Încălzitor pentru mănuși –  Acest încălzitor reutilizabil cu gel, pentru mănuși, este un cadou haios și util. Ai prieteni care au probleme de circulație, sunt mai friguroși și le ingheață repede mâinile? Atunci acest încălzitor este cadoul perfect pe timp de iarnă, pentru momentele în care mănușile nu mai sunt suficiente. Cum acționează acest încălzitor? Se apasă pe butonul metalic din interior și astfel gelul din interior ajunge la o temperatură de 54 de grade Celsius în doar câteva secunde, pentru 30 de minute.

cadouri craciun glob levi3. Glob Pamântesc care leviteazăDe Crăciun toate dorințele se pot îndeplini, iar tu iubești călătoriile și ai vrea să te poți plimba prin toată lumea… Un cadou care să-ți dea senzația că toată lumea e a ta este acest glob Pământesc, care plutește liber în aer, datorită forțelor magnetice. Forțele magnetice fac posibilă levitația acestuia deasupra bazei. Spre deosebire de alte produse similare de pe piață, acesta nu are nevoie și de un dispozitiv deasupra, ceea ce îl face cu adevărat fascinant. We’ve Got The Whole World In Our Hands.

4. Lampă Batman – Dacă ai vreun prieten sau vreo prietenă care suferă din cauza fricii de întuneric, sau pur și simplu dorește să se simtă protejat/ă, îți recomandăm lampa cu proiecție Batman. Aceasta îi va lumina nopțile întunecate din iernile friguroase și îi va oferi o senzație de confort în plus. Lampa proiectează figura lui Batman, iar fanii Batman știu că acesta își petrece majoritatea timpului în intuneric, pentru a-i proteja pe oamenii aflați în primejdie. Aceeași lampă bazată pe tehnologie laser, se poate găsi și în varianta lampă Superman. Dacă aveți un prieten la fel de pasionat de benzi desenate precum Sheldon din The Big Bang Theory sau doar un puști la vârsta ideală pentru a fi pasionat de Batman și Superman, atunci acesta este cu siguranță cadoul ideal.

5. Geomag Black & White – Cadourile de Crăciun preferate de majoritatea dintre noi sunt gadget-urile și jocurile. Și după ce le primim, toți pierdem o grămadă de timp jucându-ne. Mai ales copiii… Cauți o modalitate nouă și inedită de a combina învățatul cu distracția? Vrei să-ți ajuți copilul să învețe, jucându-se? Fă-i cadou un set de construcție magic, ca o poveste de Crăciun în alb și negru. Gama Geomag îl va ajuta să învețe atât fizică cât și geometrie în spațiu, în timp ce se distrează încercând numeroase combinații de forme. Din aceeași gamă de seturicadouri craciun geomag de construcții 3D mai sunt:

  • Geomag Glow
  • Geomag Color
  • Geomag Mechanics
  • Geomag Spin
  • Geomag Mechanics Compass

6. Beachworld – Ecosisteme Marine – Un cadou de Crăciun cu un mesaj generos, există viață într-o picătură de apă. Gama Beachworld este cadoul ideal pentru pasionații de stiințele naturii sau pentru cei ce își doresc să aibă niște “companioni” simpatici lângă ei, care nu au nevoie de îngrjire. Nu au nevoie de hrană, de schimbat apa sau de curățat “acvariul”… ei au singuri grijă de mediul și casa lor. Gama Beachworld este cea mai nouă inovație în materie de cadouri științifice, bazată pe un ecosistem marin perfect sigilat, bazat pe tehnologie NASA testată în spațiu, în care trăiesc creveți, corali și o specie de micro-alge..

  • Beachworld Egg
  • Beachworld Sferic
  • Beachworld – Drop of Life
  • Beachworld – Gorgonia Sferic
  • Beachworld – Gorgonia Egg

7. Roller Coaster Fosforescent – Dacă vreți să faceți un cadou de Crăciun sofisticat, pentru o imagine deosebită la birou sau acasă, acest set de construcție, Space Rail, este ideal. Este un joc superb pentru adulți, un roller coaster pentru bile, incluzând lifturi, porți de trecere, loop-uri și balansoar, care va trezi maestrul constructor din oricine, garantând ore întregi de distracție. Va arăta bine montat lângă bradul de Crăciun. Un joc care te prinde și nu îl mai lași din mână.

cadouri craciun manusi touch8. Mănuși pentru touchscreen Deluxe – Aceste mănuși sunt un cadou util care va face plăcere tuturor împătimiților de gadget-uri, celor care nu lasă telefonul din mână și tastează în permanență. Comode și călduroase, ele sunt compatibile cu device-urile cu touchscreen și sunt valabile în două culori: negre sau crem. Nu trebuie să le scoți atunci când vrei să dai un telefon sau să citești ultimul email. Derulare sau tastare, orice operațiune pe ecranul smartphone-ului sau tabletei tale va fi exactă, fără a renunța la confort în aerul rece de iarnă. Iar fotografii nu vor mai rata de-acum încolo fotografii importante din cauza frigului.

9. Khet 2.0 – joc laser – Dacă te-ai plictisit de șah și cauți următoarea provocare în materie: Khet se bazează pe logică și strategie, iar în plus utilizează un laser! Este un cadou încântător, care va sta la loc de cinste sub brad. Un joc de societate bun pentru serile de iarnă când te întâlnești cu prietenii. Regulile jocului sunt extrem de simple, dar poate oferi nenumarate ore de distracție. Pentru avansați sau cunoscători există și Ochiul lui Horus, o extensie a jocului care are capacitatea de a multiplica raza laser.

10. Transformers Pentru cei cărora le place să meșterească și să-și monteze singur lucrurile pe care le colecționează, atunci miniaturile de metal (Metal Works) vor fi un cadou perfect. Dintre acestea dacă aveți pe listă fani ai francizei Transformers, le veți putea produce o mare bucurie, oferindu-le de Crăciun unele din miniaturile din colecția Transformers. Sigur le veți găsi un loc printre celelalte figurine de Crăciun din brad. Și nu uitați să faceți cadou și setul de unelte pentru asamblarea miniaturilor.

  • Autobotul Optimus Prime
  • Decepticonul Megatron
  • Autobotul Bumblebee
  • Decepticonul Soundwave

Așa că dacă ești în căutare de cadouri de Crăciun mai ieftine sau nu, mai serioase sau mai haioase, dar cu suflet, sperăm că lista noastră de cadouri îți va fi de mare folos.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului