Blog Giftology

10 idei de cadouri hazlii pentru sarbatoritii trasniti

10 idei de cadouri hazlii pentru sarbatoritii trasniti

Nimic mai plăcut decât să primești cadouri, dar când e vorba de cadouri ingenioase, pentru persoane cu simțul umorului dezvoltat, precum prietenii tăi, să faci cadouri, devine chiar mai plăcut. Fiecare om are o personalitate aparte, de care e bine să ții cont, când vrei să ii faci cuiva o bucurie. Iar dacă ai ghicit cadourile, veți împărți bucuria împreună.

Cele mai reușite cadouri sunt acelea, care reușesc să te surprindă și să te facă să râzi. Ce poate fi mai plăcut decât să deschizi un cadou și să începi să râzi în hohote? Nu are importanță cum le consideri, trăsnite, amuzante, haioase, acestea sunt cadourile care nu îți trebuie, dar pe care le ții minte și de care îți aduci aminte cu plăcere. Și atunci îți aduci aminte și de prietenul pus pe glume…

Pentru că echipa noastră e specializată pe cadouri inteligente cu umor, și pentru că am înțeles că sunteți puși pe glume, venim cu o listă de recomandări, mai mult sau mai puțin trăsnite, dar originale și ingenioase.

1. Roller Coaster Fosforescent – Dacă vreți să surprindeți cu un cadou mai complicat, o persoană adultă, cu multă imaginație și suflet de copil, acest set de construcție Space Rail, este ideal. Te-ai jucat cu bile în școală, construind trasee (cel mai probabil din lemn sau diverse tuburi) pentru ele?

Acesta este update-ul pentru adulți, sub forma unui superb roller coaster. Bilele nu coboară doar de sus până jos… Ele trec prin porți care le schimbă directia, prin loop-uri multiple, prin balansoare ajungând într-un lift care le ridică din nou pentru a relua traseul. De-a dreptul crazy și te poți juca și pe întuneric.

Mai trebuie adăugată îndemânare și puțină răbdare pentru construirea lui. Este un joc superb pentru toți, care va trezi maestrul constructor din oricine, garantând ore întregi de distracție. Un joc care te prinde și nu îl mai lași din mână. Iar pentru cei mai trăsniți, există posibilitatea de a combina mai multe seturi pentru un Mega Roller Coaster.

2. Acvariu cu meduze – De ce ți-ai dori un astfel de cadou, care imită un acvariu adevărat? Poate pentru că îți place să epatezi sau îți plac peisajele acvatice? Dacă ai un astfel de prieten, fă-i cadou acest acvariu, cu meduze artificiale capabile să reproducă realist mișcările naturale ale unora adevărate. Plus că nu necesită operațiuni de întreținere.

Microcurenții din apă vor comanda mișcările meduzelor din acvariu, astfel încât acestea vor părea că înoată cu adevărat. Mai mult decât atât, pentru a crea un element de interes maxim inclusiv pe întuneric, un set de LED-uri colorate în 12 culori diferite, va oferi un spectacol deosebit, prin unul din cele 5 efecte luminoase incluse.

3. Stand Magnetic – Atlas of Levitation – Un cadou de-a dreptul ingenios pentru colecționarii, care vor să-și expună obiectele de colecție, într-un mod original. Puse pe acest stand magnetic, obiectele vor deveni punctul de interes al încăperii, în care se află!

Discul magnetic levitează deasupra bazei și poate susține obiecte cu greutatea maximă de 100 grame. Obiectul expus va fi scos în evidență atât prin iluminarea acestuia de către cele 3 LED-uri din discul magnetic, cât și prin rotirea efectivă a discului.

Inclus în pachet este și un glob pământesc realizat cu imaginile capturate de NASA, iar cu discul magnetic în interiorul globului, acesta se va roti liniștitor la câțiva cm de baza luminoasă.

hartie igienica puzzle sudoku4. Hârtie igienica Puzzle – Te afli într-o situație delicată, ai rămas fără baterie la telefon și ai citit deja de două, trei ori toate etichetele produselor din baie? Vrei să îți testezi prietenii dacă au într-adevăr simțul umorului? Și dacă da, vrei să îi vezi râzând din toată inima? Soluția este Puzzle Toilet Paper.

Hârtia igienică cu puzzle-uri, te va ajuta să îi faci să râdă și să uite de plictiseală în momentele delicate. Sudoku, jocuri de cuvinte, labirinturi și alte un jocuri de inteligență, le vor pune mintea la contribuție și vor face ca timpul să treacă mai repede.

5. Cana care amestecă singură – Un cadou bun pentru orice ocazie pentru colegii de birou sau prietenii cu simțul umorului, pentru că diminețile bune încep alături de prieteni cu o ceașcă aromată de cafea, ceai sau ciocolată caldă.

Dacă niciodată nu ți-a plăcut să scoți o linguriță murdară din cana de cafea, sau pur și simplu îți dorești o modalitate inovatoare, de a-ți savura băutura preferată, atunci cana care amestecă singură este soluția ideală. Plus că se rezolvă și veșnica dilemă: are cineva o linguriță?

Este suficient să apeși pe buton și cafeaua/laptele/zahărul (sau alte combinații limitate doar de imaginația ta) se vor amesteca uniform într-o băutură îmbietoare. Molecula de cafea imprimată pe cană, nu va lăsa niciun dubiu relativ la băutura ta preferată, dar cu siguranță și altele, se vor simți la fel de bine în ea.

cutit pizza chopper haios6. Cuțit de pizza Chopper – Dacă ai prieteni pasionați de motoare sau chiar tu ești unul, cuțitul de pizza Chopper nu trebuie să lipsească din bucătăria ta. Cuțitul are un aspect unic și stilat, roata din față este din oțel și reprezintă tăișul, iar restul motocicletei este din plastic si ține loc de mâner. Darul perfect pentru iubitorii de motociclete… și de pizza! Un cadou trăsnit, dar util, iar prietenul tău își va aduce aminte de tine, de câte ori își va comanda pizza.

7. Joc de Poker Gigant – Acest cadou îl va face fericit pe prietenul tău, mare amator de poker, care povestește mereu despre cele mai tari partide de poker, la care a participat. Cadoul nu îi va oferi chiar partida vieții, dar cu siguranță, va avea parte de cel mai mare joc de noroc din toate timpurile… la propriu!

Acum vă va putea uimi cu talentul și cu marele său noroc. Pasionații de poker vor avea parte de cea mai bună zi a lor, când vor începe jocul preferat cu cărțile gigant. Un joc corect, în care toată lumea are doar cărți mari…

8. Fluture electronic – Un cadou aparte, pentru un pieten nonconformist, căruia îi plac lucrurile puțin ciudate. Vrei să-ți uimești prietenul cu un fluture în mijlocul iernii? Acest fluture nu numai că arată real, dar și zboară! În plus, este interactiv: îi poți controla mișcările prin bătăi în capac.

Punctul forte al acestui fluture artificial este că arată extrem de real. Efectul devine copleșitor, atunci când realizezi că mișcările acestuia pot fi controlate de numărul (1, 2, 3) bătăilor în capac Deși le poți controla, mișcările nu par comandate sau robotice, deoarece fluturele se așează în zone și poziții diferite în borcanăș.

masina vintage usb cadouri9. Mașina vintage Hub USB – Ești pasionat de calculatoare și gadget-uri? Cine nu e? De aceea cu toții știm ce înseamnă să lucrăm pe calculator și să avem nevoie de un stick de memorie. Să ne încărcăm telefonul, să conectăm lampa aia relaxantă să ne ajute să muncim și să nu mai vorbim de mouse… Plus că, oricâte ai avea, mereu ai nevoie de altul. Nu mai ai spațiu, nu-l găsești unde l-ai pus, l-ai împrumutat…

O soluție perfectă pentru toate aceste probleme este Mașina Vintage cu 4 Huburi USB. Poți să conectezi tot ce ai nevoie la calculator folosind un singur port, doar deschizând capota! În plus, când te-ai săturat de muncă, poți să îți aduci aminte de copilărie, jucându-te cu mașina pe covor. Oare cine e mai trăsnit aici?

10. Breloc multifunctional 6 in 1 – Brelocul multifuncțional 6 în 1, este cadoul perfect pentru prietenul tău, pasionat de necunoscut, de aventuri și de călătorii. Știm cu toții că este greu să călătorești când ai bagajul foarte mare, dar ești nevoit să cari numeroase unelte, pentru a-ți face drumul mai ușor.

Oferă-i prietenului tău o soluție, pentru a putea să aibă tot ce este nevoie oricând și oriunde la o greutate și o mărime foarte mică: brelocul multifuncțional 6 în 1 de la Scott & Lawson. Uneltele se pot strânge într-un breloc mic, care nu te va deranja dacă-l bagi în buzunar sau îl agăți la chei. Multi-tool-ul conține un clește, un tăietor de fire, pilă, șurubelniță și cuțit, toate acestea puse pe un inel de breloc.

Cu aceste cadouri trăsnite și originale îi vei surprinde pe cei dragi, efectul va fi impresionant și de lungă durată. Cadoul va fi o ocazie să aflați mai multe unii despre alții și să vă petreceți mai mult timp împreună.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului