Blog Giftology

5 idei de cadouri pentru pasionatii de poker

5 idei de cadouri pentru pasionatii de poker

Împotriva aparențelor, când vine vorba de cadouri, majoritatea bărbaților sunt mai greu de mulțumit. Indiferent de natura ocaziei, trebuie să găsești ceva original, care să-i transmită faptul că ești atent la hobby-urile și gusturile lui.

Este pasionat de poker sau alte jocuri de noroc și încă nu ai găsit o idee de cadouri? Echipa Giftology are câteva idei salvatoare de cadouri haioase și practice, cu care îți poți surprinde prietenii.

set poker joker cadouri1. Set de Poker cu Joker – Ești mare amator de poker și îți plac serile petrecute la Cazinou? Cu acest set de poker, primit cadou, îți vei aduce acasă hobby-ul, și vei putea organiza seri speciale de distracție cu prietenii. Pe lângă faptul că arată bine, gen Joker style – cel mai temut infractor din Gotham City -, setul de cărți este dotat cu tot ce trebuie și se află într-o cutie din metal, foarte haioasă.

Dacă vrei și tu să intri pentru puțin timp în lumea lui Joker și să iei nebunia lui ca pe un imbold de a paria, iți recomandăm acest set de poker. Cărți de joc, jetoane, buton de dealer… dar norocul e la purtător.

2. Set de Poker Gigant – Acest cadou te va face fericit, mai ales dacă îți dorești ca orice alt mare gambler, să ai parte de cea mai tare partidă de poker. Cadoul nu îți va oferi chiar partida vieții, dar cu siguranță, vei avea parte de cel mai mare joc de noroc din toate timpurile… la propriu!

Provoacă-ți prietenii la un joc de poker și uimește-i cu talentul și cu marele tău noroc. Pasionații de poker vor avea parte de cea mai bună zi a lor, când vor începe jocul preferat cu cărțile gigant. Un joc corect, în care toată lumea are doar cărți mari…

3. Eprubete pentru shoturi – Pentru ca o seară de poker să fie reușită, trebuie să nu lipsească băuturile. De orice fel, pentru toate gusturile… Și deci bineînțeles, paharele potrivite, pe care eventual, le-ai primit cadou de ziua ta.

Seara de poker poate fi magică pentru cei care au noroc și știință. Creează adevărate experimente chimice cu setul de 6 eprubete pentru shoturi. Provocările din eprubete vor da un strop de adrenalină în plus jocului. Deci Noroc!

4. Desfăcător de sticle Superman – Chiar dacă ai primit deja un set de poker, tot îți mai lipsește ceva… O seară de poker reușită, este cea în care nu îți lipsește desfăcătorul de sticle. Pentru că unui jucator de poker nu trebuie să i se distragă atenția, el trebuie să fie mereu concentrat.

Și pentru că, de multe ori ai avea nevoie de puteri supranaturale ca să câștigi, acest cadou te va ajuta măcar să deschizi sticlele, cu puterea lui Superman. Desfăcătorul are sigla acestuia și pentru ca să-ți fie la îndemână, are atașat un magnet cu ajutorul caruia, îl poți pune mereu în același loc, pe frigider.

set poker joker cadouri5. Cărti de joc Batman – Ca jucător de cărți nu contează câte pachete ai în casă, întotdeauna un pachet în plus va fi un cadou minunat. Plus că sigur unul dintre pachete, este cel norocos.

Cărțile de joc Batman, vor fi un cadou pe placul oricărui pasionat de jocuri, doar și Batman când e în civil, hălăduie prin cazinouri înconjurat de o mulțime de femei frumoase.

Cărțile de joc Batman sunt ideale pentru o “noapte albă” cu prietenii. Sigur că nu o să te ajute să ghicești cărțile partenerului, dar designul lor este atrăgător și tu o să te simți puțin mai încrezător ca și Cavalerul Nopții.

Cărți de joc The Hobbit – Dacă nu ai avut noroc cu alte cărți de joc, merită să le încerci și pe acestea. Te vei întâlni cu toate personajele care populează fascinantul univers al filmului „The Hobbit: An Unexpected Journey„.

Jocul de poker poate fi unul dintre acele cadouri haioase sau jocuri care îi vei impresiona pe cei dragi, echipa Giftology speră doar ca toate sugestiile ei să fie cu noroc.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului