Blog Giftology

Beachworld – cadouri din natura

Beachworld – cadouri din natura

Foarte mulți oameni își doresc un animal de companie, din varii motive. Pentru distracție, pentru siguranță, pentru că are și cutare… Mulți vor să nu se mai simtă singuri, vor un tovarăș de joacă sau vor pe cineva care să-i iubească necondiționat. De vrut, vrea toată lumea, dar…. Si aici intervin problemele: animăluțele, indiferent de dimensiuni, trebuie hrănite, adăpate, curățate, plimbate, cu alte cuvinte ingrijite personalizat. Și apoi pisicile lasă păr și zgârie, câinii trebuie scoși la plimbare și nu prea au loc în apartament, peștiilor le trebuie un acvariu care trebuie curățat, papagalii ciupesc și trebuie învățați să vorbească…

Soluția pentru toate aceste probleme, este gama de Ecosisteme marine – Beachworld, cele mai originale cadouri aduse în premieră în România, de către Giftology.

beachworld cadouri set ecosisteme marineGama Beachworld este cadoul ideal pentru pasionații de științele naturii sau pentru cei ce îsi doresc să aibă niște “companioni” simpatici lângă ei, care să nu aibă nevoie de îngrjire. Este cea mai nouă inovație în materie de cadouri științifice și nu necesită intervenția omului, ci doar respectarea unor principii de bază:

  • Nu au nevoie de hrană, de schimbat apa sau de curățat “acvariul”… ei au singuri grijă de mediul și casa lor.
  • Fiecare Beachworld este perfect sigilat și conține corali – Gorgonia -, o specie de micro-alge și, bineînțeles, câțiva creveți.
  • Este absolut necesară asigurarea unei temperaturi propice, între 17 și 28 de grade.
  • Ecosistemul trebuie plasat într-un loc luminos ziua și întunecat noaptea, e foarte important ca razele solare să nu ajungă direct la ecosistem.
  • Expunerea directă la soare este interzisă, deoarece duce la înmulțirea prea rapidă a micro-algelor. În acest caz, apa devine verde. Deși creveților le place pentru că au mai multă mâncare, la un moment dat nivelul de oxigen din apă va fi prea ridicat și le va dăuna creveților.

Origini: Toate ecosistemele marine Beachworld sunt derivate din experimente derulate de NASA în spațiu și au fost testate în timpul expedițiilor din 1996, cu navetele spațiale STS-107 și MIR.

Creveții:

  • Creveții în miniatură care se regăsesc în ecosistemele Beachworld fac parte dintr-o specie ce trăiește doar în anumite insule, în iazurile formate în sol vulcanic și care se hrănesc cu micro-algele aflate pe pereții acestor habitate.
  • Numărul de creveți aflat în ecosisteme depinde de volumul Beachworld-ului. Beachworld-urile de dimensiuni mici au în jur de 4-5 creveți, în timp ce, în ecosistemele mari, se pot regăsi peste 10-12 creveți.
  • În general, creveții nu se vor înmulți în ecosistem, iar speranța lor de viață este de 3-5 ani în ecosistemele mici și pot ajunge și la 10 ani în ecosistemele mari.

Cum funcționează:

  • Porii de micro-alge aflați în scoici și apă produc oxigen și se înmulțesc prin fotosinteză și pe bază de dioxid de carbon eliminat de creveți.
  • Creveții folosesc oxigenul produs de alge prin expunerea la lumină și se hrănesc cu acestea.
  • Dioxidul de carbon este preluat de alge pentru a se dezvolta și ciclul este reluat.
  • Viața acestui mic ecosistem se perpetuează datorită echilibrului perfect, pe care doar natura îl poate crea.

beachworld cadouri set ecosisteme marineToate produsele din gama Beachworld sunt ecosisteme marine, perfect sigilate, bazate pe aceeași tehnologie NASA testată în spatiu în care trăiesc creveți, corali și o specie de micro-alge, dar se diferențiază în funcție de design, mărime și număr de creveți:

  1. Beachworld – Drop of Life – ecosistem perfect sigilat de forma unei picături de apă, cu înălțimea de 13 cm
  2. Beachworld – Gorgonia Sferic – ecosistem perfect sigilat de forma unei sfere, cu 4 variante de mărimi, în funcție de înălțime: 12,5 / 15 / 20. /25 cm
  3. Beachworld – Gorgonia Egg – ecosistem perfect sigilat de forma unui ou, cu 2 variante de mărimi, în funcție de înălțime: 13 /23 cm.

Daca vreți să faci cadouri originale prietenilor sau colegilor tăi, dăruiește-le aceste ecosisteme marine Beachworld. Noii companioni vor fi repede îndrăgiți, la fel ca și mesajul lor generos: există viața intr-o picătură de apă!

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului